Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Smalt nederlag til Frederikssund på årets varmeste dag
Smalt nederlag til Frederikssund på årets varmeste dag

Termometeret sneg så over 30 grader C lørdag d. 19. juni 2021, og den høje luftfugtighed bekom ingen godt, da slutspillets 3. sidste kamp skulle spilles i den alt for varme gryde i Frederikssund. Den tørre bane hjalp heller ikke spillerne, og vi var mange der følte med aktørerne på banen. Kampen blev afviklet med en drikkepause i hver halvleg, og det var nok også den eneste hjælp vi fik undervejs.

 

Kampen blev temmelig chancerig, hjemmeholdet fik lige lovlig let spil til tider, men keeper Johan var vågen, og var stærkt medvirkende til pausestillingen var 0-0. Vi havde vores afslutninger, Muddi var tæt på, Ange drev ind i mellem gæk med sin modstander, Jæger sendte et hjørnespark fra TC lige over, og desværre måtte Ange udgå kort før pausen med knæskavanker.

 

I pausen blev Patrick sendt på banen istedet for Virkelyst, og vi var opsatte på at arbejde videre trods de svære arbejdsbetingelser. Knap 2 minutter senere bragte Frederikssund sig foran. En lang fremlægning blev til en frispilning, træk uden om johan, og 1-0 var en kendsgerning.

 

Kort efter var både Søren og Muddi tæt på en udligning, hjemmeholdet havde også deres muligheder før Skou igen fandt netmaskerne. Have slog en god bold i feltet, indskiftede Harlev forlængede og Skou skulle blot bruge et enkelt touch til at score til 1-1.

 

Få minutter før målet blev Fleng i den grad savet ned efter bolden blev spillet, hjemmeholdet havde hånd på bolden i eget felt, og sådan blev frustrationerne forstærket i sommerheden.

 

Tyve minutter inde i 2. halvleg faldt sejrsmålet. Frederikssund headede et hjørnespark ind, det lignede bolden dårligt nok kunne hoppe over stregen, men ind kom bolden.

 

Jonathan fik kampens eneste gule kort, den dom var til gengæld lige efter bogen, ærgerligt linjen ikke blev holdt.

 

Ikke lang tid efter blev Harlev sparket ned i feltet, heller ikke det blev set, måske varmedisen lå lidt for tungt over Kalvøen.

 

Patrick var med i opspillet til Muddi, der i to omgange måtte se sin afslutning pareret, vi fik en del hjørnespark, på et af dem blev Skou reddet på målstregen, mens Frederikssund også viste tænder, især fra deres to målscorere, der nærmest afgjorde kampen alene.

 

Mere blev det ikke til, resultatet 2-1 var ikke ufortjent, men når kampen formede sig som den gjorde var der ingen, der ville være overrasket over en pointdeling.

 

Johan blev fortjent man of the Match.

   
Finn A d. 20-06-2021
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenTeam AllerødIntersport AllerødMr. AllerødKop & Kande SøborgHvitved
Se også
I sæsonens sidste kamp i DS vandt vi igen komfortabelt over Køge Nord29-06-2021 - I sæsonens sidste kamp i DS vandt vi igen komfortabelt over Køge Nord
God indsats i kærkommen revanche mod Ishøj24-06-2021 - God indsats i kærkommen revanche mod Ishøj
Alt for stort nederlag til  Ishøj i DS-slutspillet, vi var for gavmilde10-06-2021 - Alt for stort nederlag til Ishøj i DS-slutspillet, vi var for gavmilde
Slutspillets første sejr blev på hele 4-006-06-2021 - Slutspillets første sejr blev på hele 4-0
Bedste halvleg længe set i den uafgjorte kamp mod Frederikssund30-05-2021 - Bedste halvleg længe set i den uafgjorte kamp mod Frederikssund

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Ons 23. Jun.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
BANKObanden
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Sponsorer
Kop & Kande Søborg
3F
Carlsberg
Certego
Brønnums Turistfart
Allerød Nyt
OK – Altid billig benzin
Allerød Fysioterapeuterne
ExpandIT Development ApS
Handelsbanken
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Sydbank A/S
Drachmann Advokater I/S
Kvickly Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Nejstgaard & Vetlov
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Nyt
VB Byggeindustri A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Brøndby Stilladser ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?