Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Slutspillets første sejr blev på hele 4-0
Slutspillets første sejr blev på hele 4-0

Lørdag d. 5. juni 2021 skulle vi en tur til Køge Nord i oprykningsgruppen fra Danmarksserien, hjemmeholdet var kommet med på 4. pladsen fra deres indledende gruppe ligesom os, og dysten var da også nummer 8 mod 7 i slutspillet om de to pladser til 2. division. Vi måtte undvære trekløveret som var på polterabend, 16 mand var udtaget, og heldigvis var reservekeeper Magnus nået frem i god tid inden startfløjtet klokken 14.

 

Med fare for at breake referatet for tidligt, kampen sluttede 0-4 efter en klar dominans fra vores side. De fire mål blev scoret af fire forskellige spillere, angriberne Muddi og Mark holdt sig lidt tilbage med scoringer, og det gav plads til Skou, Søren, Virkelyst og Harlev der alle kom på scoringstavlen.

 

Johan tog sig fint af Køges bedste - og måske eneste - forsøg i dysten, hvor Vester, Threms og Skou var sikre bagtil. Kampens første scoring faldt i det 17. minut, det var efter hjørnespark som vi iøvrigt fik en del af dernede på Rishøj Stadion. Tobias (TC) sendte bolden i panden på Skou som flot dirigerede 0-1-målet ind. Køges chance kom 5 minutter efter åbningsmålet, vi kunne ånde lettet op, og siden var der nærmest tale om en ensretning af spil og chancer. 

 

Anders Østergaard var i hopla. Muddi var tæt på nok en scoring, mens Ysbæk forsøgte sig godt uden den sidste finish denne lørdag. Pausehvilen blev holdt i skyggen i det herlige sommervejr, og straks fra 2. halvlegs start faldt chancerne til os. 

 

Knapt et kvarter af 2. halvleg holdt hjemmeholdet stand, Muddi brød bolden på værternes banehalvdel, Anders sendte kvikt bolden til Søren, der kom på tavlen md en sikker scoring til 0-2. I minutterne efter var både Muddi og Mark ude efter nok en scoring, og begge kunne kort efter forlade banen efter fine indsatser, Patrick og Wagner afløste.

 

Syv minutter tidligere byttede Anders og Ysbæk plads med Harlev og Nicolai, og vi var langt fra færdige med scoringerne. Virkelyst brød en mindre måltørke med en fin scoring til 0-3 efter 79 spillede minutter godt assisteret af Nicolai, og Patrick nåede at være med i en del i slutminutterne. Vores nye offensiv-spiller nåede faktisk at få to mål underkendt, den ene offside så særdeles tvivlsom ud fra de stående tiskuere, hvor AFK også var i overtal.

 

Kampens sidste scoring kom i overtiden, TC tog hjørnesparket som Harlev flot headede i nettet, 0-4 og efter knap 4 overtidsminutter kunne vi glæde os over vores første sejr i oprykningsspillet efter nederlag på 0-1, og senest uafgjort 1-1.

 

Hele holdet spillede en solid kamp, man of the Match blev Skou, runner up blev Anders Ø, Søren og TC.

 

I den kommende uge venter to kampe i oprykningsspillet, onsdag er det mod Ishøj, og lørdag mod Karlsunde, begge kampe spilles i Allerød Idrætspark.

   
Finn A d. 06-06-2021
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødExpandIT Development ApSOK – Altid billig benzinBog & idéSepioFrisør Moldow
Senior 1's kampe mod Køge Nord FC
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp05-06-2021  Turneringskamp  Danmarksserie  Køge Nord FC - Allerød FK 0 - 4 
 19-10-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Køge Nord FC - Allerød FK 1 - 1 
 17-08-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Køge Nord FC 2 - 3 
Se også
I sæsonens sidste kamp i DS vandt vi igen komfortabelt over Køge Nord29-06-2021 - I sæsonens sidste kamp i DS vandt vi igen komfortabelt over Køge Nord
God indsats i kærkommen revanche mod Ishøj24-06-2021 - God indsats i kærkommen revanche mod Ishøj
Smalt nederlag til Frederikssund på årets varmeste dag20-06-2021 - Smalt nederlag til Frederikssund på årets varmeste dag
Alt for stort nederlag til  Ishøj i DS-slutspillet, vi var for gavmilde10-06-2021 - Alt for stort nederlag til Ishøj i DS-slutspillet, vi var for gavmilde
Bedste halvleg længe set i den uafgjorte kamp mod Frederikssund30-05-2021 - Bedste halvleg længe set i den uafgjorte kamp mod Frederikssund

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Ons 23. Jun.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Kvickly Allerød
BANKObanden
Intersport Allerød
Sponsorer
Bog & idé
Dalgaard Serigrafi ApS
Mr. Allerød
3F
Autohjørnet Lyngby
Sepio
Kop & Kande Søborg
Hvitved
Frisør Moldow
Team Allerød
AL-GLAS ApS
Team Allerød
Nejstgaard & Vetlov
Dalgaard Serigrafi ApS
Allerød Kommune
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Drachmann Advokater I/S
Sydbank A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
VB Byggeindustri A/S
Allerød Nyt
Kvickly Allerød
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?