Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Vild stime, 5. sejr i træk til DS-holdet, det blev lidt rodet mod Vordingborg
Vild stime, 5. sejr i træk til DS-holdet, det blev lidt rodet mod Vordingborg

Første forårskamp sluttede 0-1, det var til bage d. 31. marts 21, siden har herrerne i Danmarksserien spillet fem kampe med lutter sejre i dem alle 5. Således også i 15. rundekampen lørdag d. 24. april mod Vordingborg, der blev sendt sydpå med et nederlag på 2-0. Målene blev denne gang fordelt med et i hver halvleg, og igen var skarpretterne Søren og Muddi.

 

Kampens første scoring faldt allerede efter 6 minutters spil. Tobias (TC) sendte en perfekt bold i dybden, Søren tog et veltimet løb og afsluttede med den største sikkerhed, 1-0, sikken en start de 10. placerede gæster, der i sæsonens første møde var tæt på at overraske os, men hvor vi fik et point med hjem efter målfesten 4-4.

 

I denne kamp startede TC for første gang inde, det vender vi tilbage til, mens Johan var tilbage i målet. Jonna og Mads tog sig af midten, Jæger den ene kant, og Virke, Søren (C) og Muddi fremme.

 

Vi blev ikke for alvor presset før pausen, et par direkte frispark fra Vordingborg var nok det tætteste de sortklædte gæster kom på vores mål, mens både Søren, Muddi og et godt spillende Vester afsluttede optimistisk.

 

De 1-0 holdt til pausen, Hjulle så gult efter eget boldtab, og Skou var påpasselig i det meste.

 

Starten af 2. halvleg tilhørte Vordingborg, det var som om fysikken blev skruet ektra i vejet, et saksespark over mål var dog heller ikke tæt på. I 53. minut headede Muddi på overliggeren efter et fint indlæg fra TC, og 5 minutter senere kom vores skarpretter igen igen på tavlen. Søren viste sit store overblik, afleveringen ned i banen blev flot sat i mål til 2-0, og vi var godt på vej.

 

Chancerne i den resterende del af kampen var vores, boldomgangen blev bedre, og med føringen i ryggen blev sejren kørt sikkert hjem. Muddi og indskiftede Harlev var tæt på nok en scoring, afslutning fra Tobias blev reddet til hjørnepark, og efter knap 5 (!) minutters overtid fløjtede dommeren omsider af. Spillet var ikke det bedste denne kølige lørdag eftermiddag i Allerød Idrætspark, men den femte sejr på stribe blev sikret, og det kunne vi i den grad glæde os over.

 

Gæsterne fra Vordingborg mødte frem til kampen med sejre over LSF og senest over Roskilde, men var denne gang ikke i nærheden af point i den kølige blæst på Møllemosen.

 

Tobias blev med afstand kampens spiller, Vester, Johan og Skou blev runner up.

 

Vi er på 3. pladsen efter weekendens kampe, der resterer 5 kampe inden der afgøres hvilke 4 hold som skal spille i oprykningsspillet, og hvilke 7 hold, der skal i nedrykningsduellen med den anden kreds.

 

Vores næste kamp er onsdag d. 28.april 2021, det er så vores 7. kamp i april, vi skal en tur til Sundby, hvor 6. placerede B1908 tager imod klokken 18:30. Tilskuere er desværre stadigvæk ikke tilladt.

   
Finn A d. 25-04-2021
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenKop & Kande Søborg3FCarlsbergHvitvedHandelsbanken
Senior 1's kampe mod Vordingborg IF
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp24-04-2021  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Vordingborg IF 2 - 0 
 17-10-2020  Turneringskamp  Danmarksserie  Vordingborg IF - Allerød FK 4 - 4 
Se også
Første sejr i 4 kampe for DS-holdet, Muddi blev Matchwinner09-05-2021 - Første sejr i 4 kampe for DS-holdet, Muddi blev Matchwinner
To scoringer efter pausen på Fyn07-05-2021 - To scoringer efter pausen på Fyn
Nederlag i Greve, intet er afgjort med tre runder tilbage02-05-2021 - Nederlag i Greve, intet er afgjort med tre runder tilbage
Nederlag til B1908, det var ikke vores aften på Amager30-04-2021 - Nederlag til B1908, det var ikke vores aften på Amager
Forårets 4. sejr på stribe, LSF besejret efter to sene scoringer23-04-2021 - Forårets 4. sejr på stribe, LSF besejret efter to sene scoringer

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Søndag 16. Maj. kl 14.00

Seneste kamp
Lør 8. Maj.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Sponsorer
ExpandIT Development ApS
Allerød Fysioterapeuterne
Bog & idé
Byens Pizza
Frisør Moldow
Team Allerød
Allerød Nyt
Certego
Carlsberg
Sepio
Intersport Allerød
Team Allerød
Allerød Kommune
Kvickly Allerød
Allerød Nyt
A/S Carl Nielsen & Søn
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Drachmann Advokater I/S
VB Byggeindustri A/S
Nejstgaard & Vetlov
Dalgaard Serigrafi ApS
Brøndby Stilladser ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?