Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Forårets anden sejr til DS-holdet, Roskilde sendt hjem med et 0-2-nederlag
Forårets anden sejr til DS-holdet, Roskilde sendt hjem med et 0-2-nederlag

Efter to udekampe for herrerne i Danmarksserien, ventede forårets første hjemmekamp i Allerød Idrætspark. Græsbanerne blev sparet, så mødet med Roskilde Boldklub blev afviklet på kunstgræsset, igen uden tilskuere indenfor hegnet.

 

Kampen sluttede med en hjemmesejr til os på 2-0, og dermed den anden sejr i denne uge, efter ligeledes 2-0 over GVI i mandags, 2. påskedag. Vi måtte igen ændre på holdet, Johan startede i målet, MC var på bænken sammen med Skou, Wagner, MP, Tobias og Ysbæk. De fem sidstnævnte kom alle på banen i løbet af 2. halvleg.

 

Hjulle spillede igen en god kamp, lige inden det første kvarter var rundet blev en ellers lovende afslutning fra gæsterne blokeret til hjørnespark. Vester var også godt på plads lidt senere, mens vi forsømte at spille i bagrummet mod gæsterne, trods et par oplagte muligheder. Virkelyst drev boldene fint frem, og i det 31. minut testede Mads for alvor udeholdets keeper med et fint skud. Få minutter senere faldt kampens første mål.

 

Virkelyst spillede bolden til Morten, der prøvede fra distancen, bolden strøg i mål til 1-0, og glæden var stor i AFK-lejren. 

 

Stillingen holdt til pausen, og selvom vi var godt forberedte kom gæsterne til nogle enddog store muligheder i starten af halvlegen. Johan brillierede med et par solide parader, og der var ingen tvivl om kampen kunne have vippet i den periode. Ysbæk var godt spillende, Morten forsøgte med en fin afslutning, og Tobias var med i meget. I den modsatte ende reddede stolpen for os, Wagner svarede hurtigt igen, hovedstødet gik lige over godt presset af modtanderne. 

 

Ti minutter før tid faldt kampens anden scoring, det var igen AFK, og denne gang var skarpretteren Wagner, fint assisteret af Tobias. Med et køligt lop cementerede vi 2-0-sejren i solskinnet i Allerød Idrætspark, i overtiden var Virkelyst tæt på nok en scoring, Roskilde-keeperen reddede flot, og Vester var også med fremme i feltet.

 

De 2-0 holdt til sidste dommerfjøjt, tak til dommertrioen for en fin kamp, hvor et gult kort blev delt ud, det var til en fra Roskilde ofr et slag mod Ysbæk.  

 

Vores man of the match blev Søren, Johan var runner up efter en kamp med flere solide præstationer.

 

   
Finn A d. 12-04-2021
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødHandelsbankenCarlsbergAL-GLAS ApSKop & Kande SøborgAllerød Fysioterapeuterne
Se også
Første sejr i 4 kampe for DS-holdet, Muddi blev Matchwinner09-05-2021 - Første sejr i 4 kampe for DS-holdet, Muddi blev Matchwinner
To scoringer efter pausen på Fyn07-05-2021 - To scoringer efter pausen på Fyn
Nederlag i Greve, intet er afgjort med tre runder tilbage02-05-2021 - Nederlag i Greve, intet er afgjort med tre runder tilbage
Nederlag til B1908, det var ikke vores aften på Amager30-04-2021 - Nederlag til B1908, det var ikke vores aften på Amager
Vild stime, 5. sejr i træk til DS-holdet, det blev lidt rodet mod Vordingborg25-04-2021 - Vild stime, 5. sejr i træk til DS-holdet, det blev lidt rodet mod Vordingborg

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Søndag 16. Maj. kl 14.00

Seneste kamp
Lør 8. Maj.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Kvickly Allerød
Sponsorer
Krukkerne
Dalgaard Serigrafi ApS
Byens Pizza
Carlsberg
Kop & Kande Søborg
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Mr. Allerød
OK – Altid billig benzin
Autohjørnet Lyngby
3F
Team Allerød
VB Byggeindustri A/S
Drachmann Advokater I/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Nejstgaard & Vetlov
Kvickly Allerød
Allerød Kommune
Sydbank A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Nyt
Flemming Elsborg Bolig
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?