Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sejr i snevejret mod GVI, Morten og Jæger scorede begge
Sejr i snevejret mod GVI, Morten og Jæger scorede begge

Der var solskin, der var strid blæst, der var hagl og der var snevejr - sådan blev det 2. påskedag i Nymosen, da GVI tog imod i forårets anden kamp. Hjemmeholdet vandt 2-0 i Vordingborg forleden, og var med den sejr kravlet forbi os i tabellen. Mathias Virkelyst gik skadet fra vores nederlag i Herlev, og kunne ikke spille med, vi var derfor nede på 18 spillere på holdkortet, og trænertrioen havde rokeret på start elleveren.

 

Morten var med fra start, Søren iførte sig anførerbindet, og Jonathan var tilbage efter sit fravær i sidste kamp.

 

Efter en lige indledning kom vi til kampens første afslutninger, både Morten og Søren var begge uhyre tæt på scoringer omkring det første kvarter, og en bedre start kunne vi ikke ønske os. Det blev endnu bedre i det 21. minut. Et vaklende GVI-forsvar gav Morten en gratis mulighed, og sikkert blev 0-1-målet sparket ind til stor jubel.

 

Anke tog mange gode løb, Have måtte lade sig bytte med Mads K mod slutningen af 1. halvleg, og både Jonathan og Threms var hurtige i tanke og handling. Der blev uddelt et gult kort til hjemmeholdet, det var for at kaste sig i vores felt, og 2 minutter før pausen kom kamepns andet mål.

 

Jæger sparkede direkte på frispark, om det var vinden eller skruet, der gjorde udslaget vides ikke, men bolden krøb ind over stregen til 0-2, og endnu mere jubel.

 

Morten blev noteret for sæsonens første gule kort, bedst som snefaldet satte ind, og næsten hele 2. halvleg bleb en kam på vejrets rasen :-) .

 

GVI måtte også se sig noteret for et gult kort efter et frispark mod Threms, Schou var tæt på scoring kort efter, hvor målmanden og stolpen reddede i fællesskab. GVI satte flere angreb godt sammen i perioder, MC og forsvaret fik afvist i modvinden, og vi fik nogle gode muligheder for at score yerligere. Indskiftede Ysbæk satte deres forsvar af, afslutningen dybt i bolden blev dog taget i vinden, og de 0-2 blev der ikke ændret ved. 

 

Mads spillede en god kamp på midten, målscorer Jøger måtte forlade banen efter et sammenstød, og vores anden målscorer Morten måtte også opgve at fuldføre kampen. 

 

Der skete ikke mere i opgøret, vi spillede en solid kamp og sejren kunne der ret beset ikke indvendes nget som helt imod.

 

De skadede spillere har mindre end en uge til at være klar igen, lørdag eftermiddag venter Roskilde nemlig i vores næste kamp, den spilles i Allerød, hvor tilskuere desværre fortsat endnu ikke har adgang.

 

Kampens spillere blev Jonathan Eriksen og Jonas Threms.

   
Finn A d. 05-04-2021
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødMr. AllerødAllerød Fysioterapeuterne3FFrisør MoldowTeam Allerød
Se også
Smalt nederlag i forårspremieren, Herlev var nok det ene mål bedre i matchen03-04-2021 - Smalt nederlag i forårspremieren, Herlev var nok det ene mål bedre i matchen
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Taastrup FCAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 17. Apr. kl 12.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Sponsorer
Team Allerød
Kvickly Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Aage Christiansen & Søn ApS
Allerød Kommune
A/S Carl Nielsen & Søn
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
Drachmann Advokater I/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Flemming Elsborg Bolig
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?