Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Klub info: Opstart af træning igen
Opstart af træning igen

Med onsdagens glædelige nyheder fra Christiansborg, kan vi nu se frem til atter at kunne træne igen. Fra mandag d. 1. marts bliver det således igen muligt at træne – i grupper á 25.


Træningstider:

Vi kører videre med samme træningsplan som før nedlukningen, dog med den lille ændring, at træningstiderne starter og slutter på følgende tidspunkter:

  • Kl. 16.45 – 18.15
  • Kl. 18:30 – 20:00
  • Kl. 20:15 – 21.45

Dette sker efter opfordring fra Allerød Kommune, for at sikre tid til at komme til og fra banen uden blanding af træningsgrupper.
Den gældende træningsplan kan ses her: træningsplan


Kampe ikke tilladt:

Bestyrelsen har besluttet, at det til at indledningsvis, ikke er tilladt at afvikle kampe på banerne i weekenden (gælder alle 3-5-8 og 11-mands kampe med eksterne modstandere), da forsamlingsforbuddet meget nemt overtrædes her.
Vi henstiller derfor til, at de enkelte hold i stedet booker træningstider i weekenderne. Booking af banetid sker som sædvanlig via mail til hg@alleroedfk.dk


Genstart af træningen i AFK betyder også, at der er en række områder, vi vil bede jer om at have ekstra fokus på. Det gælder bl.a.

 

  • Brug af klubhuset

Klubhuset er stadig lukket og det er kun tilladt for træneren at gå ind for at hente materialer. Toiletterne kan benyttes men omklædning og ophold i klubhuset er ikke tilladt.

 

  • Forældre på anlægget er ikke tilladt.

Det er ikke tilladt for forældre at opholde sig på/omkring banen. De eneste forældre der har adgang, er dem som direkte indgår som træner på de enkelte årgange. Øvrige forældre som afleverer/henter skal blive på p-pladsen.

 

  • Blanding/genbrug af udstyr er ikke tilladt.

Det er nødvendigt, at bolde og udstyr ikke deles på tværs af grupper. Dvs. at man fjerner de bolde/udstyr som er anvendt til én gruppe, hvis en anden gruppe skal i gang efterfølgende. Vi opfordrer til at man f.eks. tildeler et net med bolde til hver gruppe, som bliver fast for denne gruppe.

 

  • Kommunikation og opdeling af grupper.

Grupper må ikke samles på noget tidspunkt, hverken før-, under- eller efter træning. Trænerne skal sikre, at de ansvarlige for hver gruppe er instrueret, så der ikke er behov for at informere på tværs af grupperne. Vi opfordrer derfor til, at træningsgrupper er udarbejdet og meldt ud til de pågældende spillere på forhånd, således alle ved hvor de skal træne.

 

Opmærkning af baner:

Kunstgræsbanerne i henholdsvis Allerød, Blovstrød og Lynge vil være optegnet i fire zoner som angivet nedenfor. Der må være op til 25 inkl. træner i hver zone.


Det vil være muligt at opdele i mindre /andre banestørrelser ved brug af kegler som afmærkning omkring hele banearealet, som til hver en tid skal holde 2 meters afstand til øvrige baner.


Husk at Corona stadig rammer hårdt rundt omkring i Danmark, og smitten hurtigt kan brede sig i klubben. Vi opfordrer derfor spillere og trænere til løbende at blive testet.


Er der spørgsmål til ovenstående eller den generelle håndtering af corona i AFK, så tag kontakt til jeres afdelingsformand. AFK følger den til hver tid gældende protokol fra DBU som kan findes her: fodboldens corona-regler


Bestyrelsen i AFK

   
Greve d. 26-02-2021
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødFrisør MoldowCarlsbergAllerød NytHvitvedBog & idé
Se også
Træningstider på græs - gældende fra 12. april07-04-2021 - Træningstider på græs - gældende fra 12. april
Lempelse på vej i Allerød Idrætspark, det kræver brugerne tager sig af rengøringen01-04-2021 - Lempelse på vej i Allerød Idrætspark, det kræver brugerne tager sig af rengøringen
Nye retningslinjer - 50 må forsamles til aktiviteter, men ingen tilskuere tilladt.22-03-2021 - Nye retningslinjer - 50 må forsamles til aktiviteter, men ingen tilskuere tilladt.
Opdatering af retningslinjer16-03-2021 - Opdatering af retningslinjer
Allerød MINI fodboldskole 7.-8. august10-03-2021 - Allerød MINI fodboldskole 7.-8. august

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Taastrup FCAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 17. Apr. kl 12.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Intersport Allerød
AL-GLAS ApS
Carlsberg
Dalgaard Serigrafi ApS
Krukkerne
Certego
Allerød Fysioterapeuterne
Hvitved
Sepio
Kop & Kande Søborg
3F
Team Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
Drachmann Advokater I/S
Sydbank A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Kommune
Allerød Nyt
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
VB Byggeindustri A/S
Nejstgaard & Vetlov
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?