Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål

Lørdag d. 17. oktober 2020 var vi på langtur, Vordingborg IF tog imod til vores 8. kamp i sæsonen, hvor værterne har haft det svært efter deres oprykning til Danmarksserien. En placering som næstsidst, en skidt målscore, men et er tabel - noget andet når bolden ruller.

 

Vordingborg fik sat tre kasser ind på os i de første 24 minutter, forsvarsspillet var elendigt, vi kunne ikke holde fast på bolden, og lod os presse selv når vi havde bolden. 3-0 stod den på tavlen i solskinnet dernede, vi fik spillet til at glide bedre mod slutningen af halvlegen, og i tillægstiden lignede det en reducering. Men ak, dommeren fløjtede for frispark til os, deres målmand fik et gult kort, og bolden der var på vej over stregen blev ikke til mere.

 

Trænerduoen reagerede i pausen, det hjalp, og de tre indhoppere fik alle i den grad sat sit præg på kampen.

 

2. halvleg blev et langt pres på værternes mål, Vordingborgs målmand agerede levende plankeværk i mange tilfælde,

 

Reduceringen faldt i det 59. minut efter 4 rigtig gode muligheder. Indskiftede Mark P blev sendt alene mod målmanden af Gustav Harlev, og vores 7'er svigtede ikke, 1-3 og vi ville mere.

 

I de følgende minutter blev presset endnu større, Jæger, Ange, OK  var alle tætte på, og i det 67. minut kunne Vordingborg øge til 4-1 efter et sjældent angreb, det var godt udnyttet og igen uden chance for MC i målet.

Minuttet efter headede Vordingborg forbi mål i en ellers gunstig position, og minuttet efter havde MC halvlegens første redning efter et indlæg blev snittet videre.

 

En anden indskifter, Jacob Harlev, var i særdeles godt spillehumør, og første sæsonmål kom i det 69. minut til 4-2, assist Gustav. I det hele taget var det nogle begivenhedsrige minutter vi fik set, OK afsluttede over målet, der var et gult kort til værterne (der ikke er noteret i kamprapporten), og til Gustav for manglende kendelser til det rødklædte udehold.

 

Have forsøgte sig, vi pressede på, og i det 76. minut blev Jacob dobbelt målscorer. Ange var denne gang i oplæggerens rolle, og med skiftet til 4-3 på tavlen var hjemmeholdet i den grad shaky. Gustav viste fint overskud minuttet efter, bolden trillede lige udenom stolpe, hvor Vordingborgs keeper denne gang stod som forstenet i den modsatte side.

 

Hjemmeholdet fik kæmpet sig til to hjørnespark, Jacob Harlev clearede dem begge, og bolden kom hurtigt op i den modsatte ende. Her viste Mark sit gode overblik, og med et køligt touch blev udligningen til 4-4 sat ind.

 

Vi ville mere, det blev ikke til mere trods 5:45 overtid i 2. halvleg. Slutfløjtet så ud til at bekomme hjemmeholdet bedst, vi fandt melodien efter pausen, og fuldt fortjent blev hjemmeholdets målmand kåret til deres kampens spiller, det var mindre mirakler der blev hevet frem trods de fire mål.

 

Vores bedste blev Mark P, hvilket også var fuldt fortjent.

 

I næste runde venter formstærke Greve, der er kravlet helt op i toppen af tabellen efter deres seneste sejre over Birkerød, Herlev og LSF. Kampen spilles i Allerød Idrætscenter lørdag d. 24/20-2020 med kampstart 13:00.

   
Finn A d. 18-10-2020
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødHandelsbankenTeam AllerødCarstens DinerIntersport AllerødCarlsberg
Senior 1's kampe mod Vordingborg IF
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp17-10-2020  Turneringskamp  Danmarksserie  Vordingborg IF - Allerød FK 4 - 4 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren
DS-kampen lørdag d. 19/9-2020 mod B1908 er udsat, spilles lørdag d. 21/11-202018-09-2020 - DS-kampen lørdag d. 19/9-2020 mod B1908 er udsat, spilles lørdag d. 21/11-2020

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
B1908Allerød FK
Turneringskamp
Lørdag 13. Feb. kl 12.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Sepio
Allerød Fysioterapeuterne
Dalgaard Serigrafi ApS
Frisør Moldow
Bog & idé
Team Allerød
Kop & Kande Søborg
OK – Altid billig benzin
Allerød Nyt
Hvitved
AL-GLAS ApS
Team Allerød
Kvickly Allerød
Drachmann Advokater I/S
Flemming Elsborg Bolig
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
A/S Carl Nielsen & Søn
Sydbank A/S
Brøndby Stilladser ApS
Aage Christiansen & Søn ApS
Allerød Kommune
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?