Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål

Lørdag d. 17. oktober 2020 var vi på langtur, Vordingborg IF tog imod til vores 8. kamp i sæsonen, hvor værterne har haft det svært efter deres oprykning til Danmarksserien. En placering som næstsidst, en skidt målscore, men et er tabel - noget andet når bolden ruller.

 

Vordingborg fik sat tre kasser ind på os i de første 24 minutter, forsvarsspillet var elendigt, vi kunne ikke holde fast på bolden, og lod os presse selv når vi havde bolden. 3-0 stod den på tavlen i solskinnet dernede, vi fik spillet til at glide bedre mod slutningen af halvlegen, og i tillægstiden lignede det en reducering. Men ak, dommeren fløjtede for frispark til os, deres målmand fik et gult kort, og bolden der var på vej over stregen blev ikke til mere.

 

Trænerduoen reagerede i pausen, det hjalp, og de tre indhoppere fik alle i den grad sat sit præg på kampen.

 

2. halvleg blev et langt pres på værternes mål, Vordingborgs målmand agerede levende plankeværk i mange tilfælde,

 

Reduceringen faldt i det 59. minut efter 4 rigtig gode muligheder. Indskiftede Mark P blev sendt alene mod målmanden af Gustav Harlev, og vores 7'er svigtede ikke, 1-3 og vi ville mere.

 

I de følgende minutter blev presset endnu større, Jæger, Ange, OK  var alle tætte på, og i det 67. minut kunne Vordingborg øge til 4-1 efter et sjældent angreb, det var godt udnyttet og igen uden chance for MC i målet.

Minuttet efter headede Vordingborg forbi mål i en ellers gunstig position, og minuttet efter havde MC halvlegens første redning efter et indlæg blev snittet videre.

 

En anden indskifter, Jacob Harlev, var i særdeles godt spillehumør, og første sæsonmål kom i det 69. minut til 4-2, assist Gustav. I det hele taget var det nogle begivenhedsrige minutter vi fik set, OK afsluttede over målet, der var et gult kort til værterne (der ikke er noteret i kamprapporten), og til Gustav for manglende kendelser til det rødklædte udehold.

 

Have forsøgte sig, vi pressede på, og i det 76. minut blev Jacob dobbelt målscorer. Ange var denne gang i oplæggerens rolle, og med skiftet til 4-3 på tavlen var hjemmeholdet i den grad shaky. Gustav viste fint overskud minuttet efter, bolden trillede lige udenom stolpe, hvor Vordingborgs keeper denne gang stod som forstenet i den modsatte side.

 

Hjemmeholdet fik kæmpet sig til to hjørnespark, Jacob Harlev clearede dem begge, og bolden kom hurtigt op i den modsatte ende. Her viste Mark sit gode overblik, og med et køligt touch blev udligningen til 4-4 sat ind.

 

Vi ville mere, det blev ikke til mere trods 5:45 overtid i 2. halvleg. Slutfløjtet så ud til at bekomme hjemmeholdet bedst, vi fandt melodien efter pausen, og fuldt fortjent blev hjemmeholdets målmand kåret til deres kampens spiller, det var mindre mirakler der blev hevet frem trods de fire mål.

 

Vores bedste blev Mark P, hvilket også var fuldt fortjent.

 

I næste runde venter formstærke Greve, der er kravlet helt op i toppen af tabellen efter deres seneste sejre over Birkerød, Herlev og LSF. Kampen spilles i Allerød Idrætscenter lørdag d. 24/20-2020 med kampstart 13:00.

   
Finn A d. 18-10-2020
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødHandelsbankenMr. AllerødHvitvedAllerød FysioterapeuterneTeam Allerød
Senior 1's kampe mod Vordingborg IF
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp17-10-2020  Turneringskamp  Danmarksserie  Vordingborg IF - Allerød FK 4 - 4 
Se også
Flot come back efter pausen, da Taastrup blev besejret 3-118-04-2021 - Flot come back efter pausen, da Taastrup blev besejret 3-1
Forårets anden sejr til DS-holdet, Roskilde sendt hjem med et 0-2-nederlag12-04-2021 - Forårets anden sejr til DS-holdet, Roskilde sendt hjem med et 0-2-nederlag
Sejr i snevejret mod GVI, Morten og Jæger scorede begge05-04-2021 - Sejr i snevejret mod GVI, Morten og Jæger scorede begge
Smalt nederlag i forårspremieren, Herlev var nok det ene mål bedre i matchen03-04-2021 - Smalt nederlag i forårspremieren, Herlev var nok det ene mål bedre i matchen
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKLedøje-Smørum Fodbold
Turneringskamp
Onsdag 21. Apr. kl 18.30

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
3F
Krukkerne
Hvitved
Dalgaard Serigrafi ApS
ExpandIT Development ApS
Certego
AL-GLAS ApS
OK – Altid billig benzin
Kop & Kande Søborg
Frisør Moldow
Handelsbanken
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
A/S Carl Nielsen & Søn
Kvickly Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Brøndby Stilladser ApS
Sydbank A/S
VB Byggeindustri A/S
Drachmann Advokater I/S
Allerød Nyt
Nejstgaard & Vetlov
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?