Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kvinde-afd.: Sikker 2-0 sejr sikrer oprykning til Danmarksserien
Sikker 2-0 sejr sikrer oprykning til Danmarksserien

KS2 stod overfor en svær opgave mod topholdet i serie 1 – Herstedøster IC. AFK kom også bagud med 0-1 allerede efter 2 minutter, men på et flot ”bananspark” fra Natasja Gamborg udlignede AFK-pigerne efter 20 minutter til 1-1. Efter dette mål bevarede AFK presset på Herstedøster og dette fremtvang kort efter udligningen et straffespark begået mod Emilie Zwicki. Topscoreren på KS2 Natasha Hecksher kom ind fra bænken og med hendes første berøring i kampen, kunne hun bringe AFK foran med 2-1.

 

Glæden varede dog kort, da Herstedøster i den resterende spilletid af første halvleg bankede tre basser ind og dermed stod det 4-2 til hjemmeholdet efter 45 minutter.

 

Efter flest muligheder i anden halvleg til AFK og en generel meget intens og tempofyldt kamp blev halvlegsresultatet også kampens endelige resultat og dermed tillykke til Herstedøster med oprykningen til Sjællandsserien og en sjette plads i serie 1 til AFK, hvor der har været mange gode og tætte kampe. KS2 piger og trænerteam glæder sig til forårets komme. Kampens spiller blev Amanda Ullmann i en kamp hvor der var rigtig mange gode præstationer af AFK- pigerne.

 

KS1 havde muligheden for at rykke op i Danmarksserien (ØST) hvis de kunne få 1 point i eftermiddagskampen mod FC Bella. AFK sad generelt på hele kampen og blev aldrig rigtig truet af Bella, som mest af alt spillede deres vanlige lidt voldelige og halvfarlige form for fodbold.

 

I første halvleg kunne Pernille ”Nille” Bonnor bringe AFK foran med 1-0 og viste at hun er kommet ind i en stime med 6 mål nu i to kampe. Topscorerlisten i Sjællandsserien føres fortsat med 10 mål af de to AFK spillere Freja Hilt Nissen og Mie Wegener Hansen, men de jages nu af Pernille Bonnor med 8 kasser i bagagen.

 

I anden halvleg kunne Amalie Skytt allerede efter 3 minutter heade bolden i kassen til 2-0. Desværre måtte AFK senere i kampen se holdets mest erfarne spiller Carina Hansen forlade banen med knæproblemer og alle håber det bedste for Carina som er en vigtig spiller for holdet.

 

Kampens resultat blev ved de 2-0 til AFK, men den kunne nu lige så godt have endt 6-0 eller 7-0 målt ud fra chancer. Kampens spiller blev meget sikkert Signe Stenov-Hansen og det er ikke for ingenting hun bliver kaldt ”krigeren”.

 

AFK`s kvindesenior er dermed tilbage i Danmarksserien (ØST) efter 2 år og tre spillede halvsæsoner og det er hele kvindeseniortruppen meget begejstret for.

 

Der har siden i sommers efter CORONA – pausen hersket en utrolig træningsiver og fremmødet har sjældent været under 30 til træning – så det er velfortjent at pigerne rykker op og har også indtil videre vist i denne række at det er på tide at komme videre.

 

Nu venter der to kampe mod Ølstykke og Nykøbing og så må vi se om pigerne fortsat kan være ubesejret – i skrivende stund er holdet ubesejret i 17 kampe i streg i Sjællandsserien.

 

Se billeder fra Kvinde 1 kampen her.

   
AllerodFK d. 11-10-2020
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødHvitved3FAllerød FysioterapeuterneAllerød FysioterapeuterneAL-GLAS ApS
Se også
Først i årets sidste kamp lykkedes det en modstander at tage point fra Kvinde 126-10-2020 - Først i årets sidste kamp lykkedes det en modstander at tage point fra Kvinde 1
Nordea Fonden på besøg hos AFK15-10-2020 - Nordea Fonden på besøg hos AFK
Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner11-07-2020 - Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner
AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen28-06-2020 - AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen
Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien24-06-2020 - Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKLedøje-Smørum Fodbold
Turneringskamp
Onsdag 21. Apr. kl 18.30

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Intersport Allerød
Sponsorer
Allerød Fysioterapeuterne
Intersport Allerød
Brønnums Turistfart
Sepio
Krukkerne
Hvitved
Handelsbanken
Autohjørnet Lyngby
Kop & Kande Søborg
Bog & idé
Certego
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
Drachmann Advokater I/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
A/S Carl Nielsen & Søn
Kvickly Allerød
Brøndby Stilladser ApS
Sydbank A/S
Flemming Elsborg Bolig
VB Byggeindustri A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?