Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Pokalturnering: Pokalkamp sluttede i forlænget spilletid med 3 mål og rødt kort
Pokalkamp sluttede i forlænget spilletid med 3 mål og rødt kort

Onsdag eftermidag d. 7710-2020 bød vi velkommen til 2. divionsholdet AB i 2. runde i årets Sydbank Cup. Kamepn blev fløjtet i gang klokken 16:00 i Allerød Idrætspark, solen havde skinnet fint på anlægget, men ligesom kampen startede åbnede himlen sig.

 

Om AB stillede i stærkeste opstilling vides ikke i skrivende stund, vi åbnede matchen med fem nye i startopstillingen i forhold til fredagens sejr i Roskilde, enkelte blev sparet, og i lang lang tid var det ikke til at se hvilket hold, der var bedst rangeret.

 

Knap var det første spilminut rundet før kampens første chance opstod, Søren og OK var begge tæt på, AB var advaret.

 

Mens regnen tog til fortsatte vi det gode spil, AB forsøgte sig også, men der skal mere til at overliste en stærkt spillnde Magnus C i vores mål. En dobbelt hovedstødchance fra os var meget tæt på, det var AB også senere i halvlegen, men forsøget trillede forbi mål.

 

Udefra så det ud til AFK var det mest afklarede hold, der var substans i det vi foretog os, omvendt havde AB et par giftige kanter, der var svære at holde nede.

 

I 2. halvleg var Gustav Harlev tættest på i et par omgange, den godt sat op af Jæger, og efter 68 minuutters spil kunne AB i den grad ånde lettet op. En tackling med strakt ben uden chane for, at nå bolden blev nådigt takseret til gult kort til AB, ikke sidste gang i matchen at AB fik en hjælpende hånd.

 

Have og J Harlev arbejdede godt på midten, anfører Mark ligeså, og i det hele taget var det en god indsats af holdet vi så. Kort før slutfløjtet greb MC en mulighed ud, AB var mest på bolden i de 6 (!) minutters overtid før ordinær spilletid endeligt sluttede, stillingen var 0-0 og tusmørket sænkede sig så småt, da holdene gjorde klar til den forlængede spilletid.

 

I det 4. minut tabte Sebastian Pitzner-Schmidt duellen med sin direkte modstander, et hiv i trøjen takserede dommeren til både rødt kort og straffespark - altså en såkaldt dobbelt straf - og så var det ligegyldigt, at flere sagde forseelsen skete udenfor straffesparksfeltet. AB scorede på straffesparket, 0-1 og 10 mod 11.

 

Udligningen faldt ikke lang tid efter, Nikolas Have tog chancen fra distancen, bolden susede over AB's keeper til 1-1, det så godt ud. I 2. halvleg af forlænget spilletid udnyttede gæsterne en omstilling til den afgørende scoring, vi forsøgte til sidste dommerfløjt, men kræfterne i undertal rakte ikke til mere.

 

AB vandt den tætte kamp med 2-1, tillykke til klubben i Bagsværd med avancementet, vi skal videre i DS, hvor topholdet Tåstrup venter lørdag eftermiddag samme sted.

 

Kampens spiller blev N. Have, N. Skou og Oliver Kirkegaard var runners up.

   
Finn A d. 07-10-2020
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødAllerød NytAutohjørnet LyngbyHvitvedCertegoSepio
Se også
Vi er videre i Sydbank pokalen, Union besejret med 3-102-09-2020 - Vi er videre i Sydbank pokalen, Union besejret med 3-1
FØRSTE RUNDE I SYDBANK CUP, VI MØDER UNION HJEMME TIRSDAG 1/9-2020 KLOKKEN 17:1530-08-2020 - FØRSTE RUNDE I SYDBANK CUP, VI MØDER UNION HJEMME TIRSDAG 1/9-2020 KLOKKEN 17:15
Sene mål sikrede en fortjent sejr og avancement til næste runde i august01-07-2020 - Sene mål sikrede en fortjent sejr og avancement til næste runde i august
Kneben sejr over Vejby/Tisvilde, Bytoften er næste modstander, kampen spilles d. 30/6-202028-06-2020 - Kneben sejr over Vejby/Tisvilde, Bytoften er næste modstander, kampen spilles d. 30/6-2020
Herresenior spiller pokalkamp i Vejby tirsdag aften d. 23. juni (Skt. Hans aften)22-06-2020 - Herresenior spiller pokalkamp i Vejby tirsdag aften d. 23. juni (Skt. Hans aften)

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKLedøje-Smørum Fodbold
Turneringskamp
Onsdag 21. Apr. kl 18.30

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Intersport Allerød
Sponsorer
Allerød Fysioterapeuterne
OK – Altid billig benzin
Mr. Allerød
Handelsbanken
Bog & idé
3F
Kop & Kande Søborg
Allerød Nyt
Sepio
Intersport Allerød
Team Allerød
Team Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Nyt
Dalgaard Serigrafi ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Flemming Elsborg Bolig
Aage Christiansen & Søn ApS
Drachmann Advokater I/S
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?