Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub

Fredag aften den 2. oktober 2020 spillede vi sæsonens 6. kamp i Danmarksserien. Aftenens modstander Roskilde Boldklub (deres 2. hold) tog imod i Roskilde Idrætspark, hvor opvisningsbanen var klar - modsat stadionuret, der ikke kunne nulstilles, og dermed overlod de mange fremmødte tilskuere og spillerne til rene gætterier om hvor lang tid, der mon var spillet.

 

Flere af vores faste spillere var ukampdygtige, Skou var tilbage for første gang i sæsonen efter sin skade, Jonathan og Mads K startede igen i maskinrummet, og Ysbæk (26) var ældste spiller på holdkortet.

 

Det blev en livlig indledning på matchen, inden det første kvarrter var rundet havde vi scoret to gange. I det 5. minut blev en pågående OK hægtet i feltet, straffesparket var klokkeklart, det tog Søren sig af, målmanden parrerede skuddet, men liniedommeren var ikke i tvivl. Omspark, målmanden havde forladt stregen for tidligt, og Gustav sparkde sikkert 0-1-føringen ind. Lige inden det første kvarter var rundet, slog Søren så til. Et fremragende indlæg fra Skou blev med stor kraft dirigeret i nettet via Roskilde-keeperens hånd, og 0-2 så tidligt var mere end vi kunne drømme om.

 

Den start kom Roskilde sig aldrig over. Søren og Ange støttede fint Gustav i front, kanterne kom godt med frem, men dårlige igangsætninger trak ned, og gav hjemmeholdet lidt nemt spil til tider. Gustav kom godt frem på indlæg fra Skou, OK forsøgte med venstrefoden, og Hjulle og Threms var på sin plads når Roskilde igen slog den lange og/eller diagonale bold. Dem var de gode til. Magnus var ikke til at overliste, og som sådan forløb 2. halvleg som sluttede med glæde til AFK-lejren efter sæsonens anden sejr var i hus. Det skal tilføjes at hjemmeholdet spillede en ganske fin kamp.

 

Indskiftede Madvig og siden Gustav var tættere på at øge føringen, end hjemeholdet på en reducering, og efter 4 overtidsminutter lød fløjten for sidste gang.

 

Udover Madvig, kom Jæger og Have også på banen. De resterende spillere blev ikke benyttet denne gang, de fortjener alle tak for indsatsen & støtten den til tider regnfulde aften i Roskilde.

 

Jonathan er knapt nævnt i referatet, midtbane elegantieren spillede imidlertid en formidabel kamp og fik fortjent M-O-M efter kampen, målscorer - og anfører - Søren var runner up.

   
Finn A d. 03-10-2020
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyAllerød NytAL-GLAS ApSMr. AllerødTeam AllerødOK – Altid billig benzin
Senior 1's kampe mod RB 1906
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp02-10-2020  Turneringskamp  Danmarksserie  RB 1906 - Allerød FK 0 - 2 
 07-04-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - RB 1906 2 - 1 
 25-08-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  RB 1906 - Allerød FK 0 - 3 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren
DS-kampen lørdag d. 19/9-2020 mod B1908 er udsat, spilles lørdag d. 21/11-202018-09-2020 - DS-kampen lørdag d. 19/9-2020 mod B1908 er udsat, spilles lørdag d. 21/11-2020

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
B1908Allerød FK
Turneringskamp
Lørdag 13. Feb. kl 12.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Team Allerød
Allerød Nyt
3F
Carstens Diner
Allerød Fysioterapeuterne
Sepio
OK – Altid billig benzin
Kop & Kande Søborg
Hvitved
Certego
Frisør Moldow
Team Allerød
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Flemming Elsborg Bolig
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Drachmann Advokater I/S
Brøndby Stilladser ApS
Aage Christiansen & Søn ApS
Kvickly Allerød
Sydbank A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?