Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Sidste kamp for AFK i Danmarksserien var for tre uger siden, det var dermed lidt af en kamppuse for truppen som lørdag d. 26. sept 2020 endelig kunne komme i kamp. Topholdet fra GVI (Gentofte Vangede) ventede på en særdeles flot opvisningsbane i Allerød Idrætspark, og vejret viste sig tilmed fra den pæne side.

 

Kamppause skyldets henholdsvis vi var oversidder (der er et ulige antal hold i årets DS), og den efterfølgende modstander B1908 måtte melde fra pga Corona i truppen. Den kamp spilles til november.

 

Vi stillede op med Mads K og Jonathan på midten, OK på den ene kant og startdebuterende Flenge på den anden.

 

Topholdet GVI lagde godt fra land, allerede i det 7. minut fandt gæsterne vejen til nettet, 0-1 og det så svært ud for os. Gæsterne var tæt på at komme fri senere, Vester og Fleng fik lukket chancen ned, og langsomt, men sikkert kom vi ind i kampen. Midtvejs i halvlegen ramte Mads en modstander på foden, det blev takseret til et gult kort, og den linje blev aldrig siden fulgt. GVI fik lige vel megen plads til at spille på før vi for alvor trådte ind i kampen. Jonathan måtte indkassere nok een albue i ansigtet, det blev heller takseret til noget som helst, og nu sad vi tungt på bolden - og chancerne. Virkelyst forsøgte godt, Fleng måtte se målmanden redde sit flade skud, og trykket mod gæsterne var intakt.

 

Ved pausefløjten var stillingen 0-1, intet tydede dog på det skulle blive slutresultatet. Det blev det heller ikke.

 

Mads forsøgte sig med et Field Goal, GVI spillede sig til to hjørnespark som MC og forsvaret fint fik afvægret. Knap 10 minutter efter pausefløjtet kom spillerne i den grad i totterne på hinanden. Et slag fra en GVI-spiller blev (endnu engang) overset, dommeren valgte løsningen med et gult til hvert hold, og kort efter valgte gæsterne da også at skifte denne spiller ud inden det blev for sent.

 

Ange var med fra start, endnu engang med gode aktioner, træfsikkerheden var dog ikke med på banen denne lørdag eftermiddag. GVI svarede igen med en hovedstødsmulighed godt forbi, og straks efter var der udlignet. Vores MOM Gustav blev nedlagt i feltet af den fremstormende keeper, og denne gang var der ikke tvivl om udfaldet. Basse eksekverede sikkert, 1-1 og vi ville mere. Mark P, Jæger og Madvig blev sendt på banen. Gus havde kræfterne i behold, og GVI havde deres kvaler. I det 83. minut jagtede Jæger bolden, målmanden var langt fra bolden, men fik lagt Jæger ned. Endnu et straffespark? Hvilken farve kort? .... der gik nogle sekunder, intet set, intet dømt. Det var overraskende.

 

Senere sendte Jæger bolden i favnen på samme målmand, og nærmede kom vi ikke selvom det så lovende ud - også helt til slutfløjtet. Vi havde god grund til at være ærgerlige over pointdelingen.

 

Hjulmand spillede igen en god kamp, Jonathan ligeså, vi er klar til fredag aften når Roskilde tager imod, kampstart er klokken 18:30.

   
Finn A d. 30-09-2020
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødSepioKop & Kande SøborgAL-GLAS ApSCarlsbergCarstens Diner
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
DS-kampen lørdag d. 19/9-2020 mod B1908 er udsat, spilles lørdag d. 21/11-202018-09-2020 - DS-kampen lørdag d. 19/9-2020 mod B1908 er udsat, spilles lørdag d. 21/11-2020

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
B1908Allerød FK
Turneringskamp
Lørdag 13. Feb. kl 12.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
Sepio
3F
Skjold Burne
Hvitved
Allerød Nyt
Handelsbanken
Autohjørnet Lyngby
AL-GLAS ApS
Mr. Allerød
Frisør Moldow
OK – Altid billig benzin
Team Allerød
Brøndby Stilladser ApS
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Nyt
A/S Carl Nielsen & Søn
VB Byggeindustri A/S
Drachmann Advokater I/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Allerød Kommune
Kvickly Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?