Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sejr i sæsonens første kamp, Birkerød besejret efter 3 mål efter pausen
Sejr i sæsonens første kamp, Birkerød besejret efter 3 mål efter pausen

Så kom sæsonen 20/21 endelig i gang. Med Covid-19 i bagagen startede årets turnering i Danmarksserien med en kamp på udebane mod Skjold Birkerød. Faktisk samme modstander som i vores sidste turneringskamp, det var tilbage i november sidste år med resultatet 2-2.

 

Solskinnet var ubønhørlig over en slidt stadionbane til dagens kamp, vi blev henvist til en nærliggende hal for at klæde om, og begge mandskaber mødte frem til opgøret med pokalsejre over lavere rangerede hold i ugens løb.

 

Vi skiftede på flere pladser i forhold til pokalkampen i Gladsaxe, Basse, ysbæk, Søren og anfører Mark var tilbage i startformationen, der også gav tuneringsdebut til MC i målet. I kampens 6. minut sendte Jæger en afslutning lige på Birkerøds keeper, og i den anden ende blev Magnus ikke for alvor testet. Det gjorde vores temperament til gengæld efter 16 minutter, Vester var blevet sin skade kvit, men Birkerøds angriber ville det anderledes. Med et voldsomt skub i ryggen, bolden var dækket ude til indkast, havnede Vester i reklamebanden med stor kraft. Det gule kort blev vist til Birkerøds nr. 10, meget meget billigt sluppet efter den aktion.

 

Hjemmeholdet havde en god periode omkring den halve time, godt hjulpet af nogle lange bolde, der dog var guf for vores forsvar. I det 37. minut kom kampens hidtil bedste angreb, Mark sendte endnu et godt indlæg ind over, Ysbæk var tæt på at nå frem, det var det tæt på. Få minutter senere fik Birkerød gult igen, og bortset fra en tiltrængt vandpause ca. midtvejs skete der ikke yderligere.

 

Det gjorde der til gengæld efter pausen.

 

Hele tre scoringer kunne tilskuerne glæde sig over i de sidste 45 minutter, alle tre til os, og sejren på 3-0 kunne sagtens været blevet endnu større. Første scoring kom allerede efter to-et-halvt minut spillet, Søren sendte Virkelyst afsted i dybden, og meget sikkert blev vores første sæsonmål sat ind til 0-1. Få minutter senere blev føringen fordoblet, Ysbæk var ligeså sikker, godt assisteret af Mark og Jæger. Blot 4 minutter senere sparkede Ysbæk forbi i en ellers gunstig position, og forlod banen minuttet senere til fordel for Wagner, endnu en debutant i AFK-trøjen.

 

MC tog sig fint af det, der kom, Birkerød forsøgte godt efter hjørnespark, men oprigtigt talt var hjemmeholdet vel ikke engang tæt på. I det 80. minut byttede Mark for Hjalte, og kort før ordinær spilletid lukkede Gustav kampen med en fin scoring til 3-0, oplægget kom fra Wagner.

 

Flere mål blev det ikke til, eneste malurt i bægeret var Vester, der efter skubbet ikke kunne gennemføre kampen. Pausen blev brugt til udskiftningen, Threms kom ind og spillede en solid 2. halvleg.

 

Nikolai Have nævnes først nu, som en af de nævnte debutanter i startopstillingen har Have i den grad taget DS til sig, og blev fortjent kåret som man of the match for os, tillykke herfra, også til Jæger som igen leverede en fin offensiv kamp.

 

Reservekeeper Stenderup og Madvig blev ikke benyttet denne gang.

   
Finn A d. 16-08-2020
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyCarstens DinerAL-GLAS ApSTeam AllerødSepioCertego
Se også
DS-kampen lørdag d. 19/9-2020 mod B1908 er udsat, spilles lørdag d. 21/11-202018-09-2020 - DS-kampen lørdag d. 19/9-2020 mod B1908 er udsat, spilles lørdag d. 21/11-2020
Haltende indsats gav et point mod Otterup B & IK06-09-2020 - Haltende indsats gav et point mod Otterup B & IK
Sæsonens første nederlag, LSF hev en snæver 1-0 hjem30-08-2020 - Sæsonens første nederlag, LSF hev en snæver 1-0 hjem
Sjælden scoring fra Vesterbæk sikrede uafgjort mod et stærkt Herlev-hold23-08-2020 - Sjælden scoring fra Vesterbæk sikrede uafgjort mod et stærkt Herlev-hold
Uafgjort mod naboerne i årets sidste kamp i DS03-11-2019 - Uafgjort mod naboerne i årets sidste kamp i DS

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
RB 1906Allerød FK
Turneringskamp
Fredag 2. Okt. kl 18.30

Seneste kamp
Lør 5. Sep.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
Sponsorer
3F
Sepio
Skjold Burne
Intersport Allerød
Allerød Nyt
Carstens Diner
Bog & idé
Allerød Fysioterapeuterne
Autohjørnet Lyngby
Handelsbanken
OK – Altid billig benzin
Team Allerød
Drachmann Advokater I/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Brøndby Stilladser ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
Kvickly Allerød
Flemming Elsborg Bolig
VB Byggeindustri A/S
Allerød Nyt
Sydbank A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?