Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sejr i sæsonens første kamp, Birkerød besejret efter 3 mål efter pausen
Sejr i sæsonens første kamp, Birkerød besejret efter 3 mål efter pausen

Så kom sæsonen 20/21 endelig i gang. Med Covid-19 i bagagen startede årets turnering i Danmarksserien med en kamp på udebane mod Skjold Birkerød. Faktisk samme modstander som i vores sidste turneringskamp, det var tilbage i november sidste år med resultatet 2-2.

 

Solskinnet var ubønhørlig over en slidt stadionbane til dagens kamp, vi blev henvist til en nærliggende hal for at klæde om, og begge mandskaber mødte frem til opgøret med pokalsejre over lavere rangerede hold i ugens løb.

 

Vi skiftede på flere pladser i forhold til pokalkampen i Gladsaxe, Basse, ysbæk, Søren og anfører Mark var tilbage i startformationen, der også gav tuneringsdebut til MC i målet. I kampens 6. minut sendte Jæger en afslutning lige på Birkerøds keeper, og i den anden ende blev Magnus ikke for alvor testet. Det gjorde vores temperament til gengæld efter 16 minutter, Vester var blevet sin skade kvit, men Birkerøds angriber ville det anderledes. Med et voldsomt skub i ryggen, bolden var dækket ude til indkast, havnede Vester i reklamebanden med stor kraft. Det gule kort blev vist til Birkerøds nr. 10, meget meget billigt sluppet efter den aktion.

 

Hjemmeholdet havde en god periode omkring den halve time, godt hjulpet af nogle lange bolde, der dog var guf for vores forsvar. I det 37. minut kom kampens hidtil bedste angreb, Mark sendte endnu et godt indlæg ind over, Ysbæk var tæt på at nå frem, det var det tæt på. Få minutter senere fik Birkerød gult igen, og bortset fra en tiltrængt vandpause ca. midtvejs skete der ikke yderligere.

 

Det gjorde der til gengæld efter pausen.

 

Hele tre scoringer kunne tilskuerne glæde sig over i de sidste 45 minutter, alle tre til os, og sejren på 3-0 kunne sagtens været blevet endnu større. Første scoring kom allerede efter to-et-halvt minut spillet, Søren sendte Virkelyst afsted i dybden, og meget sikkert blev vores første sæsonmål sat ind til 0-1. Få minutter senere blev føringen fordoblet, Ysbæk var ligeså sikker, godt assisteret af Mark og Jæger. Blot 4 minutter senere sparkede Ysbæk forbi i en ellers gunstig position, og forlod banen minuttet senere til fordel for Wagner, endnu en debutant i AFK-trøjen.

 

MC tog sig fint af det, der kom, Birkerød forsøgte godt efter hjørnespark, men oprigtigt talt var hjemmeholdet vel ikke engang tæt på. I det 80. minut byttede Mark for Hjalte, og kort før ordinær spilletid lukkede Gustav kampen med en fin scoring til 3-0, oplægget kom fra Wagner.

 

Flere mål blev det ikke til, eneste malurt i bægeret var Vester, der efter skubbet ikke kunne gennemføre kampen. Pausen blev brugt til udskiftningen, Threms kom ind og spillede en solid 2. halvleg.

 

Nikolai Have nævnes først nu, som en af de nævnte debutanter i startopstillingen har Have i den grad taget DS til sig, og blev fortjent kåret som man of the match for os, tillykke herfra, også til Jæger som igen leverede en fin offensiv kamp.

 

Reservekeeper Stenderup og Madvig blev ikke benyttet denne gang.

   
Finn A d. 16-08-2020
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObanden3FAllerød FysioterapeuterneAutohjørnet LyngbyExpandIT Development ApSTeam Allerød
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Kvickly Allerød
Sponsorer
Sepio
Byens Pizza
Autohjørnet Lyngby
Hvitved
Hvitved
Allerød Nyt
Carlsberg
Kop & Kande Søborg
Handelsbanken
ExpandIT Development ApS
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Dalgaard Serigrafi ApS
Kvickly Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Sydbank A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Drachmann Advokater I/S
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
VB Byggeindustri A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?