Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Pokalturnering: Sene mål sikrede en fortjent sejr og avancement til næste runde i august
Sene mål sikrede en fortjent sejr og avancement til næste runde i august

På den sidste dag i juni 2020 spillede vi os frem til 4. runde i Sydbank pokalturneringen med en sejr på 3-1 over Bytoften IF.

Vores 'nye' hold har trænet sammen i nogle uger, spillet en kamp sammen, inden dysten på den ekstrem lille kunstbane ved Gladsaxe Skole. Værterne spiller i serie 2, og har nogle enddog meget rutinerede spiller på holdet. Vores unge hold med anfører Mark P som eneste +30 kunne se Bytoften spille sig til en stor chance i allerførste minut. Forsøget var dog godt forbi Johans mål.

 

Chancerne i de næste mange minutter var vores, Madvig sendte bolden forbi mål fra tæt afstand, veloplagte Dres og Wagner var få cm fra at nå endnu et godt indlæb gra Mark, og Johan greb sikkert Bytoftens anden chance.

 

I minutterne efter var det one-way, og i det 40. minut kom målet så, det var til os og et klokkeklart selvmål efter et fint frispark fra Sebastian Ysbæk. 7 minutter efter pausen var der udlignet, Bytoften udnyttede luftrummet og vi fortsatte de fine takter uden at få det afgørende stik ind.

 

I pausen skiftede vi Basse, Hjalte og Harlev ind, sidstnævnte headede flot bolden i mål, kun for at se målet blive underkendt for off-side - det var íkke den eneste fejl som vi blev ramt af i kampen.

 

Mod slutningen af kampen var ensretningen endnu større, Virkelyst ville afgøre kampen indenfor ordinær tid, og med to scoringer strøg vi videre til næste runde efter en såre fortjent sejr på 3-1. Dres kanonerede bolden på undersiden af overliggeren til sidst, den bold var meget tæt på at være inde, men der var kampen afgjort og vi kan se frem til tirsdag d. 11. august når Gladsaxe Hero venter på udebane i næste pokalrunde.

 

Tålmodigheden var med os når det gjaldt, eneste større minus var Harlev måtte hjælpes ud med en skade, og sommerferien skal bruges til at gøre os klar til det spændende efterår vi snart tager fat på.

   
Finn A d. 01-07-2020
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødBog & idéTeam AllerødExpandIT Development ApS3FAllerød Nyt
Se også
Pokalkamp sluttede i forlænget spilletid med 3 mål og rødt kort07-10-2020 - Pokalkamp sluttede i forlænget spilletid med 3 mål og rødt kort
Vi er videre i Sydbank pokalen, Union besejret med 3-102-09-2020 - Vi er videre i Sydbank pokalen, Union besejret med 3-1
FØRSTE RUNDE I SYDBANK CUP, VI MØDER UNION HJEMME TIRSDAG 1/9-2020 KLOKKEN 17:1530-08-2020 - FØRSTE RUNDE I SYDBANK CUP, VI MØDER UNION HJEMME TIRSDAG 1/9-2020 KLOKKEN 17:15
Kneben sejr over Vejby/Tisvilde, Bytoften er næste modstander, kampen spilles d. 30/6-202028-06-2020 - Kneben sejr over Vejby/Tisvilde, Bytoften er næste modstander, kampen spilles d. 30/6-2020
Herresenior spiller pokalkamp i Vejby tirsdag aften d. 23. juni (Skt. Hans aften)22-06-2020 - Herresenior spiller pokalkamp i Vejby tirsdag aften d. 23. juni (Skt. Hans aften)

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Søndag 16. Maj. kl 14.00

Seneste kamp
Lør 8. Maj.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
Sponsorer
AL-GLAS ApS
Allerød Fysioterapeuterne
Bog & idé
Intersport Allerød
Sepio
Team Allerød
Handelsbanken
Certego
Autohjørnet Lyngby
Hvitved
Mr. Allerød
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
Kvickly Allerød
Sydbank A/S
VB Byggeindustri A/S
Dalgaard Serigrafi ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Kommune
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Nyt
Nejstgaard & Vetlov
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?