Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Fremragende afslutning på sæsonen i DS, LSF dukket på egen bane
Fremragende afslutning på sæsonen i DS, LSF dukket på egen bane

Tabellen lyver aldrig, siges der - så det var lidt op ad bakke i sæsonens sidste spillerunde lørdag d. 15. juni mod 2. placerede LSF (Ledøje-Smørum), også med tanke på de mange afbud til kampen. Tre af de faste startere på midtbanen kunne ikke spille, Jonathan og Bastian var skadede, men det giver plads til andre.

 

Morten Mega og Mathias B indtog midten, Ysbæk den ene kant, mens Bertram spillede afskedskamp for os inden turen går til USA efter sommerferien. Dino var på toppen, bagkæden bestod af OK, Basse, tilbagevendte Alex og Peter. I målet stod Johan, ham vender vi tilbage til.

 

LSF havde forspring på 2 point ned til Roskilde KFUM på 3. pladsen, og mødte da også frem til kampen som rækkens mest formstærke hold med 8 ubesejrede kampe på stribe. Vi kom til kampen med 3 nederlag i rap, men en tro på et godt resultat mod det stærke hjemmehold. Pladsen i DS var sikker, vi kunne med et godt resultatt rykke en plads frem, og det var lige det, der skete i dysten som heldigvis blev spillet. Tordenvejret drev over som holdene gik til opvarmning, og AFK virkede klar fra start.

 

Det gjorde LSF også, taktikken var udstukket og fremad banen blev der arbejdet mindst ligeså hårdt som i forsvaret. I det 13. minut kombinerede Dino og Peter i feltet, Basse blev nedlagt og dommeren var ikke i tvivl om hændelsen var til straffespark. Topscorer Basse tog sig selv af det, scoring og jubel hos en stor del af de fremmødte tilskuere på Flodvej. I den næste periode var Ysbæk tæt på efter godt opspil, Johan tog sig af en god afslutning fra LSF, og flere scoringer blev det ikke før pausen, selvom vi var tæt på ved først Ys og siden Dino på flyvende hovedstød.

 

Mathias måtte opgive midtvejs, hovedet var rystet i uorden i en nærkamp, Ange blev derfor sendt på banen efter omkring to måneder udenfor. I starten af 2. halvleg viste LSF for alvor hvorfor deres placeringe er i toppen. I det første kvarter var hjemmeholdet tæt på udligningen i flere omgange, Johan var ikke til at overliste, og var med flere gode redninger stærkt medvirkende til at de 0-1 holdt. Kort efter svarede vi i den grad igen, Ysbæk forsøgte tværafleveringen til Bertram, en forsvarer nåede tilbage, og vi fik kort efter endnu en stor mulighed, Ysbæk sparkede afleveringen fra Bertram over i en ellers gunstig position.

 

Midtvejs i halvlegen nåede Mega tilbage og reddede en afslutning tæt ved målet, den var meget meget tæt på at gå ind, og den vilje var kendetegnet for AFK i kampen. I det 69. og 74. minut kom afgørelsen så, 0-2-målet sat ind af Bertram efter forarbejde på Ysbæk, og 0-3-scoringen fra Ysbæk var en lækkerbisken. Bolden blev ført frem i højt tempo, sidste forsvarspiller havde ikke en chance og sparket gik rent ind. En herlig udvikling efter en svær start efter pausen.

 

Kort efter byttede Mega og Hjalte, Filip kom på banen i stedet for goalgetter Bertram, og begge nåede at komme godt ind i kampen, hvor det var tydeligt hjemmeholdet ikke længere troede på evnerne til at lukke vores forsvar op. I overtiden fik LSF afsluttet et par gange, den første strøg langt over, den sidste tog Johan sig af, og vi kunne glæde os over en fornem præstation, nullet blev holdt, og en skøn sejr til at slutte sæsonen med.

 

Ysbæk blev kampens spiller, Johan var tæt på, mens både Peter og Basse også fik stemmer ligesom 4 andre.

 

Tak til jer spillere, DS er ikke en nem række, tak til trænerne, doktor Eriksen, teamchefen og alle de mange, der har fulgt holdet. God sommerferie, på gensyn i starten af august.

 

FA

   
Finn A d. 19-06-2019
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødKop & Kande SøborgCertegoMr. AllerødAllerød FysioterapeuterneOK – Altid billig benzin
Se også
Uafgjort mod Fremad Valby, kampen indledt med 1 minuts stilhed til ære for Lukas15-09-2019 - Uafgjort mod Fremad Valby, kampen indledt med 1 minuts stilhed til ære for Lukas
Vi fik ikke lukket kampen, BSF tilføjede os endnu et et-målsnederlag08-09-2019 - Vi fik ikke lukket kampen, BSF tilføjede os endnu et et-målsnederlag
Uafgjort efter omskiftelig nabodyst04-09-2019 - Uafgjort efter omskiftelig nabodyst
Et-målsnederlag i Roskilde, det lignede ellers vi fik et godt resultat med hjem31-08-2019 - Et-målsnederlag i Roskilde, det lignede ellers vi fik et godt resultat med hjem
Knebent nederlag til rutinerede Køge Nord19-08-2019 - Knebent nederlag til rutinerede Køge Nord

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKTaastrup FC
Turneringskamp
Tirsdag 17. Sep. kl 18.30

Seneste kamp
Lør 7. Sep.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Widex
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Bog & idé
OK – Altid billig benzin
Skjold Burne
Kop & Kande Søborg
ExpandIT Development ApS
Intersport Allerød
Frisør Moldow
Team Allerød
Allerød Fysioterapeuterne
Mr. Allerød
Estate Mæglerne
Team Allerød
VB Byggeindustri A/S
Allerød Nyt
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Estate Mæglerne
Brillehuset
Sydbank A/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Aage Christiansen & Søn ApS
Drachmann Advokater I/S
Nordsjællands KonferenceCenter
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?