Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Flot sejr over Roskilde KFUM, Johan stod en pragtkamp
Flot sejr over Roskilde KFUM, Johan stod en pragtkamp

Datoen var d. 11. maj 2019, scenen var Allerød Idrætspark da AFK og Roskilde KFUM mødtes i 22. spillerunde i DS. Gæsterne mødte frem ti lkampe som ubesejret i hele 14 kampe, vi mødte til gengæld frem i en anden formation pga karantæne (Søren) og fravær.

 

Jacob Haralev, Alex og Peter var alle nye i bagerste geled, Morten Mega og Rem tog sig af maskinrummet, mens Bastian startede på toppen.

 

1:09 stod tavlen på kampens første scoring faldt foran de kanp 140 tilskuere. Bastian var ophavsmand, Dino sendt bolden videre til Mark, der prikkede bolden ind til 1-0. En fatanstisk start, og det blev hurtigt endnu bedre. Omkring de 15 minutter fik vi frispark et godt stykke udenfor feltet, Basse tog sig af sparket, der præcist og yderligft strøg i nettet til 2-2. Et flot spark af vores topscorer.

 

Roskilde kæmpede godt for sagen, de spillede faktisk temmeligt godt i lange perioder før pausen, men Johan i målmand lod sig ikke overliste. Den ene gang det skete, agerede Peter og Alex redningsmand før bolden trillede over stregen. Bastian forsøgte sig godt mod slutningen, der blev ikke socret yderligere i de første 45 minutter, og vi vidste hvad vi skulle efter pausen.

 

Starten af 2. halvleg var med os på bolden og chancerne, Dino var tæt på et par gange, Johan fortsatte sin solide spil, og Mark var i hopla.

 

Fem minutter før tid kom kampens tredje mål. Roskilde måtte igen se Johan vinde duellen, Bastian udnyttede sin hurtighed og via overligger og målmanden strøg 3-0-målet ind til stor jubel for hjemmeholdet og deres fans.

 

Kampens spiller blev Johan i særdeleshed, Mark var runner up.

   
Finn A d. 15-05-2019
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødMr. AllerødAL-GLAS ApS3FOK – Altid billig benzinBrillehuset
Se også
Sæsonen åbnet med en sejr over LSF, otte spillere fik debut for AFK11-08-2019 - Sæsonen åbnet med en sejr over LSF, otte spillere fik debut for AFK
Fremragende afslutning på sæsonen i DS, LSF dukket på egen bane19-06-2019 - Fremragende afslutning på sæsonen i DS, LSF dukket på egen bane
Sejrsmål i overtiden, Kastrup blev dukket i sidste overtidsminut19-05-2019 - Sejrsmål i overtiden, Kastrup blev dukket i sidste overtidsminut
Efteråret sluttede med en sejr i hjemmekampen mod Kastrup04-11-2018 - Efteråret sluttede med en sejr i hjemmekampen mod Kastrup
Sæsonens første uafgjorte resultat, Roskilde var ellers nede i sækken.28-10-2018 - Sæsonens første uafgjorte resultat, Roskilde var ellers nede i sækken.

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Roskilde KFUMAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 24. Aug. kl 13.30

Seneste kamp
Lør 10. Aug.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Widex
Sponsorer
Skjold Burne
Kop & Kande Søborg
Bog & idé
Mr. Allerød
Frisør Moldow
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Autohjørnet Lyngby
Allerød Nyt
Allerød Fysioterapeuterne
AL-GLAS ApS
Team Allerød
Brøndby Stilladser ApS
Estate Mæglerne
Aage Christiansen & Søn ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
Jyske Bank Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Kvickly Allerød
Brillehuset
Allerød Nyt
Drachmann Advokater I/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?