Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 2: Nederlag til bundboldet
Nederlag til bundboldet

Der blev udtaget en stor trup til efterårets sidste kamp mod ORI. Det var en meget vigtig kamp, idet en sejr over rækkens absolutte bundhold ville bringe holdet op i midterregionen, og så ville alt være muligt til foråret.

Det viste sig i løbet af torsdagen og fredagen, at truppen slet ikke var stor nok, for sygdom, skader og andet tyndede så meget ud i antallet af spillere, at kun tilsagn fra Daniél fra Oldboys 2 og Jeppe Færgemann fra fjerdeholdet gjorde det muligt at gennemføre kampen.

 

Startopstillingen var: Frederik i målet. Madsen, Schrøder, Wissing og Victor udgjorde bagkæden. Seksere var Hjulle og Konni. De 3 offensive midtbanefolk var Ys, Peter A og Maddi. I front knoklede Rewes.

 

Banen var utroligt knoldet og våd, det var koldt, og spillet var ikke sammenhængende. Det var dog AFK, der bedst fik fat i bolden, og midt i halvlegen scorede Peter et flot mål med hovedet - efter godt oplæg fra Madsen og Hjulle. Der var gode takter. Rewes knoklede og gik flot med i spillet. Ys havde armføreranbindet, men det så ud som om, at det trykkede, for hans afslutninger var meget upræcise. 

 

Føringen burde have været større ved pausen. I starten af anden halvleg gik Wissing og Victor ud med skader, og det blev sværere og sværere at holde fast i bolden. Og efter 10 minutter fik hjemmeholdet udlignet, og det gav dem blod på tanden. Der var håb om point.

De trykkede på, men Frederik stod godt i målet.

Kort efter sendte Ys et kanonskud på stolpen. AFK´erne blev trætte i det kolde vejr, men der var ikke udskiftningsmuligheder, og med 4 minutter tilbage scorede ORI sejrsmålet til stor jubel blandt de mange tilskuere.

 

I overtiden havde Schrøder en kæmpechance, og til allersidst var der et kæmpe klumpspil foran hjemmeholdets mål - hvor også Frederik befandt sig, men ærgerligt nok lykkedes det ikke at få sendt bolden ind.

Dommeren fløjtede af, og det blev til endnu et nederlag til den hårdtprøvede trænerstab og holdleder. Det er dybt frustrerende, når der er så mange spillere, der melder fra hver gang.

 

Disse bekymringer slipper jeg dog for til foråret, da dette var min sidste kamp som træner - og derfor også mit sidste referat - for AFK´s andethold, men efter over 25 år som træner i LIF og AFK er det vel også på tide at stoppe. Jeg takker for fantastisk godt samarbejde med Greve, Dennis, Kim, Flemming og specielt Wissing - med et ønske om fremgang i foråret - gerne med flere spillere, der opprioriterer at spille fodbold i AFK. Tak herfra - vi ses på tilskuerpladserne. John   

   
Ingerslev d. 28-10-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødAL-GLAS ApSBog & idéAllerød NytBrillehusetYakiniku
Se også
Fremragende kamp - men kun ét point30-09-2018 - Fremragende kamp - men kun ét point
Grotesk afslutning gav en lang næse i Lyngby23-09-2018 - Grotesk afslutning gav en lang næse i Lyngby
Så kom sejren, men der var spænding til sidst17-09-2018 - Så kom sejren, men der var spænding til sidst
Ærgerligt pointtab i Taarbæk07-09-2018 - Ærgerligt pointtab i Taarbæk
Tredje kamp uden sejr02-09-2018 - Tredje kamp uden sejr

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
FK OdsherredAllerød FK
Turneringskamp
Søndag 24. Mar. kl 15.00

Seneste kamp
Lør 3. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
Widex
Sponsorer
Team Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
Drachmann Advokater I/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Estate Mæglerne
A/S Carl Nielsen & Søn
Jyske Bank Allerød
Brillehuset
Kvickly Allerød
Brøndby Stilladser ApS
VB Byggeindustri A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?