Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Knebent nederlag til Union efter to scoringer i de første tre minutter
Knebent nederlag til Union efter to scoringer i de første tre minutter

Det blev til lige ved og næsten i udekampen mod BK Union i 10. runde i Danmarksserien. Holdene har nødt hinanden en gang inden denne runde, der skal spilles tre runder i alt, og det var os der havde revance til gode efter 1-4 i efterårspremieren i Allerød tilbage i august.

 

Igen igen igen måtte vi ændre på holdet, både Peter, Gustav og Bastian fra sidste uges start-ellever var udenfor, Oliver og Ange var tilbage fra starten, mens bænkede Ysbæk ligeledes kom tilbage på holdet efter et par ugers fravær. Med på bænken var Morten Mega og Emil Schrøder, alle kom på banen efter pausen.

 

Matchen blev afviklet på den nyanlagte kunstbane på Genforeningspladsen i Kbh NV, en bane hvor granulaten springer op ved hver berøring, og hvor de ekstra streger på græsset ikke har megen gavn i den type kampe. Omklædnings- og parkeringsfaciliteterne er der heller ikke tænkt på, men nu tilbage til det, det handler om.

 

Blot 50 sekunder efter kampen var fløjtet i gang kom kampens første scoring. Det var fra hjemmeholdet som fik alt for meget plads i feltet, og 1-0 var en realitet. 'Hold nu fast i de næste fem minutter' lød det fra hjemmeholdets bænk, Basse hørte ikke efter, og allerede to minutter efter havde vi udlignet. Et frispark nær Unions straffesparksfelt blev sat ind helt opppe i krydset, og med sæsonens mest præcise afslutning kom vi i den grad tilbage i dysten.

 

Tilbagevendte Ange forsøgte sig efter et hjørnespark, Rem sendte Bertram godt på vej, og Jesper var klar på en Union afslutning fra spids vinkel. I det 20. minut var der åbent hus igen, Union scorede til 2-1, de fejl er der ikke plads til det på det her niveau. Vi sluttede halvlegen godt, i den periode kom hjemmeholdet ikke til mere, det skulle lige være et enkelt gult kort for at hive Ange ned i en omstilling.

 

Vi kom godt ud til 2. halvleg, Søren måtte se målmanden redde med en fodparade, og senere kom Søren så på tavlen. OK sendte et indkast i feltet, og kort efter havde Søren udlignet til 2-2 ved bagerste stolpe. Vi var i den grad med i kampen, Union så rystede ud, og vi ville gerne frem på banen. Flere kendelser gik ikke vores vej, en klar hånd på i feltet blev på mystisk vis overset, deres nr. 12 lænede sig op af et kort i mange sekvenser inden bænken hos Union reagerede med en nødvendig udskiftning.

 

Et kvarter før tid slog hjemmeholdet til for tredje gang i kampen. Et boldtab på banens midte blev omsat til en chance få sekunder senere, og 3-2 var en realitet. De tre fra vores bænk gjorde det alle fint i den sidste del af kampen, Mark og Ysbæk var tættest på, og efter knap 4 minutters overtid måtte vi forlade banen med nok et nederlag, denne gang var det ikke det bedste hold som vandt.

 

Kampens spiller blev Søren, Rem og anfører P var også godt spillende.

   
Finn A d. 06-10-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødAllerød FysioterapeuterneHandelsbankenAutohjørnet Lyngby3FAL-GLAS ApS
Senior 1's kampe mod BK Union
 Dato  Type  Niveau     
 20-04-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - BK Union 4 - 1 
Valgte kamp06-10-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  BK Union - Allerød FK 3 - 2 
 04-08-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - BK Union 1 - 4 
 03-08-2013  Træningskamp  Sjællandsserie  BK Union - Allerød FK 2 - 2 
 16-03-2013  Træningskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - BK Union 0 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Intersport Allerød
WS Audiology
Kvickly Allerød
Sponsorer
AL-GLAS ApS
Team Allerød
Brønnums Turistfart
Allerød Fysioterapeuterne
Hvitved
Mr. Allerød
Carlsberg
Carstens Diner
Handelsbanken
Autohjørnet Lyngby
Sepio
Team Allerød
Allerød Nyt
Dalgaard Serigrafi ApS
Flemming Elsborg Bolig
Drachmann Advokater I/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Kommune
VB Byggeindustri A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Aage Christiansen & Søn ApS
Sydbank A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?