Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 2: Grotesk afslutning gav en lang næse i Lyngby
Grotesk afslutning gav en lang næse i Lyngby

Nogle kampreferater er en fornøjelse at skrive. Andre er en pinsel at få ned på skrift. Dette er et af den sidste slags. For hvor var det ærgerligt. Hvor var det bittert. Det var tyveri ved højlys dag.

Normalt vil jeg ikke hænge dommeren ud i mit referat, og jeg vil heller ikke sætte navn på. Men da vi så, hvem der dukkede op på kunstbanen i Lyngby havde vi vores bange anelser. Han dømmer altid sort/hvidt. Han bliver altid kampafgørende. Og det blev han i allerhøjeste grad denne lørdag.

Lyngby var før kampen tophold, men det ville vi lave om på. Og holdet var fremragende: Byskov var som sædvanligt på kassen. Bagkæden var Madse, Schrøder , Casper B. og Hjalte. Mathias B var 6´er, og de andre på midten var Maddi, Konni, Ys og Rytter. I front var Partick på plads.

Der var virkelig disciplin i første halvleg. Begge hold spillede bolden flot rundt og gav ingen plads til stikninger. Men alligervel var AFK´erne tæt på et par gange. Patrick havde et godt skud, og Hjalte havde et hovedstød, de fleste så gå i mål.

Først 6 minutter før pausefløjtet kom der en sprække i AFK´s gode spil, og hjemmeholdet kom i front på et dumt mål, som burde have været forhindret. 

Dommeren havde indtil nu været rimelig neutral, så der var optimisme i pausen. Vi blev enige om at fortsætte de gode takter, men det skete bare ikke.

I anden halvleg var der intet, der hang sammen, og allerede efter 5 minutter blev det 2-0 - på et mål, hvor dommeren for første gang viste sit potentiale: En Lyngby-spiller nåede bolden ude over mållinjen - Byskov råbte og vinkede - men bolden blev spillet ind foran mål, hvor Hjalte var så uheldig, at han sparkede den ind i eget mål. Dommeren godkendte målet trods protester fra AFK´erne.

Kort efter skete det samme i den anden ende. Målmanden vinkede den ude, men dommeren lod spillet fortsætte, hvorefter der opstod en klokkeklar hands i feltet og et oplagt straffespark. Det blev ikke fløjtet, og nu begyndte dommeren at tage de blå briller på.

Undertegnede var linjevogter og vinkede, da bolden var ude. Dommeren mente, at kastet var Lyngbys, og da jeg gjorde opmærksom på, at bolden havde ramt en Lyngby-fod på vej ud, sagde han bare: Så er der frispark til Lyngby. En meget mærkelig kendelse.

Med et kvarter igen skete der en forvandling hos gæsterne. Nu fungerede alt igen. Vi spillede med 3 nede bag ved. Victor og Geest var kommet ind, og angrebene rullede mod Lyngbys mål. Og hvad skete: Maddi scorede i fri position - på en fremragende aflevering fra Madsen. Det var bare så lækkert at se Maddi sparke kuglen ind, for han har været utrolig uheldig med sine afslutninger. Og hvor var han glad. 

AFK´erne troede virkeligt på point, og det brændte mere og mere på i Lyngbys ende. Og da overtiden begyndte, lagde Victor en perfekt aflevering ind til dagens MoM, Konni, der knaldede kuglen ind til 2-2.

Det skulle være 3 point, og energien og viljen strømmede ud af AFK´erne. Men dommeren ville det anderledes: Han fløjtede for et frispark til Lyngby, ingen kunne se. AFK´erne stod måbende og så til, mens Lyngby hurtigt spillede bolden frem til deres angriber, der satte bolden ind til 3-2. 

Det var frustrerende, ærgerligt og ufortjent. Dommeren var så provokende til sidst, at det blev for meget for Maddi, så han kaldte ham ting, der ikke kan refereres her. Han fik rødt kort, og vi andre måtte bide i ting og sager for ikke at komme samme vej ham.

Øv for en afslutning. Øv for en dommer, men hurra for et fantastisk comeback, som desværre ikke gav point.

   
Ingerslev d. 23-09-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WidexOK – Altid billig benzinBog & idéCarstens DinerAllerød FysioterapeuterneAL-GLAS ApS
Se også
Fremragende kamp - men kun ét point30-09-2018 - Fremragende kamp - men kun ét point
Så kom sejren, men der var spænding til sidst17-09-2018 - Så kom sejren, men der var spænding til sidst
Ærgerligt pointtab i Taarbæk07-09-2018 - Ærgerligt pointtab i Taarbæk
Tredje kamp uden sejr02-09-2018 - Tredje kamp uden sejr
Nederlag i lokalopgør25-08-2018 - Nederlag i lokalopgør

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Roskilde KFUMAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 27. Okt. kl 13.30

Seneste kamp
Lør 20. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Widex
BANKObanden
Sponsorer
Team Allerød
VB Byggeindustri A/S
Drachmann Advokater I/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Brillehuset
Jyske Bank Allerød
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Kommune
Sydbank A/S
Allerød Nyt
Dalgaard Serigrafi ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?