Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: TFC Odsherred sendt hjem med nederlag efter sæsonens bedste kamp
TFC Odsherred sendt hjem med nederlag efter sæsonens bedste kamp

'Det var den bedste kamp hidtil i sæsonen, vi viste vi ville vinde, og gav vel 1 1/2 chance væk i matchen' lød det fra assistenttræner Kim Christensen efter kampen lørdag d. 8. september 2018 mod TFC Odsherred i Allerød Idrætspark.

 

Gæsterne mødte frem til kampen som andenplaceret efter turneringens første fem kampe, og seneste kamp var 5-1-sejr hjemme mod Ishøj IF. Vi måtte igen se bort fra ankelskadede Søren, heller ikke Mark P kunne deltage. Bastian spillede denne gang fra start, mens Ysbæk, Casper Schjellerup, Oliver H, Hjulle som gardering, og T Byskov som reserve keeper tog plads udenfor.

 

Det gjaldt om at være på plads fra kampens start, blot 2:35 efter første dommerfløjt lå bolden i gæsternes mål! Gustav var på pletten efter Bastians fornemme oplæg, og føringen på 1-0 var ønske scenariet for vores unge hold. Men ak, få minutter efter kom udligningen efter hjørnespark, en ganske målrig - og lidt ærgerlig - start på kampen. Lige inden det første kvarter var rundet faldt kampens tredje mål. Denne gang var det med Bertram (matchvinder fra sidste uge) som målscorer, igen var veloplagte Bastian i oplæggerens rolle. Basse og Bredal var i den grad vågne mod gæsternes til tider dygtige offensiv, mens Jesper i målet i den grad er kommet tilbage efter et par kampe udenfor. OK er ligeledes en vigtig brik i vores forsvar, og utrættelig er nok den bedste betegnelse for vores femmer.

 

I det hele taget spillede vi en fornuftig 1. halvleg, Anke forsøgte sig godt, Gustav holdt sig ikke tilbage og føringen på 2-1 holdt til pausen efter 45 fornuftige minutter fra os.

 

Ikke lang tid i 2. halvleg var Bastian selv tæt på, Bertram forsøgte lige forhastet kort efter og Odsherred snittede kort efter et hjørnespark forbi stolpen efter en livlig start på de sidste 45 minutter. Jacob Harlev holdt sig ikke tilbage i nærkampene, og var også med fremme som afslutter et par gange.

 

Efter en times spil  kom Oliver Henneberg på banen i stedet for målscorer Bertram, der fik et velfotjent hvil efter en god indsats. Ikke lang tid efter lignede det Oliver skulle score sit første mål i Allerød-trøjen, men indlægget fra Harlev blev drejet forbi ved forreste stolpe. Kort efter byttede vi Bastian for Ysbæk, og 6 minutter efter indhoppet slog Oliver så til. Gustav stod for assisten, afslutningen var et perfekt skruet bold uden chance for den flyvende målmand, og jublen var stor i Idrætsparken da bolden flot susede ind til 3-1.

 

Anke havde også spillet færdigt, Casper kom ind, og Odsherred pressede på. Der kom ikke mere end presset ud af det, mod slutningen blev gæsterne reduceret til 10 spillere efter to gule, og Jesper var igen på sin plads da afslutningen ramte målet i det 89. minut. Fem minutters overtid blev det til før vi kunne glæde os over sæsonens anden sejr, denne gang lignede det en  fortjent sejr mod rækkens nummer 2.

 

Kim Christensen supplerede 'Vi får intet foræret i DS, sådan her skal det være hver gang, vi overholdte den taktiske plan'.

 

Kampens spiller blev Bastian. Gustav, OK og Bredal var også særdeles fint spillende.

 

Facts

 

Allerød Fodbold Klub - TFC Odsherred 3-1 (2-1)

 

Mål

3:  1-0 Gustav Harlev

6:  1-1 Alexander Dige

15: 2-1 Bertram Gjelfort

67: 3-1 Oliver Henneberg Bech

 

Kort

AFK 2 gule

TFC 5 gule, 1 rødt

 

Tilskuere: ca. 80

   
Finn A d. 10-09-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenFrisør MoldowCarlsbergCertegoAutohjørnet LyngbyAllerød Fysioterapeuterne
Senior 1's kampe mod FK Odsherred
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp08-09-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - FK Odsherred 3 - 1 
 13-05-2015  Turneringskamp  Sjællandsserie  FK Odsherred - Allerød FK 1 - 2 
 27-09-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - FK Odsherred 3 - 3 
Se også
Efteråret sluttede med en sejr i hjemmekampen mod Kastrup04-11-2018 - Efteråret sluttede med en sejr i hjemmekampen mod Kastrup
Sæsonens første uafgjorte resultat, Roskilde var ellers nede i sækken.28-10-2018 - Sæsonens første uafgjorte resultat, Roskilde var ellers nede i sækken.
Efterårets vel bedste præstation rakte ikke til point, B1908 løb med sejren til sidst21-10-2018 - Efterårets vel bedste præstation rakte ikke til point, B1908 løb med sejren til sidst
Ishøj sendt hjem med knebent nederlag18-10-2018 - Ishøj sendt hjem med knebent nederlag
Knebent nederlag til Union efter to scoringer i de første tre minutter06-10-2018 - Knebent nederlag til Union efter to scoringer i de første tre minutter

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
FK OdsherredAllerød FK
Turneringskamp
Søndag 24. Mar. kl 15.00

Seneste kamp
Lør 3. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Widex
BANKObanden
Sponsorer
Bog & idé
Brillehuset
ExpandIT Development ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
Carstens Diner
Frisør Moldow
Intersport Allerød
Certego
Handelsbanken
Kop & Kande Søborg
AL-GLAS ApS
Team Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Land Development A/S
Estate Mæglerne
VB Byggeindustri A/S
Brillehuset
Aage Christiansen & Søn ApS
Brøndby Stilladser ApS
Kvickly Allerød
Sydbank A/S
Drachmann Advokater I/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?