Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 2: Ærgerligt pointtab i Taarbæk
Ærgerligt pointtab i Taarbæk

Det var svært at få alle til at møde kl. 17 en torsdag aften i Taarbæk, men en halv time før kickoff var alle klar på den flotte bane for foden af Eremitagesletten. Det viste sig ved nærmere eftersyn, at den kun SÅ flot ud. Den var meget bulet af de mange hjorteklove, der dagligt betræder den. At den var så svær at spille på, vidste de 11 spillere i startopstillingen ikke. Men de blev klogere. Opstillingen var: I målet var der andetholdsdebut til Frederik fra førsteholdet. Backkæden var: Madsen, Schrøder, Geest og Hjalte. Kanterne bestod af Maddi og Rytter, mens maskinrummet blev bestyret af Mathias Bigler, Konni og Simon. I front gav Patrick den gas.

AFK kom bedst fra start, men begge hold havde svært ved at få etableret et sammenhængende spil. Hjemmeholdet virkede trætte ret hurtigt, så der var stor optimisme i AFK-lejren.

AFK´erne havde bolden mest, men 10 minutter før pausefløjtet fik hjemmeholdet ny luft. Pludselig stod to mand helt fri, og den ene valgte at sende bolden i mål til 1-0.

Kort før halvtid faldt udligningen: Simon spillede Konni, der sendte bolden ind foran mål, hvor Patrick resolut sendte den i kassen.

I pausen var alle enige om, at det var skidt, og at det var over kanterne, der skulle forsøges gennembrud. Og det blev ført ud i livet med det samme.

Først havde Simon en stor chance. Og bagefter sendte indskiftede Casper Bigler bolden ud til Madsen, som derefter lagde den ind til Mathias Bigler, hvis hoved dirigerede den videre ind i målet. Kampen var vendt på hovedet, og optimismen strømmede gennem de blå/hvide.

Desværre var det som om, at AFK´erne holdt op med at spille fremad. Simon måtte redde på stregen, men da Hjalte kom alene igennem, var alle sikre på, at nu blev kampen afgjort. Man Hjalte blev fældet med et smæld, der kunne høres helt til Sverige. Men dommeren kunne hverken høre eller se det, så han vinkede afværgende. Mik kom ind, og han begyndte med det samme at slås med sine holdkammerater.

På en eller anden måde fik Taarbæk lagt et kæmpemæssigt tryk på AFK´erne. Intet lykkedes, og bolden ville ikke blive på AFK´ernes støvler.

Ofte var der skydetelt. Bolden hoppede og sprang på stregen. Det var et mirakel, at AFK stadig var foran. 

Med 3 minutter igen steg optimismen. Måske ville den første sejr komme denne aften. Og Frederik hev en mirakelredning ud af ærmet og fik sendt bolden til hjørne.

Men så glemte gæsterne at dække op, og to mand stod fuldstændigt fri i det lille felt. 2-2, og Taarbæk havde stadig momentum, for dommeren havde lagt 5 minutter til.

Svært blev det, da Casper Bigler lavede en nødbremse og fik gult. Minuttet efter måtte Konni gå samme vej. 4 minutters spil - 9 mod 11. Det var neglebidende og hovedrystende, men det lykkedes at få tiden til at gå.

Det burde slet ikke være blevet spændende. Det burde være blevet en sikker sejr til de næstbedste, men for øjeblikket er der ikke så meget, der lykkes for holdet. En sejr vil gøre underværker. Den skal komme næste lørdag - til klubdagen - når Slangerup kommer på besøg kl. 15

   
Ingerslev d. 07-09-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødWeltz Byg ApSKop & Kande SøborgYakinikuAutohjørnet LyngbyCarlsberg
Se også
Nederlag til bundboldet28-10-2018 - Nederlag til bundboldet
Fremragende kamp - men kun ét point30-09-2018 - Fremragende kamp - men kun ét point
Grotesk afslutning gav en lang næse i Lyngby23-09-2018 - Grotesk afslutning gav en lang næse i Lyngby
Så kom sejren, men der var spænding til sidst17-09-2018 - Så kom sejren, men der var spænding til sidst
Tredje kamp uden sejr02-09-2018 - Tredje kamp uden sejr

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
FK OdsherredAllerød FK
Turneringskamp
Søndag 24. Mar. kl 15.00

Seneste kamp
Lør 3. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Widex
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Skjold Burne
Intersport Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
Team Allerød
Kop & Kande Søborg
Allerød Fysioterapeuterne
AL-GLAS ApS
Certego
Allerød Fysioterapeuterne
Bog & idé
Estate Mæglerne
Team Allerød
Jyske Bank Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
Sydbank A/S
Nordsjællands KonferenceCenter
Drachmann Advokater I/S
Brillehuset
Allerød Kommune
Nejstgaard & Vetlov
Aage Christiansen & Søn ApS
Brøndby Stilladser ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?