Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Så kom sæsonens første sejr i DS, sejrsmålet mod Kastrup faldt dybt inde i overtiden
Så kom sæsonens første sejr i DS, sejrsmålet mod Kastrup faldt dybt inde i overtiden

Lørdag d. 1. september 2018 blev en god dag for AFK1 i Danmarksserien. Vi skulle en tur til Kastrup Boldklub, der tog imod på et fint vådt græstæppe indhegnet med en snor som vel langt fra kan gå under betegnelsen 'opvisningsbane'. Kampen var den femte i sæsonen, vi mødte frem med lutter nederlag i bagagen, mens hjemmeholdet havde fået point i to uafgjorte kampe.

 

Tilbagevendte Søren måtte desværre melde forfald allerede ved opvarmningen, det betød en mindre rokade hvor Basse igen iførte sig anøfrerbindet i Mark Ps fravær.

 

Kampen blev i den grad livlig og i den grad med spænding til det aller sidste. Jesper var tilbage i målet på sin gamle hjemmebane, og keeperen fik et godt gensyn med klubben med en helt igennem fin præstation i kampen. Anders Østergaard (Anke) var i hopla fra kampens start, Bertram forsøgte godt i front, og kom i fokus efter 40 sekunders spil. Kastrup måtte nemlig ty til frispark på kanten af feltet for at stoppe vores unge offensiv spiller, det kostede et gult kort hvilket var på sin plads efter situationen.

 

Kastrup spillede bolden godt rundt, lige før den halve time var rundet måtte Jesper ud i fuld længde, og redde til hjørnespark. Kort efter havde vi en tre dobbelt chance, men heller ikke der kastede det kampens første mål af sig. Holdene gik til pausen uden scoringer, nøgterne set var det hjemmeholdet, der havde været tættst på i 1. halvleg, men vi var helt med i kampen efter de sidste kampes defensive kvaler.

 

Gustav tog sig af 2. halvlegds første mulighed, Bredal spillede koncentreret i hele matchen, og kort efter var Gustav igen tæt på. I det 56. minut byttede vi Bastian ind på banen i stedet for en god kæmpende Ysbæk, og et kvarter efter faldt kampens første scoring.

 

Lige efter dobbelt udskiftningen af Anke og Jacob Harlev for Casper og Oliver slog Bastian til på sin tredje mulighed i kampen. Bertram spillede Bastian fri i dybden, og alene med målmanden kunne Bastian bringe os på 1-0 på et fladt skud via roden af stolpen. Et flot og vigtigt mål af hurtigløberen.

 

Kastrup satte sig tungt på spillet efter scoringen, Jesper var spillet varm, og Peter var først over den løse bold i feltet efter Kastrup ramte stolpen, det var i det 79. minut. Casper havde et fint indhop, Gustav måtte se et skud tage sidenettet, og Bertram var også fremme til afslutning.

 

Da det ikke eksisterende stadionur ville have rundet 46:18 slog hjemmeholdet til. Et skud ude fra feltet strøg ind i hjønet til 1-1, og det var en flok slukørede gæster i blåt og hvidt der gav bolden op i overtiden.

 

Kastrup stillede sig langt tilbage efter udligningen, vi så muligheder mod værterne, og da Bastian fandt Bertram i feltet med en god afleveirng, kvitterede den unge spiller med at sende bolden ind fra tæt hold til 1-2. Der var der spillet omkring 48 minutter af halvlegen, Kastrup gav bolden op og sekunder efter kunne vi juble over sæsonens første point - tilmed en sejr som kom efter en flot holdindsats med meget kvalitet og stor koncentration.

 

Matchvinder Bertam sagde lige efter kampen 'Vi erobrer bolden, Casper spiller den ud til Bastian som sender den ind til mig. Den røg op i nettaget, det var en herlig fantastisk følelse', lød det efter angriberens første mål for AFK.

 

Man of the Match er ikke nævnt før nu, det blev Mads Rem som i alle spillede minutter gav alt for holdet. Bredal og Bastian med mål og oplæg var også med helt fremme. Alle 14 spillere, kun reservemålmand Frederik kom ikke på banen, var i den grad med i sejren som naturligvis blev fejret lige efter slutfløjtet.

 

Facts:

Kastrup Boldklub-Allerød Fodbold Klub

1-2 (0-0)

 

Gule kort

Kastrup 1

AFK ingen

Røde kort

ingen

 

Tilskuere: ca. 70

   
Finn A d. 02-09-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenExpandIT Development ApSCertegoHandelsbankenBog & idéMr. Allerød
Senior 1's kampe mod Kastrup Boldklub
 Dato  Type  Niveau     
 18-05-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Kastrup Boldklub - Allerød FK 1 - 2 
 03-11-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Kastrup Boldklub 2 - 1 
Valgte kamp01-09-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  Kastrup Boldklub - Allerød FK 1 - 2 
 02-04-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  Kastrup Boldklub - Allerød FK 1 - 1 
 15-08-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Kastrup Boldklub 0 - 0 
 30-05-2009  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Kastrup Boldklub 1 - 1 
 18-10-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Kastrup Boldklub - Allerød FK 2 - 7 
 26-04-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Kastrup Boldklub 1 - 4 
 18-08-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Kastrup Boldklub - Allerød FK 0 - 4 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Handelsbanken
Certego
Kop & Kande Søborg
Allerød Fysioterapeuterne
Frisør Moldow
Hvitved
Autohjørnet Lyngby
Carlsberg
Carstens Diner
OK – Altid billig benzin
Sepio
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Nyt
Aage Christiansen & Søn ApS
Brøndby Stilladser ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
Drachmann Advokater I/S
VB Byggeindustri A/S
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Kommune
Dalgaard Serigrafi ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?