Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 2: Pointdeling i sæsonpremieren
Pointdeling i sæsonpremieren

Kun to træningskampe nåede andetholdet at spille inden sæsonstarten, og ingen af dem blev vundet. Den ene af kampene var netop mod Frederiksværk, som denne lørdag gæstede Møllemosen. I den kamp diskede AFK op med noget af det bedste spil, de har vist i de perioder, undertegnede har været andetholdstræner. Alligevel lykkedes det at tabe 3-5. Derfor var der revanche på menuen.

På trods af et utal af afbud pga. skader og uddannelse lykkedes det at stille et formstærkt hold: Byskov var tilbage i målet efter en pause på et par år. Bagkæden var: Madsen, Casper Bigler, Simon og Hjalte. På midtbanen var der comeback til Wølle efter en skadespause på over et år. Han huserede der sammen med Konni og Mathias B, som overlegent blev dagens MoM. På kanterne spillede Rytter og Victor, der også var kampklar efter en længere skadespause. I front knoklede Maddi.

Første halvleg manglede kun én ting: Mål til AFK. Spillet var fremragende og chancerne mange: I det 5. minut var Hjalte alene igennem, og det samme var Victor minuttet efter. Begge efter mønsterangreb.

Simon fik også en friløber, og Rytter sendte kuglen på overliggeren. Det var powerplay, og det var en fornøjelse at se på.

Efter en halv time blev Rytter hevet, flået og fastholdt i feltet, men det store menneske blev stående og mistede først balancen, da han skulle afslutte. Som den eneste på kunsten kunne dommeren ikke se det klokkeklare straffe. Desværre kunne han minuttet efter se noget, ingen andre kunne se, og derfor gav han gult kort til Wølle. 

Det gav gæsterne mere spil, og kort efter måtte Mathias Bigler redde på stregen - Frederiksværks eneste chanche før pausen.

Humøret var højt, men alligevel var der frustrationer over, at det ikke stod 2/3-0.

I anden halvleg havde hjemmeholdet medvind, men det var ikke helt nemt. Spillet blev aldrig lige så godt som i første. Efter 8 minutter fik en Frederiksværk-spiller gult, og der blev lagt tryk på ved at spille med 3 bagved. Men det gav alligevel noget uro i organiseringen. Maddi kom alene igennem, og Wølle sendte et kanonskud afsted.

Men ud af ingenting - og med en mand i undertal - sendte en hvidklædt spiller bolden op i krogen til 0-1. Det var et chok, og det rystede hjemmeholdet. Geest og debutanten Daniel fra fjerdeholdet kom ind og spillede sammen med Simon i 3-mandsforsvaret. Kampen blev mere lige, og gæsterne fik et par store chancer, men 12 min. før dem ordinære tid var slut, fik en Frederiksværk-spiller sin anden advarsel og dermed rødt, og 2 minutter efter kom udligningen:

Byskov sendte et langt udspark helt op til gæsternes felt. Det overraskede målmanden så meget, at bolden hoppede over ham. Rytter var over den, og han sendte den i en blød bue i mål fra en svær vinkel.

AFK´erne trykkede på, og i dommerens overtid blev Maddi fejlagtigt dømt offside. 

Efter kampen var der delte meninger: Skulle man ærgre eller glæde sig? Herfra er det bare at sige, at Birkerød på lørdag kommer til at møde et meget tændt AFK-hold, som denne gang vil have 3 point med hjem fra nabobyen.

   
Ingerslev d. 19-08-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WidexExpandIT Development ApSAllerød FysioterapeuterneBog & idéCarstens DinerAllerød Fysioterapeuterne
Se også
Så kom sejren, men der var spænding til sidst17-09-2018 - Så kom sejren, men der var spænding til sidst
Ærgerligt pointtab i Taarbæk07-09-2018 - Ærgerligt pointtab i Taarbæk
Tredje kamp uden sejr02-09-2018 - Tredje kamp uden sejr
Nederlag i lokalopgør25-08-2018 - Nederlag i lokalopgør
Andetholdet sendte Hillerød ned i serie 317-06-2018 - Andetholdet sendte Hillerød ned i serie 3

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Ledøje Smørum IFAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 29. Sep. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 15. Sep.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Intersport Allerød
Widex
Kvickly Allerød
Sponsorer
Brillehuset
Team Allerød
Handelsbanken
Allerød Nyt
Yakiniku
Weltz Byg ApS
Certego
Intersport Allerød
AL-GLAS ApS
Frisør Moldow
Mr. Allerød
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Kvickly Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
Land Development A/S
Allerød Nyt
Nejstgaard & Vetlov
Sydbank A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Drachmann Advokater I/S
VB Byggeindustri A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?