Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Kontroversielle kendelser i nederlag til Ishøj
Kontroversielle kendelser i nederlag til Ishøj

Dommerkendelserne kom i den grad i fokus i sæsonens anden kamp, en kamp hvor vi mødte med-oprykkerne fra Ishøj på udebane lørdag d. 11. august 2018 på en slidt kunstbane. Kampen sluttede med et nederlag på 1-2 efter føring ved pausen, og især omstændighederne ved det afgørende mål, sat ind på straffespark efter omspark, var kontroversielt.

 

Optakten til kampen var ikke den bedste, flere spillere måtte melde fra med skader, og det kunne ses på holdkortet. Der var debut til Oliver Henneberg Bech som var med i startopstillingen, Bertram var ligeledes med fra start og fra bænken kom Peter Ahrensberg på banen i 2. halvleg.

 

Gustav Harlev måtte melde fra til førsterunde kampen mod Union, heldigvis var den unge offensiv spiller blevet sin skade kvit, og Gustav skulle kun bruge 9 minutter før AFK var foran. Det blev i det hele taget en opløftende 1. halvleg, vi arbejdede koncentreret på et ikke alt for prangende underlag, og Jacob Harlev var tæt på, at øge føringen mod slutningen af halvlegen.

 

Kampen skiftede karakter efter pausen

 

Kort tid efter sidebyttet fik den igen godt spillende Søren tilkæmpet sig et straffespark, som Bastian desværree misbrugte på hjemmeholdets keeper. Få minutter senere tabte vi bolden i opspillet, og Ishøj kunne udligne til 1-1.

 

Kampen var helt lige indtil det 87. minut. Et Ishøj angreb røg ud over mållinien, linjedommeren vinkede og pludseligt fik Ishøj tildelt et straffespark helt ude af det blå. Der var intet som kunne berettige straffeparket, vi stod måbende og så på, men dommeren ville det anderledes. Jesper i målet reddede flot sparket - og minsandten om ikke sparket blev dømt om??!!?  'Målmanden gik for tidligt', hvor tit er det lige det sker ? , det efterfølgende forærerede spark blev sat ind til 2-1 til de fleste fremmødte tilskueres store glæde og til en forståelig kæmpe bet for os.

 

Målmand Jesper fik tilmed rødt kort i misæren, det første gule for at gå for tidligt på første spark, det andet for protester efter det godkendte spark og tydeligvis var kendelserne nu i den grad mod os.

 

Jacob Harlev tog sig af målmandstrøjen, vi havde brugt alle tre tilladte indskiftere efter indskiftning af Morten Mega og Anke, og vi var faktisk tæt på udligningen mod slutningen, men nåede ikke helt frem til den afgørende scoring i et par situationer.

 

'Hvordan kan de bruge et minut på et målspark, som så endda bliver dømt som omspark?' lød det fra en AFK-spiller efter kampen om en episode i overtiden.....

 

Reservemålmand Frederik Høyer Hansen blev i første omgang tildelt det røde kort i kamprapporten, det blev dog rettet dagen efter, og Jesper må nu sidde over i en enkelt kamp.

 

Artikelskriveren beklager hvis ordlyden er for hård, rønnebær er faktisk sure og vi må bare op på hesten igen, nederlaget kan vi ikke gøre noget ved nu, men po..ers ærgerligt når det sker på den baggrund.

 

Skrevet af holdleder Finn A.

   
Finn A d. 14-08-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødBog & idéAutohjørnet LyngbyEstate MæglerneAllerød FysioterapeuterneAL-GLAS ApS
Senior 1's kampe mod Ishøj IF
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp11-08-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  Ishøj IF - Allerød FK 2 - 1 
 16-06-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Ishøj IF 5 - 2 
Se også
Vi gjorde det nemt for hjemmeholdet i Frederiksberg Irætspark16-09-2018 - Vi gjorde det nemt for hjemmeholdet i Frederiksberg Irætspark
TFC Odsherred sendt hjem med nederlag efter sæsonens bedste kamp10-09-2018 - TFC Odsherred sendt hjem med nederlag efter sæsonens bedste kamp
Så kom sæsonens første sejr i DS, sejrsmålet mod Kastrup faldt dybt inde i overtiden02-09-2018 - Så kom sæsonens første sejr i DS, sejrsmålet mod Kastrup faldt dybt inde i overtiden
Vendepunktet lader vente på sig, vi tabte for fjerde kamp i træk26-08-2018 - Vendepunktet lader vente på sig, vi tabte for fjerde kamp i træk
Svær start i DS, topholdet B1908 slog os på standard situationer18-08-2018 - Svær start i DS, topholdet B1908 slog os på standard situationer

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Ledøje Smørum IFAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 29. Sep. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 15. Sep.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Widex
Kvickly Allerød
BANKObanden
Intersport Allerød
Sponsorer
Allerød Fysioterapeuterne
Dalgaard Serigrafi ApS
Bog & idé
Intersport Allerød
Allerød Fysioterapeuterne
Carlsberg
Frisør Moldow
ExpandIT Development ApS
Estate Mæglerne
Kop & Kande Søborg
Carstens Diner
Team Allerød
Drachmann Advokater I/S
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Kommune
Brøndby Stilladser ApS
Aage Christiansen & Søn ApS
Allerød Nyt
Land Development A/S
Kvickly Allerød
Brillehuset
Estate Mæglerne
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?