Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Finalen om SM blev en forrygende sæsonslutning for AFK
Finalen om SM blev en forrygende sæsonslutning for AFK

Optakten til kampen var ikke den bedste for Dennis og Kims trup. Fire spillere fra sidste uges kamp var forhindrede, og det gav come back til Ange, Madsen, Simon og Kim C. De sidstnævnte tre tog plads på bænken fra start, alle kom på banen og det blev endnu en god dag i Allerød Idrætspark som så mange gange i sæsonen.

 

Gæsterne fra Ishøj fik en forrygende start på kampen med en flot langskud til 0-1 efter blot 4 minutters spil. Udeholdet så stærke og hurtige ud, men langsomt fik Drescher, Basse og Schjelle styr på defensiven. To minutter efter åbningsmålet var der balance på resultattavlen. En særdeles veloplagt Bastian rundede sin modstander, og på det flade indlæg kunne topscorer Dino score sit og holdets første mål i finalen.

 

AFK var i den grad med i kampen igen, Morten og Rem havde overtaget på midten, Mark arbejdede godt begge veje og de mange tilskuere skulle ikke vente længe på finalens tredje mål. Det kom i det 17. minut, Mark sendte et indlæg i feltet, en Ishøj-spiller ramte bolden, og 2-1-målet sejlede i kassen uden chance for gæsternes målmand.

 

Otte minutter senere serverede Morten bolden for fødderne af Ysbæk, der takkede med at kanonere bolden i mål under overliggeren til 3-1.

 

I perioden var det AFK, der var farligst, Ishøj truede ikke for alvor keeper Rasmus, og der var optræk til flere gode muligheder for hjemmeholdet. Ange måtte en tur på bænken, Simon overtog pladsen og kort efter faldt kampens femte scoring.

 

Det var igen til AFK, og igen var topscorer Dino skarpretter for 33. gang i sæsonen. Oplægget kom fra Morten på hjørnespark, og hovedstødet fra Dino sad sikkert i målet til 4-1.

 

Minuttet efter hev Rasmus en fornem redning frem på en friløber til Ishøj, og føringen på 4-1 ved pausen kom kun efter det stenhårde arbejde fra de efterhånden godt trætte AFK-spillere.

 

I det 51. minut var Morten tæt på at øge føringen, skuddet blev overplaceret og kort efter reducerede Ishøj til 4-2 efter et godt angreb. Rem og Bastian måtte begge forlade banen før tid med begyndende skavanker i benene, Ysbæk også, og de tre indskiftningsspillere fik alle stor betydning for holdet. Ishøj forsøgte at komme tilbage, vi svarede igen med en særdeles god mulighed til Mark, og i slutminutterne viste Kim sin rutine i front.

 

I overtiden begik Ishøj straffespark på netop Kim, Bastian var kommet på banen efter et velfortjent hvil udenfor, og med et velplaceret spark kom vi på 5-2 som blev kampens resultat.

 

Dermed vandt vi Sjællandsmesterskabet for Sjællandsserien, en fornem bedrift efter en noget nær perfekt sæsonafslutning.

 

Dino blev man of the Match, Morten, Rem, Drescher og Bastian var runners up.

 

Tak for et herlig sæson, god sommer, på gensyn i DS til august.

   
Finn A d. 17-06-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenCarlsbergKop & Kande SøborgWeltz Byg ApSFrisør MoldowTeam Allerød
Se også
Tre mål efter pausen mod Herstedøster var nok, vi rykker op i DANMARKSSERIEN !10-06-2018 - Tre mål efter pausen mod Herstedøster var nok, vi rykker op i DANMARKSSERIEN !
Flot spil i sikker sejr over Tuse, vi er klar til sæsonens sidste kamp07-06-2018 - Flot spil i sikker sejr over Tuse, vi er klar til sæsonens sidste kamp
Sejren rimelig sikkert i hus på Herlevs skolebane26-05-2018 - Sejren rimelig sikkert i hus på Herlevs skolebane
Rekordscoring og sejr i Kalundborg13-05-2018 - Rekordscoring og sejr i Kalundborg
Solid præstation og sikker sejr over Liria, Dino scorede hattrick06-05-2018 - Solid præstation og sikker sejr over Liria, Dino scorede hattrick

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
DBU Fodboldpas
Kamp Center
vs
Allerød FKBK Union
Turneringskamp
Lørdag 4. Aug. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 9. Jun.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Widex
Sponsorer
ExpandIT Development ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Bog & idé
Weltz Byg ApS
Carlsberg
Frisør Moldow
Kop & Kande Søborg
Autohjørnet Lyngby
Brillehuset
Team Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
Sydbank A/S
Estate Mæglerne
Aage Christiansen & Søn ApS
Drachmann Advokater I/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Kvickly Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?