Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Finalen om SM blev en forrygende sæsonslutning for AFK
Finalen om SM blev en forrygende sæsonslutning for AFK

Optakten til kampen var ikke den bedste for Dennis og Kims trup. Fire spillere fra sidste uges kamp var forhindrede, og det gav come back til Ange, Madsen, Simon og Kim C. De sidstnævnte tre tog plads på bænken fra start, alle kom på banen og det blev endnu en god dag i Allerød Idrætspark som så mange gange i sæsonen.

 

Gæsterne fra Ishøj fik en forrygende start på kampen med en flot langskud til 0-1 efter blot 4 minutters spil. Udeholdet så stærke og hurtige ud, men langsomt fik Drescher, Basse og Schjelle styr på defensiven. To minutter efter åbningsmålet var der balance på resultattavlen. En særdeles veloplagt Bastian rundede sin modstander, og på det flade indlæg kunne topscorer Dino score sit og holdets første mål i finalen.

 

AFK var i den grad med i kampen igen, Morten og Rem havde overtaget på midten, Mark arbejdede godt begge veje og de mange tilskuere skulle ikke vente længe på finalens tredje mål. Det kom i det 17. minut, Mark sendte et indlæg i feltet, en Ishøj-spiller ramte bolden, og 2-1-målet sejlede i kassen uden chance for gæsternes målmand.

 

Otte minutter senere serverede Morten bolden for fødderne af Ysbæk, der takkede med at kanonere bolden i mål under overliggeren til 3-1.

 

I perioden var det AFK, der var farligst, Ishøj truede ikke for alvor keeper Rasmus, og der var optræk til flere gode muligheder for hjemmeholdet. Ange måtte en tur på bænken, Simon overtog pladsen og kort efter faldt kampens femte scoring.

 

Det var igen til AFK, og igen var topscorer Dino skarpretter for 33. gang i sæsonen. Oplægget kom fra Morten på hjørnespark, og hovedstødet fra Dino sad sikkert i målet til 4-1.

 

Minuttet efter hev Rasmus en fornem redning frem på en friløber til Ishøj, og føringen på 4-1 ved pausen kom kun efter det stenhårde arbejde fra de efterhånden godt trætte AFK-spillere.

 

I det 51. minut var Morten tæt på at øge føringen, skuddet blev overplaceret og kort efter reducerede Ishøj til 4-2 efter et godt angreb. Rem og Bastian måtte begge forlade banen før tid med begyndende skavanker i benene, Ysbæk også, og de tre indskiftningsspillere fik alle stor betydning for holdet. Ishøj forsøgte at komme tilbage, vi svarede igen med en særdeles god mulighed til Mark, og i slutminutterne viste Kim sin rutine i front.

 

I overtiden begik Ishøj straffespark på netop Kim, Bastian var kommet på banen efter et velfortjent hvil udenfor, og med et velplaceret spark kom vi på 5-2 som blev kampens resultat.

 

Dermed vandt vi Sjællandsmesterskabet for Sjællandsserien, en fornem bedrift efter en noget nær perfekt sæsonafslutning.

 

Dino blev man of the Match, Morten, Rem, Drescher og Bastian var runners up.

 

Tak for et herlig sæson, god sommer, på gensyn i DS til august.

   
Finn A d. 17-06-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WidexAllerød FysioterapeuterneMr. AllerødOK – Altid billig benzinAllerød NytCertego
Senior 1's kampe mod Ishøj IF
 Dato  Type  Niveau     
 13-10-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Ishøj IF 3 - 2 
 11-08-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  Ishøj IF - Allerød FK 2 - 1 
Valgte kamp16-06-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Ishøj IF 5 - 2 
Se også
Efteråret sluttede med en sejr i hjemmekampen mod Kastrup04-11-2018 - Efteråret sluttede med en sejr i hjemmekampen mod Kastrup
Sæsonens første uafgjorte resultat, Roskilde var ellers nede i sækken.28-10-2018 - Sæsonens første uafgjorte resultat, Roskilde var ellers nede i sækken.
Efterårets vel bedste præstation rakte ikke til point, B1908 løb med sejren til sidst21-10-2018 - Efterårets vel bedste præstation rakte ikke til point, B1908 løb med sejren til sidst
Ishøj sendt hjem med knebent nederlag18-10-2018 - Ishøj sendt hjem med knebent nederlag
Knebent nederlag til Union efter to scoringer i de første tre minutter06-10-2018 - Knebent nederlag til Union efter to scoringer i de første tre minutter

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
FK OdsherredAllerød FK
Turneringskamp
Søndag 24. Mar. kl 15.00

Seneste kamp
Lør 3. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Widex
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Carstens Diner
Byens Pizza
Bog & idé
Team Allerød
Skjold Burne
ExpandIT Development ApS
Intersport Allerød
Allerød Fysioterapeuterne
Certego
AL-GLAS ApS
Handelsbanken
Team Allerød
Nejstgaard & Vetlov
Brillehuset
Sydbank A/S
Jyske Bank Allerød
Kvickly Allerød
Allerød Nyt
Aage Christiansen & Søn ApS
Estate Mæglerne
Nordsjællands KonferenceCenter
Land Development A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?