Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Finalen om SM blev en forrygende sæsonslutning for AFK
Finalen om SM blev en forrygende sæsonslutning for AFK

Optakten til kampen var ikke den bedste for Dennis og Kims trup. Fire spillere fra sidste uges kamp var forhindrede, og det gav come back til Ange, Madsen, Simon og Kim C. De sidstnævnte tre tog plads på bænken fra start, alle kom på banen og det blev endnu en god dag i Allerød Idrætspark som så mange gange i sæsonen.

 

Gæsterne fra Ishøj fik en forrygende start på kampen med en flot langskud til 0-1 efter blot 4 minutters spil. Udeholdet så stærke og hurtige ud, men langsomt fik Drescher, Basse og Schjelle styr på defensiven. To minutter efter åbningsmålet var der balance på resultattavlen. En særdeles veloplagt Bastian rundede sin modstander, og på det flade indlæg kunne topscorer Dino score sit og holdets første mål i finalen.

 

AFK var i den grad med i kampen igen, Morten og Rem havde overtaget på midten, Mark arbejdede godt begge veje og de mange tilskuere skulle ikke vente længe på finalens tredje mål. Det kom i det 17. minut, Mark sendte et indlæg i feltet, en Ishøj-spiller ramte bolden, og 2-1-målet sejlede i kassen uden chance for gæsternes målmand.

 

Otte minutter senere serverede Morten bolden for fødderne af Ysbæk, der takkede med at kanonere bolden i mål under overliggeren til 3-1.

 

I perioden var det AFK, der var farligst, Ishøj truede ikke for alvor keeper Rasmus, og der var optræk til flere gode muligheder for hjemmeholdet. Ange måtte en tur på bænken, Simon overtog pladsen og kort efter faldt kampens femte scoring.

 

Det var igen til AFK, og igen var topscorer Dino skarpretter for 33. gang i sæsonen. Oplægget kom fra Morten på hjørnespark, og hovedstødet fra Dino sad sikkert i målet til 4-1.

 

Minuttet efter hev Rasmus en fornem redning frem på en friløber til Ishøj, og føringen på 4-1 ved pausen kom kun efter det stenhårde arbejde fra de efterhånden godt trætte AFK-spillere.

 

I det 51. minut var Morten tæt på at øge føringen, skuddet blev overplaceret og kort efter reducerede Ishøj til 4-2 efter et godt angreb. Rem og Bastian måtte begge forlade banen før tid med begyndende skavanker i benene, Ysbæk også, og de tre indskiftningsspillere fik alle stor betydning for holdet. Ishøj forsøgte at komme tilbage, vi svarede igen med en særdeles god mulighed til Mark, og i slutminutterne viste Kim sin rutine i front.

 

I overtiden begik Ishøj straffespark på netop Kim, Bastian var kommet på banen efter et velfortjent hvil udenfor, og med et velplaceret spark kom vi på 5-2 som blev kampens resultat.

 

Dermed vandt vi Sjællandsmesterskabet for Sjællandsserien, en fornem bedrift efter en noget nær perfekt sæsonafslutning.

 

Dino blev man of the Match, Morten, Rem, Drescher og Bastian var runners up.

 

Tak for et herlig sæson, god sommer, på gensyn i DS til august.

   
Finn A d. 17-06-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenAllerød FysioterapeuterneAllerød FysioterapeuterneCarlsbergMr. AllerødIntersport Allerød
Senior 1's kampe mod Ishøj IF
 Dato  Type  Niveau     
 27-04-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Ishøj IF - Allerød FK 1 - 1 
 13-10-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Ishøj IF 3 - 2 
 11-08-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  Ishøj IF - Allerød FK 2 - 1 
Valgte kamp16-06-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Ishøj IF 5 - 2 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Intersport Allerød
Sponsorer
Hvitved
Mr. Allerød
Krukkerne
Autohjørnet Lyngby
ExpandIT Development ApS
3F
Allerød Fysioterapeuterne
AL-GLAS ApS
Carlsberg
Frisør Moldow
Carstens Diner
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Nyt
Sydbank A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Nejstgaard & Vetlov
Dalgaard Serigrafi ApS
Allerød Kommune
Drachmann Advokater I/S
Brøndby Stilladser ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?