Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 2: Andetholdet sendte Hillerød ned i serie 3
Andetholdet sendte Hillerød ned i serie 3

Det er fast arbejde at være træner for andetholdet. Og før den sidste kamp mod Hillerød var det helt slemt. Førsteholdet tog 3 spillere, og så var det bare om at gå i gang med at skaffe spillere. Men rigtigt mange havde valgt at svigte holdet og prioritere alt muligt andet. 

Der var flere perioder, hvor det så helt håbløst ud, men Greve insiterede. Og det var godt, for nedrykningen blev afgjort på en fair, men også dramatisk måde.

AFK 2 havde jo sikret sig i foregående runde, så der kunne spilles uden nerver. Det kunne der ikke for hjemmeholdet, Hillerød. 3 hold lå med 28 point. Et af holdene ville rykke ned efter lørdagens kampe. Hillerød var bedre indbyrdes end Værløse og ORI. Men Værløse fik 3 skrivebordspoint, så de ville ende på 31. ORI havde en svær kamp i Lyngby, og ORI skulle have flere point end Hillerød, for at holde sig i rækken. Hvis både ORI og Hillerød vandt, ville Værløse rykke ned.

AFK stillede op med en del debutanter: Yusuf i målet. Bagkæden bestod af Mark Vestergaard, Wissing, AH - der havde droppet sin eksamenslæsning for at støtte holdet - og Issa. Kanterne var Hjalte og Konni. Midtbanen var Mathias B, Parker og Mo. Gud var rykket ud af målet og op som angriber.

Parker havde været ude for en arbejdsulykke, så han stillede op med friske sår på skinnebenet. Han håbede, syningen holdt. Det gjorde den ikke. Så der blev hurtigt brug for udskifterne Reves og Marc R.

Første halvleg var et langt tryk mod AFK´s mål. Hjemmeholdet brændte de mest utrolige chancer. Enten skød de forbi målet i helt fri position, eller også lavede Yousuf mirakler i målet. Det var vanvittigt, hvad han pillede.

Dommeren var en af dem med store ører og små øjne. Der blev ikke dømt mange frispark, men han hørte alle kommentarer, og det kostede. Midt i halvlegen røg Mo ud med gult, men det ændrede ikke ved, at hjemmeholdet trykkede på. Mo havde i øvrigt den eneste chance til AFK i første halvleg.

Anden halvleg begyndte som første sluttede, men dommerens hørelse var ikke blevet nedsat, så Hillerød blev reduceret til 10 mand. 

Yosuf fortsatte med vilde redninger, men efter 17 minutter gik det galt, og Hillerød kom på 1-0.

Det var som om, det lagde låg på kampen i et stykke tid. 

Men 10 minutter før tid blev det hele vendt på hovedet. Gud, der ellers var skadet, lavede et kæmpefrispark oppe på Hillerøds banehalvdel, men da dommeren ikke fløjtede sendte han kuglen over til Mo, der så, at målmanden var langt ude af sit mål, så han sendte bolden over ham i en fin bue og ind i målet. 1-1. Helt uretfærdigt, men AFK-spillerne blev ved med at kæmpe.

Så tog kortkunsterne til, så Hillerød blev reduceret til 9 mand. Mark fik gult på bænken!

Så skete noget mærkeligt. Hillerød pakkede sig i håb at køre det ene point hjem, fordi det stod 1-1 i Lyngby. Derfor kunne AFK bare spille bolden rundt, indtil dommeren fløjtede kampen af. Hillerød jublede, fordi ORI kun fik 1 point i Lyngby. Troede de. For i overtidens 7. minut scorede ORI til 2-1, så Hillerøds andethold må en tur ned i serie 3. Ikke godt, når førsteholdet spiller i 2. division. Det var godt nok en hård nød at sluge for Hillerød. De havde chancer til at vinde med 7-8 mål, men sådan skulle det ikke være. Og så stod Yusuf bare forrygende.

Værløses træner kom forbi undertegnedes hjem senere på aftenen med en ramme øl som tak for pointet, der sikrede Værløse endnu en sæson i serie 2.

Et ønske herfra skal være, at de spillere, der møder ind efter sommerferien, er klar til at give den 100% gas i ALLE kampe, så vi ikke kommer til at stå i situationer, der bare minder om optakten til den sidste kamp.

Tak for denne sæson. Vi ses efter sommerferien.

John

   
Ingerslev d. 17-06-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødEstate MæglerneTeam AllerødMr. AllerødHandelsbankenOK – Altid billig benzin
Se også
Nederlag til bundboldet28-10-2018 - Nederlag til bundboldet
Fremragende kamp - men kun ét point30-09-2018 - Fremragende kamp - men kun ét point
Grotesk afslutning gav en lang næse i Lyngby23-09-2018 - Grotesk afslutning gav en lang næse i Lyngby
Så kom sejren, men der var spænding til sidst17-09-2018 - Så kom sejren, men der var spænding til sidst
Ærgerligt pointtab i Taarbæk07-09-2018 - Ærgerligt pointtab i Taarbæk

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
FK OdsherredAllerød FK
Turneringskamp
Søndag 24. Mar. kl 15.00

Seneste kamp
Lør 3. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Widex
Sponsorer
Weltz Byg ApS
Carlsberg
OK – Altid billig benzin
ExpandIT Development ApS
Handelsbanken
Intersport Allerød
Brillehuset
Kop & Kande Søborg
Allerød Nyt
Bog & idé
Yakiniku
Team Allerød
Sydbank A/S
Drachmann Advokater I/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Aage Christiansen & Søn ApS
Allerød Nyt
Kvickly Allerød
Jyske Bank Allerød
Allerød Kommune
Brøndby Stilladser ApS
Nordsjællands KonferenceCenter
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?