Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Tre mål efter pausen mod Herstedøster var nok, vi rykker op i DANMARKSSERIEN !
Tre mål efter pausen mod Herstedøster var nok, vi rykker op i DANMARKSSERIEN !

Det har været en imponerende sæson af AFK1, forspringet på 2 point til rækkens nummer 2 var rigeligt inden sidste runde, dog ville vi med uafgjort eller et nederlag være afhængig af et andet resultat på dagen.

 

Kampens betydning var ikke til at tage fejl af. Flere end 400 tilskuere var mødt frem i det herlige solksinsvejr i Allerød Idrætspark, og det blev en nervøs start fra det blå/hvide hjemmehold på en især for spillerne varm eftermiddag i Allerød.

 

Vi mødte frem til kampen med næsten uændret formation, Patrick måtte i ugens løb opgive at spille, og Morten var igen blandt de 14 spillere.

 

I det 16. minut blev Søren nedlagt i modstanderens felt, dommeren var ikke i tvivl, straffespark og dermed en gylden mulighed for at komme det store skridt videre. Dino sparkede, målmanden reddede sparket og vi var lige vidt.

 

Kort efter kom en af kampens mest diskuterede episoder. En spiller fra Herstedøster kanonerede bolden i hovedet på en stakkels tilskuer, da han lidt presset ville give et indkast nede omkring eget felt. En undskyldning ville være på plads, denne kom aldrig, og heldigvis kom den unge dame op på benene trods den hårde medfart.

 

Stillingen 0-0 holdt til pausen, vi blev bedre til at afvise de mange lange bolde fra gæsterne, og Rasmus i målet blev ikke overanstrengt de første 45 minutter. Vi spillede langtfra på vores efterhånden høje niveau, det blev heldigvis bedre efter pausen, hvor vi dominerede fra første fløjt.

 

Knap to minutter efter sidebyttet blev de mange tilskuere endeligt belønnet med kampens første scoring. Offensivprofilen Dino stod det rigtige sted i feltet, anfører Mark og pågående Søren gjorde forarbejdet og fra kort afstend kunne Dino bringe os i front med 1-0.

 

Målet var topscorer Dinos 31. i sæsonen, en bedrift der taler helt for sig selv.

 

To minutter senere måtte Peter en tur på bænken i 10 minutter, og de tilbageværende 10 spillere kæmpede forbilledligt, og holdt gæsterne i kort snor.

 

Herstedøster var sjældne gæster i vores felt efter pausen, vi var tilbage på det høje niveau, der har kendetegnet holdet i sæsonen og med to hovedstødsmål i det sidte kvarter blev al tvivl om hvilket hold, der skulle vinde rækken fjernet som dug fo solen. Harlev var skarpretteren til 2-0, udover at være vores altvindende i hovedspillet på banen, sendte 'maskinen' bolden i nettet efter endnu et præcist indkast fra OK. Casper gjorde kunsten efter til 3-0 kort før tid, denne gang var Mark oplægger, og jublen brød i den grad løs i AI, da kampens gode dommer fløjtede for sidste gang.

 

Førstepladsen var hjemme, det skulle fejres og der var mange smil og lykønskninger fra de mange fremmødte på lægterne.

 

Vi er klar til Danmarksserien, vi har prøvet det tidligere, og ved det hårde arbejde skal fortsætte i endnu højere grad.

 

Tak til klubben, sponsorerne, og de mange frivillige (kan nænve speakerne, bolddrengene, cefépersonalet etc) som gang på gang møder op når holdet spiller, vi er meget taknemmelige og ser frem til bolden ruller igen efter sommerferien.

 

Der resterer en enkelt kamp for holdet, det er på hjemmebane lørdag d. 16. juni når Ishøj som vinder af den anden Sjællandsseriepulje kommer til AI for, at dyste om sjællandsmesterskabet.

   
Finn A d. 10-06-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyAutohjørnet LyngbyAllerød Nyt3FCarlsbergAllerød Fysioterapeuterne
Senior 1's kampe mod Herstedøster IC
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp09-06-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Herstedøster IC 3 - 0 
 04-11-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Herstedøster IC - Allerød FK 1 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Intersport Allerød
Sponsorer
Bog & idé
Sepio
Kop & Kande Søborg
Carstens Diner
Krukkerne
Allerød Fysioterapeuterne
Allerød Nyt
Intersport Allerød
3F
Carlsberg
Mr. Allerød
Team Allerød
Sydbank A/S
Nejstgaard & Vetlov
Kvickly Allerød
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Kommune
Aage Christiansen & Søn ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Drachmann Advokater I/S
Allerød Nyt
VB Byggeindustri A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?