Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Tre mål efter pausen mod Herstedøster var nok, vi rykker op i DANMARKSSERIEN !
Tre mål efter pausen mod Herstedøster var nok, vi rykker op i DANMARKSSERIEN !

Det har været en imponerende sæson af AFK1, forspringet på 2 point til rækkens nummer 2 var rigeligt inden sidste runde, dog ville vi med uafgjort eller et nederlag være afhængig af et andet resultat på dagen.

 

Kampens betydning var ikke til at tage fejl af. Flere end 400 tilskuere var mødt frem i det herlige solksinsvejr i Allerød Idrætspark, og det blev en nervøs start fra det blå/hvide hjemmehold på en især for spillerne varm eftermiddag i Allerød.

 

Vi mødte frem til kampen med næsten uændret formation, Patrick måtte i ugens løb opgive at spille, og Morten var igen blandt de 14 spillere.

 

I det 16. minut blev Søren nedlagt i modstanderens felt, dommeren var ikke i tvivl, straffespark og dermed en gylden mulighed for at komme det store skridt videre. Dino sparkede, målmanden reddede sparket og vi var lige vidt.

 

Kort efter kom en af kampens mest diskuterede episoder. En spiller fra Herstedøster kanonerede bolden i hovedet på en stakkels tilskuer, da han lidt presset ville give et indkast nede omkring eget felt. En undskyldning ville være på plads, denne kom aldrig, og heldigvis kom den unge dame op på benene trods den hårde medfart.

 

Stillingen 0-0 holdt til pausen, vi blev bedre til at afvise de mange lange bolde fra gæsterne, og Rasmus i målet blev ikke overanstrengt de første 45 minutter. Vi spillede langtfra på vores efterhånden høje niveau, det blev heldigvis bedre efter pausen, hvor vi dominerede fra første fløjt.

 

Knap to minutter efter sidebyttet blev de mange tilskuere endeligt belønnet med kampens første scoring. Offensivprofilen Dino stod det rigtige sted i feltet, anfører Mark og pågående Søren gjorde forarbejdet og fra kort afstend kunne Dino bringe os i front med 1-0.

 

Målet var topscorer Dinos 31. i sæsonen, en bedrift der taler helt for sig selv.

 

To minutter senere måtte Peter en tur på bænken i 10 minutter, og de tilbageværende 10 spillere kæmpede forbilledligt, og holdt gæsterne i kort snor.

 

Herstedøster var sjældne gæster i vores felt efter pausen, vi var tilbage på det høje niveau, der har kendetegnet holdet i sæsonen og med to hovedstødsmål i det sidte kvarter blev al tvivl om hvilket hold, der skulle vinde rækken fjernet som dug fo solen. Harlev var skarpretteren til 2-0, udover at være vores altvindende i hovedspillet på banen, sendte 'maskinen' bolden i nettet efter endnu et præcist indkast fra OK. Casper gjorde kunsten efter til 3-0 kort før tid, denne gang var Mark oplægger, og jublen brød i den grad løs i AI, da kampens gode dommer fløjtede for sidste gang.

 

Førstepladsen var hjemme, det skulle fejres og der var mange smil og lykønskninger fra de mange fremmødte på lægterne.

 

Vi er klar til Danmarksserien, vi har prøvet det tidligere, og ved det hårde arbejde skal fortsætte i endnu højere grad.

 

Tak til klubben, sponsorerne, og de mange frivillige (kan nænve speakerne, bolddrengene, cefépersonalet etc) som gang på gang møder op når holdet spiller, vi er meget taknemmelige og ser frem til bolden ruller igen efter sommerferien.

 

Der resterer en enkelt kamp for holdet, det er på hjemmebane lørdag d. 16. juni når Ishøj som vinder af den anden Sjællandsseriepulje kommer til AI for, at dyste om sjællandsmesterskabet.

   
Finn A d. 10-06-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenBrillehusetWeltz Byg ApSYakinikuFrisør MoldowEstate Mæglerne
Senior 1's kampe mod Herstedøster IC
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp09-06-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Herstedøster IC 3 - 0 
 04-11-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Herstedøster IC - Allerød FK 1 - 1 
Se også
Efterårets vel bedste præstation rakte ikke til point, B1908 løb med sejren til sidst21-10-2018 - Efterårets vel bedste præstation rakte ikke til point, B1908 løb med sejren til sidst
Ishøj sendt hjem med knebent nederlag18-10-2018 - Ishøj sendt hjem med knebent nederlag
Knebent nederlag til Union efter to scoringer i de første tre minutter06-10-2018 - Knebent nederlag til Union efter to scoringer i de første tre minutter
Knebent nederlag til topholdet LSF, vi manglede lige det sidste30-09-2018 - Knebent nederlag til topholdet LSF, vi manglede lige det sidste
Sæsonens 3. sejr i hus efter omskiftelig kamp24-09-2018 - Sæsonens 3. sejr i hus efter omskiftelig kamp

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Roskilde KFUMAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 27. Okt. kl 13.30

Seneste kamp
Lør 20. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Widex
Kvickly Allerød
BANKObanden
Intersport Allerød
Sponsorer
AL-GLAS ApS
Bog & idé
Byens Pizza
OK – Altid billig benzin
Yakiniku
Allerød Fysioterapeuterne
Allerød Nyt
Brillehuset
Frisør Moldow
Certego
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Brøndby Stilladser ApS
VB Byggeindustri A/S
Brillehuset
Sydbank A/S
Allerød Kommune
Nejstgaard & Vetlov
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Kvickly Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Drachmann Advokater I/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?