Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 2: Senior 2 bliver i serie 2
Senior 2 bliver i serie 2

Senior 2 havde på baggrund af en del dumme nederlag bragt sig i en situation, hvor kampen mod Humlebæk var sidste chance for selv at afgøre, om de skulle spille i serie 2 til næste år - eller tage den tunge tur ned i serie 3. Hvis kampen mod Humlebæk blev tabt, var der lagt op til en gyser kamp i sidste runde mod Hillerøds andethold, hvor taberen måtte forlade rækken. Hundested kunne dog sikre AFK´s plads ved at slå bundholdet Værløse, men Hundested tabte overraskende med 5-3. Måske for at give AFK kniven for struben? Heldigvis blev det ikke udslagsgivende, idet AFK selv kørte en sikker sejr hjem - med forårets bedste og mest koncentrerede indsats.

Der var 14 spillere klar, og bare det var fantastisk. Opstillingen var: Gud i målet. Bagkæden: Madsen, Balle, Hjulmand og AH. Kanterne var Rytter og Mønster. Midtbanen: Anke, Mathias Bigler og Simon. I front var Hjalte for første gang, og han klarede det så godt, at han blev dagens MoM.

Allerede på det første anbreb fik tilskuerne en ide om, at AFK ville noget denne lørdag: Mønster sendte bolden på stolpen. Herefter bølgede angrebene ned imod Humlebæks mål. Der var meget få boldtab, og alle tænkte sig om i heden.

Efter en halv time faldt Rytter ned på sin skulder og måtte lade sig udskifte med Nicklas, som blev sat i front, mens Hjalte kom ud på kanten.

Gud blev sat på én voldsom prøve i kampen, og det var midt i første halvleg, hvor han suverænt nåede en bold helt oppe i hjørnet. Derfor var det stadig AFK, der svingede taktstokken, men det var først i det 4. overtidsminut, at føringsmålet kom: Nicklas nåede en bold på sidelinjen og fik sendt bolden indover, hvor Hjalte lagde den bagud til Simon, der knaldede den ind i kassen. Kort efter fløjtede dommeren til pause.

Casper Bigler kom ind fra 2. halvlegs start, og det var stadig AFK, der dominerede. Fx havde Anke et forsøg på stolpen efter 2 minutter. Varmen trykkede, og flere spillere løb tør for kræfter. Så var det godt, at bænken var intakt. Konni kom ind, og han fik en afgørende rolle 10 minutter før tid, da han blev fældet i feltet. Mønster satte sikkert straffesparket ind. 

Den resterende del af kampen blev kørt sikkert hjem, og stor var jublen, da dommeren fløjtede af.

De andre resultater i rækken bevirker, at AFK bliver nummer 5 eller 6 i rækken, og det er godkendt, men ikke mere. Nu bliver kampen på lørdag i Hillerød en overlevelseskamp for hjemmeholdet, der skal vinde for at blive i serie 2. Det kan kun blive en spændende kamp.

Hvor var det dejligt at synge sejrssangen i omklædningsrummet efter kampen, mens de kølige drikkevarer - sponseret af Kvickly - gled ned. Så var der kun tilbage at vente på det næste fodboldbrag, der jo heldigvis også fik den rigtige vinder.

Tillykke til hele truppen - både spillere og trænere - men den største tak - og tillykke - skal gå til Greve, som bare altid stiller op og sørger for, at alt omkring de to hold bare fungerer perfekt. 

   
Ingerslev d. 10-06-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenCarstens DinerHandelsbankenEstate MæglerneTeam AllerødAllerød Nyt
Se også
Fremragende kamp - men kun ét point30-09-2018 - Fremragende kamp - men kun ét point
Grotesk afslutning gav en lang næse i Lyngby23-09-2018 - Grotesk afslutning gav en lang næse i Lyngby
Så kom sejren, men der var spænding til sidst17-09-2018 - Så kom sejren, men der var spænding til sidst
Ærgerligt pointtab i Taarbæk07-09-2018 - Ærgerligt pointtab i Taarbæk
Tredje kamp uden sejr02-09-2018 - Tredje kamp uden sejr

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Roskilde KFUMAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 27. Okt. kl 13.30

Seneste kamp
Lør 20. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
BANKObanden
Widex
Kvickly Allerød
Sponsorer
Kop & Kande Søborg
Byens Pizza
Allerød Fysioterapeuterne
Autohjørnet Lyngby
Handelsbanken
Carlsberg
Allerød Nyt
Frisør Moldow
Weltz Byg ApS
AL-GLAS ApS
Team Allerød
Team Allerød
Brillehuset
Sydbank A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Nordsjællands KonferenceCenter
Drachmann Advokater I/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Allerød Nyt
Kvickly Allerød
Allerød Kommune
Aage Christiansen & Søn ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?