Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sejren rimelig sikkert i hus på Herlevs skolebane
Sejren rimelig sikkert i hus på Herlevs skolebane

Vores fjerde sidste turneringskamp i årets Sjællandsserie blev spillet lørdag d. 26. maj 2018 på udebane mod Herlev. Stadionbanen var optaget af løb, så vi måtte en lille kilometer væk på en nærliggende skolebane, der som mange græsbaner er præget af manglen på vand. Morten var forhindret af private gøremål, Casper var tilbage efter et kort fravær, og det blev en kamp med mange chancer, især til AFK.

 

Kampen sluttede med en sejr til os på 3-1 efter 2-0 ved pausen, efter to mål fra Dino og et fra Ysbæk. Undervejs i kampen sendte Dino et straffespark på opstanderen, Casper havde et drøn som også ramte stolpen, og det blev en kamp med mange muligheder.

 

Det var top mod bund, Herlev forsvarede sig godt, og var dygtige til at forsvare målet. Chancerne kom, i 4. minut, i 5. minut, i 11. minut osv. Søren og Harlev var stærke på midten, Mark flittig som altid, og Dino var i den grad tæt på. Også i det 22. minut, da straffesparket blev sendt på stolpen, returen formøblede Mark med et skud godt over tværribben.

 

Herlev var advaretm og sjældne gæster i vores ende. Basse og Dres var i den grad velplacerede, og kort før pausen kom kampens første mål. Ysbæk lavede forarbejdet, Dino kronede et godt engrab med scoring til 0-1 og inden der var gået to minutter var rollerne byttet om, og stillingen 0-2.

 

Resultatet kunne der ikke indvendes imod, vi havde første afslutning i 2. halvleg efter 24 sekunder, og i det 49. minut blev Dino dobbelt målscorer efter fornemt opspil fra Basse.

 

Indskiftede Patrick havde bolden i mål, det var i det 63. minut, desværre havde dommeren fløjtet forinden, og istedet for mål blev det til et gult kort, i øvrigt kampens eneste.

 

Basse blev Man of the Match, Basse og Drescher var også godt spillende, og vi ser frem til de sidste 8 dage hvor hele tre kampe afgør om det bliver til en første- eller andenplads i turneringen.

 

Første skridt kan tages lørdag d. 2. juni i Lundtofte.

 

Et kvarter før tid reducerede Herlev til 1-3, mere skete der ikke og 3 gode point blev føjet til i tabellen.

   
Finn A d. 26-05-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyFrisør MoldowOK – Altid billig benzinBog & idé3FAllerød Nyt
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Kop & Kande Søborg
ExpandIT Development ApS
3F
Hvitved
Sepio
Mr. Allerød
OK – Altid billig benzin
Intersport Allerød
Carstens Diner
Frisør Moldow
Bog & idé
Team Allerød
Sydbank A/S
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Kommune
Dalgaard Serigrafi ApS
Aage Christiansen & Søn ApS
Allerød Nyt
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Nejstgaard & Vetlov
Brøndby Stilladser ApS
Drachmann Advokater I/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?