Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sejren rimelig sikkert i hus på Herlevs skolebane
Sejren rimelig sikkert i hus på Herlevs skolebane

Vores fjerde sidste turneringskamp i årets Sjællandsserie blev spillet lørdag d. 26. maj 2018 på udebane mod Herlev. Stadionbanen var optaget af løb, så vi måtte en lille kilometer væk på en nærliggende skolebane, der som mange græsbaner er præget af manglen på vand. Morten var forhindret af private gøremål, Casper var tilbage efter et kort fravær, og det blev en kamp med mange chancer, især til AFK.

 

Kampen sluttede med en sejr til os på 3-1 efter 2-0 ved pausen, efter to mål fra Dino og et fra Ysbæk. Undervejs i kampen sendte Dino et straffespark på opstanderen, Casper havde et drøn som også ramte stolpen, og det blev en kamp med mange muligheder.

 

Det var top mod bund, Herlev forsvarede sig godt, og var dygtige til at forsvare målet. Chancerne kom, i 4. minut, i 5. minut, i 11. minut osv. Søren og Harlev var stærke på midten, Mark flittig som altid, og Dino var i den grad tæt på. Også i det 22. minut, da straffesparket blev sendt på stolpen, returen formøblede Mark med et skud godt over tværribben.

 

Herlev var advaretm og sjældne gæster i vores ende. Basse og Dres var i den grad velplacerede, og kort før pausen kom kampens første mål. Ysbæk lavede forarbejdet, Dino kronede et godt engrab med scoring til 0-1 og inden der var gået to minutter var rollerne byttet om, og stillingen 0-2.

 

Resultatet kunne der ikke indvendes imod, vi havde første afslutning i 2. halvleg efter 24 sekunder, og i det 49. minut blev Dino dobbelt målscorer efter fornemt opspil fra Basse.

 

Indskiftede Patrick havde bolden i mål, det var i det 63. minut, desværre havde dommeren fløjtet forinden, og istedet for mål blev det til et gult kort, i øvrigt kampens eneste.

 

Basse blev Man of the Match, Basse og Drescher var også godt spillende, og vi ser frem til de sidste 8 dage hvor hele tre kampe afgør om det bliver til en første- eller andenplads i turneringen.

 

Første skridt kan tages lørdag d. 2. juni i Lundtofte.

 

Et kvarter før tid reducerede Herlev til 1-3, mere skete der ikke og 3 gode point blev føjet til i tabellen.

   
Finn A d. 26-05-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WidexAL-GLAS ApSHandelsbankenWeltz Byg ApSTeam AllerødCertego
Se også
Finalen om SM blev en forrygende sæsonslutning for AFK17-06-2018 - Finalen om SM blev en forrygende sæsonslutning for AFK
Tre mål efter pausen mod Herstedøster var nok, vi rykker op i DANMARKSSERIEN !10-06-2018 - Tre mål efter pausen mod Herstedøster var nok, vi rykker op i DANMARKSSERIEN !
Flot spil i sikker sejr over Tuse, vi er klar til sæsonens sidste kamp07-06-2018 - Flot spil i sikker sejr over Tuse, vi er klar til sæsonens sidste kamp
Rekordscoring og sejr i Kalundborg13-05-2018 - Rekordscoring og sejr i Kalundborg
Solid præstation og sikker sejr over Liria, Dino scorede hattrick06-05-2018 - Solid præstation og sikker sejr over Liria, Dino scorede hattrick

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
DBU Fodboldpas
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Lør 9. Jun.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Widex
Kvickly Allerød
BANKObanden
Sponsorer
AL-GLAS ApS
Brillehuset
Skjold Burne
Frisør Moldow
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Intersport Allerød
Yakiniku
Handelsbanken
Certego
Estate Mæglerne
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Estate Mæglerne
Land Development A/S
VB Byggeindustri A/S
Drachmann Advokater I/S
Brøndby Stilladser ApS
Kvickly Allerød
Nejstgaard & Vetlov
A/S Carl Nielsen & Søn
Nordsjællands KonferenceCenter
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?