Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sejren rimelig sikkert i hus på Herlevs skolebane
Sejren rimelig sikkert i hus på Herlevs skolebane

Vores fjerde sidste turneringskamp i årets Sjællandsserie blev spillet lørdag d. 26. maj 2018 på udebane mod Herlev. Stadionbanen var optaget af løb, så vi måtte en lille kilometer væk på en nærliggende skolebane, der som mange græsbaner er præget af manglen på vand. Morten var forhindret af private gøremål, Casper var tilbage efter et kort fravær, og det blev en kamp med mange chancer, især til AFK.

 

Kampen sluttede med en sejr til os på 3-1 efter 2-0 ved pausen, efter to mål fra Dino og et fra Ysbæk. Undervejs i kampen sendte Dino et straffespark på opstanderen, Casper havde et drøn som også ramte stolpen, og det blev en kamp med mange muligheder.

 

Det var top mod bund, Herlev forsvarede sig godt, og var dygtige til at forsvare målet. Chancerne kom, i 4. minut, i 5. minut, i 11. minut osv. Søren og Harlev var stærke på midten, Mark flittig som altid, og Dino var i den grad tæt på. Også i det 22. minut, da straffesparket blev sendt på stolpen, returen formøblede Mark med et skud godt over tværribben.

 

Herlev var advaretm og sjældne gæster i vores ende. Basse og Dres var i den grad velplacerede, og kort før pausen kom kampens første mål. Ysbæk lavede forarbejdet, Dino kronede et godt engrab med scoring til 0-1 og inden der var gået to minutter var rollerne byttet om, og stillingen 0-2.

 

Resultatet kunne der ikke indvendes imod, vi havde første afslutning i 2. halvleg efter 24 sekunder, og i det 49. minut blev Dino dobbelt målscorer efter fornemt opspil fra Basse.

 

Indskiftede Patrick havde bolden i mål, det var i det 63. minut, desværre havde dommeren fløjtet forinden, og istedet for mål blev det til et gult kort, i øvrigt kampens eneste.

 

Basse blev Man of the Match, Basse og Drescher var også godt spillende, og vi ser frem til de sidste 8 dage hvor hele tre kampe afgør om det bliver til en første- eller andenplads i turneringen.

 

Første skridt kan tages lørdag d. 2. juni i Lundtofte.

 

Et kvarter før tid reducerede Herlev til 1-3, mere skete der ikke og 3 gode point blev føjet til i tabellen.

   
Finn A d. 26-05-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødAllerød FysioterapeuterneEstate MæglerneMr. AllerødAL-GLAS ApSCarstens Diner
Se også
Kontroversielle kendelser i nederlag til Ishøj14-08-2018 - Kontroversielle kendelser i nederlag til Ishøj
Langt fra en god start, da vi vendte tilbage til Danmarksserien06-08-2018 - Langt fra en god start, da vi vendte tilbage til Danmarksserien
Finalen om SM blev en forrygende sæsonslutning for AFK17-06-2018 - Finalen om SM blev en forrygende sæsonslutning for AFK
Tre mål efter pausen mod Herstedøster var nok, vi rykker op i DANMARKSSERIEN !10-06-2018 - Tre mål efter pausen mod Herstedøster var nok, vi rykker op i DANMARKSSERIEN !
Flot spil i sikker sejr over Tuse, vi er klar til sæsonens sidste kamp07-06-2018 - Flot spil i sikker sejr over Tuse, vi er klar til sæsonens sidste kamp

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
B1908Allerød FK
Turneringskamp
Lørdag 18. Aug. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 11. Aug.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
BANKObanden
Widex
Kvickly Allerød
Sponsorer
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Brillehuset
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
Brøndby Stilladser ApS
Nordsjællands KonferenceCenter
VB Byggeindustri A/S
Kvickly Allerød
Land Development A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?