Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 2: Op og ned for senior 2
Op og ned for senior 2

I den første af de 3 kampe blev bundholdet Brede besejret med 1-0. Det må siges at være en pligtsejr, men det var kun en spinkel føring, som blev sat ind af Mønster på straffe, og den kunne let være blevet vendt til et pointtab. Det skete ikke, men det gjorde det i den næste kamp, som var mod et andet bundhold, Hornbæk.

Hornbæk ankom til Allerød Idrætspark med en del store nederlag i bagagen, så det var ikke megen selvtillid, de kunne hive op af træningstaskerne.

Hjemmeholdet lagde et godt tryk på fra start, og allerede i det 5. minut blev Simon S. fældet i feltet, og Mønster var sikkerheden selv på straffesparket.

Efter et kvarter blev det 2-0 efter kampens flotteste angreb: Et flot skift endte hos Madsen, som rykkede til baglinjen og lagde kuglen fint ind. Målmanden fik hænderne på, men den sprang hen til Mathias Bigler, som havde let ved at score.

Nu var Hornbæk nede i sækken, men i stedet for at snøre den til valgte spillerne at hjælpe dem op igen. Tempoet faldt, og selv de største chancer blev misbrugt. Og kort før pausen blev det 2-1. Hornbæk fik en snert af en overraskelse.

Snerten blev tydeligere efter 5 minutter i 2. halvleg, da de udlignede. Nu var det svært for det blåblusede hjemmehold at sætte tempoet op igen, men chancerne kom alligevel. Det samme gjorde afbrænderne.

Helt galt gik det 5 minutter før tid, da Hornbæk scorede til 2-3 på en tilfældig chance. 3 ærgerlige points var mistet.

Yderligere 3 blev smidt væk i Birkerød. Denne kamp var meget vigtig, for taberen ville nærme sig bundfeltet. Derfor blev der holdt et fint oplæg, og opvarmningen var meget koncentreret på Birkerøds elendige opvisningsbane.

Man kunne se, at spillerne ville vinde. I hvertfald lige indtil bolden skulle sparkes ind i kassen. Der koksede det hver eneste gang. For holdet vadede i chancer. Spillet var godt, og stemningen fin - i hvertfald i den første time.

Anke spillede uselvisk på tværs til en helt fri Rytter, som blot skulle lægge bolden ind i det tomme mål, men symtomatisk for kampen blev  den ramt forkert. Patrick havde store muligheder. Og Madsen. Birkerøds målmand hev den ene redning ud af ærmet efter den anden. Også Gud i AFK-målet var på plads, så det var underligt, at det stod 0-0 ved pausen. 5-2 til AFK havde været mere rimeligt.

I anden halvleg fortsatte trykket mod Birkerøds mål. Mathias Bigler og Rytter slap fri, men ingen scoringer. Så begyndte dommeren at lege med. Han havde ikke set med milde øjne på AFK, og alle tvivlskendelser gik til hjemmeholdet. Efter et kvarter lavede nyindskiftede Hjalte et frispark, som dommeren uforståeligt takserede til gult, uagtet at der havde været mange lignende, der knap nok blev dømt. Om det var det, der fjernede fokus, skal være usagt, men nu var der protester hver gang, der blev fløjtet, og dommeren så virkelig med milde øjne på hjemmeholdet.

Ud af ingenting fik Birkerød scoret til 1-0 med et kvarter igen. To minutter efter blev det 2-0, og kort efter blev Simon sendt til afkøling i 10 minutter. Så var det svært. 

I sidste minut scorede de så til 3-0.

Da dommeren fløjtede af, mente Issa, at han ville gå ind i ramadanen med et rødt kort, så han gav dommeren en så stor sviner, at denne ikke havde andet at gøre end at sende Issa ud af banen, så han kan holde sin faste i de to næste kampe uden at blive forstyrret af trænernes opkald.

På lørdag gælder det Lyngby, og nu skal ballerne klemmes sammen. Nu skal der scores. Og der skal 3 point ind på kontoen.

   
Ingerslev d. 16-05-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødAllerød NytCarlsbergWeltz Byg ApSIntersport AllerødAL-GLAS ApS
Se også
Så kom sejren, men der var spænding til sidst17-09-2018 - Så kom sejren, men der var spænding til sidst
Ærgerligt pointtab i Taarbæk07-09-2018 - Ærgerligt pointtab i Taarbæk
Tredje kamp uden sejr02-09-2018 - Tredje kamp uden sejr
Nederlag i lokalopgør25-08-2018 - Nederlag i lokalopgør
Pointdeling i sæsonpremieren19-08-2018 - Pointdeling i sæsonpremieren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Ledøje Smørum IFAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 29. Sep. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 15. Sep.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
Widex
BANKObanden
Intersport Allerød
Sponsorer
Mr. Allerød
Estate Mæglerne
Skjold Burne
Intersport Allerød
Carstens Diner
Allerød Nyt
Handelsbanken
Kop & Kande Søborg
Team Allerød
Team Allerød
Bog & idé
Team Allerød
Brillehuset
Estate Mæglerne
Drachmann Advokater I/S
Allerød Kommune
VB Byggeindustri A/S
Sydbank A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Dalgaard Serigrafi ApS
Jyske Bank Allerød
Nejstgaard & Vetlov
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?