Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Endnu en nedtur mod Holbæk...
Senior 1
Ugens 2. nederlag blev en realitet lørdag eftermiddag. Denne gang var det Holbæk, der som i foråret vandt med et enkelt mål, og 0-1-nederlaget var pivende ufortjent.

Sejrsmålet faldt efter 23 sekunder, eller var det 25, efter en situation hvor den eneste dygtige boldspiller på udeholdet, brasilianske Santos, snørede et par stillestående AFK-folk, og uhindret kunne 2-meter angriberen sparke det præcise indlæg ind.

Vi så umiddelbart groggy ud, men forsøgte med alle midler at komme tilbage. Holbæk stillede sig langt tilbage, og chancerne begyndte for alvor at komme. Sejer, Sergio og O. var alle tætte på, da havde vi ikke rundet det første kvarter, men langsomt begyndte et kedeligt mønster at dukke frem. Vi spillede og spillede, men kunne ikke sparke bolden det sidste stykke over stregen.

Ved den halve time fik O. en mulighed igen, men Holbæks dygtige keeper kom endnu engang i vejen. Holbæk kom frem til to-tre afslutninger, men Kappe var på sin plads, og holdt os godt inde i kampen.

2. halvleg startede skidt. Kristian Bønne måtte opgive efter første spark, lidt senere fik Jan kampens første gule kort, det var for at sparke bolden væk, men i undertal var Bruun uhyre tæt på et reduceringsmål, men mønstret fra 1. halvleg lå tungt over det pænt fyldte Skovvang.

I det 62. minut fik Kappe igen vist klassen, og straks efter var både Sejer, O. og Digger med på afslutningsvognen.

Lige inden den halve time blev Magnus ’flæsket’ bagfra, dommeren takserede det til gult, og da Jan kort efter ramte ydersiden af stolpen, lå den fortjente udligning lige om hjørnet.

Efter 33 minutter kom endnu en omdiskuteret dom. Paw blev fældet i venstre side, frisparket gav helt korretkt gult til Holbæk-spilleren, der på vej ud sparkede til deres vanddunke ved sidelinien. Temmelig dumt gjort, når dommeren straks efter hiver det røde kort op, men så afgjort en fordel for os. Troede vi....

Fordelen ved at være 2 mand i overtal udeblev mærkværdigvis, og selvom vi kom frem til endnu flere muligheder var det alligevel Bruuns kanon fra tæt hold, der i overtiden var tættest på at give os det point, vi skulle bruge for at holde os på omgangshøjde i tabellen.

Udligningsmålet udeblev, og vores 2. nederlag på 4 dage var en realitet.

Holbæk kunne drage vestpå med 3 point efter en fæl gang pindsvinebold, men det virker så ligegyldigt lige nu. At Taastrup vandt over ellers ubesejrede Lyngby hjalp lige lidt, mens Ølstykke denne gang tabte hele 0-7. Vi er dog fortsat 5 point foran Taastrup, 3 point efter Holbæk, der desværre er bedre indbyrdes. Men vigtigst lige nu er, at komme ovenpå efter en noget kedelig uge.

Afslutningstatistikken i 2. halvleg viste 9-1 til os, men lige lidt hjælper det.

Bedst mod Holbæk var Kappe, Sylle og O. kæmpede godt, og kun manglede det sidste held.
   
Finn A d. 28-08-2005
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødHandelsbankenSepioAllerød FysioterapeuterneExpandIT Development ApSAllerød Nyt
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
BANKObanden
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Sponsorer
Skjold Burne
Hvitved
3F
Bog & idé
Dalgaard Serigrafi ApS
Intersport Allerød
ExpandIT Development ApS
Handelsbanken
AL-GLAS ApS
OK – Altid billig benzin
Carstens Diner
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Nyt
Nejstgaard & Vetlov
Dalgaard Serigrafi ApS
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Kommune
Flemming Elsborg Bolig
Kvickly Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?