Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
U19: Topholdet Vemmelev stjal sejren til sidst
Topholdet Vemmelev stjal sejren til sidst

At drage til udebanekamp 120 km. væk en søndag eftermiddag, er ikke ligefrem noget som står øverst på éns ønskeseddel, og slet ikke for at tabe, for så at køre 120 sure km. den modsatte vej igen.

Derfor var Mads og jeg 100% opsat på, at vi skulle til Vemmelev og have noget med hjem, også på trods af, at vi skulle møde nr. 2 i rækken, Vemmelev som kæmper om at rykke op i Øst 2.

Som så mange gange før her i efteråret, har vi haft stor held til, at sætte drengene mentalt op, og søndagens stormfulde kamp var ingen undtagelse.

Kampens indledning var en rodet omgang grundet det kraftige blæsevejr, og begge hold havde svært ved at spillet til at fungere. Der var dog ikke spillet mere end 10-15 minutter før Mads og jeg kiggede på hinanden, og blev enige om, at denne kamp måtte vi ikke tabe, og allerhelst skulle vi herfra med en tiltrængt sejr og 3 vigtige point.

Efter lidt over en halv times spil fik vi scoret efter et frispark og en løs bold som lå i Vemmelevs lille felt. En ordentlig vitaminindsprøjtning, og vores fornemmelse var ikke helt hen i skoven. Desværre for os overlod vi initiativet til hjemmeholdet, og var alt for passive på to bolde i vores felt, og derfor udlignede de til 1-1, hvilket også var stillingen ved pausen. Vi roste drengene i pausen for en flot og solid indsats de første 45 minutter, og bad dem klø på i anden halvleg, hvor vi havde vinden skrådt i ryggen.

 

Efter pausen havde Vemmelev ganske kort momentum, og herfra stod der Allerød på det meste. Vi havde flere virkelig flotte angreb, og blev flere gange kendt helt uforståeligt offside, men den slags fejl sker i disse rækker, når der ikke er linjevogtere på, og det var Vemmelevs held, for ellers havde vi nok scoret et par mål på vores friløbere. Mod slutningen af halvlegen havde vi flere store chancer, som på uforståelig vis ikke gik i mål. Men vi har i dette efterår på ingen som helst måde haft kendelser eller heldet med os, og det nager virkelig én, når man helt uden de farvede briller kan sige, at vi lige så godt kunne have endt som vinder af rækken, men har man ikke marginalerne med sig, så vinder man heller ikke.

I kampens sidste minutter kommer Vemmelev fri i vores venstre side, og en af deres spillere skyder fra kanten af feltet fra en relativ spids vinkel. Bolden snyder forsvar og målmand, da den går gennem benene på en spiller, rammer jorden foran målet, og Vemmelev havde meget ufortjent scoret sejrsmålet til 2-1.

Vi har i de seneste kampe tabt med et mål til de to tophold, og ret beset har disse to hold været nogle at de mindre gode i vores række, hvilket bare endnu en gang understreger, at denne række er utrolig tæt, som stillingen også viser.

Vi har to kampe tilbage mod bundholdene Hundested IK og Hørsholm-Usserød IK, og disse to kampe har vi tænkt os at vinde, så vi kan lukke og slukke i efterårets Mesterrække med en god smag i munden ;-)

   
Morten F d. 30-10-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødTeam AllerødEstate MæglerneIntersport AllerødOK – Altid billig benzinCertego
Se også
1-0 sejr over B.82 Virum24-04-2018 - 1-0 sejr over B.82 Virum
Espergærde var for stærke for U1916-04-2018 - Espergærde var for stærke for U19
U19 startede forårssæsonen med 5-0 sejr11-04-2018 - U19 startede forårssæsonen med 5-0 sejr
Hørsholm/Usserød spolerede U19's "sæsonfinale"12-11-2017 - Hørsholm/Usserød spolerede U19's "sæsonfinale"
Storsejr da Hundested blev besejret med tenniscifre08-11-2017 - Storsejr da Hundested blev besejret med tenniscifre

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Roskilde KFUMAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 27. Okt. kl 13.30

Seneste kamp
Lør 20. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
BANKObanden
Widex
Intersport Allerød
Sponsorer
Allerød Fysioterapeuterne
Mr. Allerød
Frisør Moldow
Certego
Estate Mæglerne
Team Allerød
Weltz Byg ApS
Carstens Diner
Brillehuset
Team Allerød
OK – Altid billig benzin
Team Allerød
Allerød Kommune
Drachmann Advokater I/S
Land Development A/S
Estate Mæglerne
Allerød Nyt
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Jyske Bank Allerød
Brøndby Stilladser ApS
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?