Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Lundtofte blev også besejret, vi er alene på førstepladsen i Sjællandsserien
Lundtofte blev også besejret, vi er alene på førstepladsen i Sjællandsserien

Spillet i efteråret byder ikke på det mest polerede foldboldspil, og andre dyder måtte findes frem i halvsæsonens sidste hjemmekamp i Sjællandsserien mod Lundtofte på et ellers for årstiden velplejet græstæppe i Allerød Idrætspark. Der var byttet rundt på nogle af pladserne blandt de 14 udtagne, Ange var tilbage i startopstillingen, og unge Hjulle måtte for første gang i sæsonen starte udenfor.

 

Gæsterne er placeret omkring nedrykningsstregen, et hold der trods placeringen har vist gode resultater på det seneste, blandt andet med en sejr i Farum for få runder siden.

 

Vi løb på banen med en stor selvtillidsboble efter 5 sejre i træk med hele 22 scorede mål i de kampe. Dagens kamp mod Lundtofte blev først afgjort mod slutningen af opgøret, ros til gæsterne for deres indstilling, dog ikke for to aktioner, der begge kostede direkte rødt kort til gæsterne. Det var i det 43. og 91. minut, det første for en tofods tackling med knopperne forret på Rem. Benskinnen tog heldgivis det meste af slaget, dog var der eftrefølgende  tydelige mærker efter kontakten af støvleknopperne. 

 

Forinden havde vi set AFK med stor boldbesiddelse, en gæstende hold med mange i defensiven, og sjældent har vi set så mange hjørnespark til os. På et af dem stod Ange godt placeret i feltet, det var i det 19. minut hvor vi efter et længere pres mod gæsterne fik bragt os foran 1-0.

 

Kort efter fik vi ingenting ud af et skub i ryggen i Lundtoftes felt, tilbagevendte Drescher måtte agere skraldemand i vores bagerste geledder, og ud af ingenting kom Lundtofte også på tavlen. Det var i det 28. minut, hvor vi ikke fik headet bolden væk fra farezonen, og uden chance for Buch kunne Lundtofte bringe balance på tavlen.

 

Resten af halvlegen var one way mod Lundtoftes mål, vi havde den kraftige vind i ryggen og kom til flere muligheder uden at vi fik noget ud af anstrengelserne. Morten førsøgte et par gange, Dino fik en scoring annulleret for et tvivlsomt frispark af en holdkammerat, og sådan fortsatte det halvlegen ud. 

 

Med 11 mod 10 kom vi ud med stort overskud straks fra 2. halvlegs start. Med tålmodigt opspil, måske lidt for meget spillen bagud til tider, og med ekstra meget plads på banen lignede det kun et spørgsmål om tid før vi igen kom på tavlen.

 

Det skete ikke trods massivt overskud i afslutninger, og da Dino headede bolden på stolpen kunne det sagtens blive en dag hvor det blev til lige ved og næsten. Et kvarter før tid kom Lundtofte til en gylden mulighed. Et sjældent koks i vores forsvar gav en Lundtofte-spiller en friløber mod vores mål, men en klasse-redning fra en halvkold Buch i målet ændrede ikke på 1-1-resultatet.

 

Pyha, det ville da heller ikke være til at bære. Mod slutningen skete der igen ting og sager i kampen. Søren hægtes i feltet, vi får endnu flere hjørnespark, og i det 81. minut så Lundtofte gult for endnu et frispark, og med 11 mod 9 var devisen klar. Indskiftede Victor satte fornyet skub i offensiven, Ysbæk blev sendt på banen efter en skade i det 13. minut satte en stopper for videre aktioner. Få minutter efter måtte Ysbæk dog forlade banen, et frispark blev ikke dømt, og kommentarerne kostede et gult kort og dermed 10 minutter udenfor.

 

Tre minutter inden stadionuret rundede de 90 spilminutter fik vi endeligt bolden i mål. Hjulle førte bolden frem, Søren viste han lytter til ved træningerne, og indenfor gæsternes mål kom rækkens topscorer Dino først på bolden. 2-1 og kort efter cementerede Dino sejren med nok en scoring. Denne gang efter en god stikning fra Victor, og 3-1-sejren var i hus.

 

Sublimt med to afgørende scoringer i de døende spilminutter, især efter det massive spilovertag kampen igennem.

 

I overtiden vandt en solid spillende Harlev en nærkamp på kanten mod tilskuerpladserne, med stor frustration sparkede en Lundtofte-spiller ud efter Harlev, aktionen kostede holdet det andet røde kort i kampen, og efter to overtidsminutter var sejren hjemme.

 

Keeper Buch blev man of the Match.

 

Seks sejre i træk giver os en placering som etter i rækken, vi har 24 point, BSF har 22 og efter følger Lirea og Herstedøster begge med 17 point. Sidstnævnte møder vi i efterårets sidste kamp, det er nu på lørdag den 4. november på Herstedøster Stadion i Albertslund. Kampen starter klokken 12:30.

   
Finn A d. 29-10-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenAllerød NytIntersport AllerødOK – Altid billig benzinTeam AllerødExpandIT Development ApS
Senior 1's kampe mod Lundtofte BK
 Dato  Type  Niveau     
 02-06-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  Lundtofte BK - Allerød FK 0 - 1 
Valgte kamp28-10-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Lundtofte BK 3 - 1 
 11-05-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Lundtofte BK 2 - 1 
 15-09-2012  Turneringskamp  Sjællandsserie  Lundtofte BK - Allerød FK 3 - 2 
Se også
Finalen om SM blev en forrygende sæsonslutning for AFK17-06-2018 - Finalen om SM blev en forrygende sæsonslutning for AFK
Tre mål efter pausen mod Herstedøster var nok, vi rykker op i DANMARKSSERIEN !10-06-2018 - Tre mål efter pausen mod Herstedøster var nok, vi rykker op i DANMARKSSERIEN !
Flot spil i sikker sejr over Tuse, vi er klar til sæsonens sidste kamp07-06-2018 - Flot spil i sikker sejr over Tuse, vi er klar til sæsonens sidste kamp
Sejren rimelig sikkert i hus på Herlevs skolebane26-05-2018 - Sejren rimelig sikkert i hus på Herlevs skolebane
Rekordscoring og sejr i Kalundborg13-05-2018 - Rekordscoring og sejr i Kalundborg

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
DBU Fodboldpas
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Lør 9. Jun.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Widex
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Sponsorer
Handelsbanken
Allerød Nyt
Team Allerød
Autohjørnet Lyngby
OK – Altid billig benzin
Intersport Allerød
ExpandIT Development ApS
Bog & idé
Estate Mæglerne
Mr. Allerød
Frisør Moldow
Team Allerød
Drachmann Advokater I/S
Land Development A/S
Brøndby Stilladser ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
Jyske Bank Allerød
Sydbank A/S
Allerød Nyt
VB Byggeindustri A/S
Kvickly Allerød
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?