Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 2: VI LIGGER NUMMER 1
VI LIGGER NUMMER 1

Humlebæk lå før kampen på andenpladsen med samme antal points som Hørsholm på førstepladsen. AFK lå 3´er 1 point efter. Derfor var det en utrolig vigtig kamp for begge hold, og hjemmeholdet valgte at spille kampen på deres flotte, men meget våde opvisningsbane.

AFK var i en meget stærk opstilling: Gud i målet. Madsen og Issa på backerne. Balle og Kargaard i centerforsvaret. Rytter og Peter var på kanterne, Mathias B, Anzi og Simon S. udgjrde maskinrummet, mens topscorer-Nicklas huserede i front.

Allerede efter 5 sekunder opstod der dramatik: Humlebæk gav bolden op og spillede den bagud, hvorfra den blev sendt afsted. Madsen og Gud var i tvivl om, hvem der skulle tage den, og pludselig var en Humlebæk-spiller alene igennem. Gud kom for sent og begik straffespark. Ikke nok med det: han fik også gult kort. Det betød, at Nicklas måtte ind i målet. Endnu havde ingen AFK-spiller rørt bolden. Nicklas blev den første, der havde kontakt med bolden - da han reddede straffesparket op på overliggeren!!!

Humlebæk er et godt hold, og de var gode til at udnytte frie rum på kanterne, og det så svært ud 10 mod 11. Men pludselig fik Anzi driblet sig fri. Hjemmeholdet markerede for et eller andet, men Anzi fortsatte og sendte en flad bold ind i hjemmeholdets felt. Her ramte den en forsvarer og gik i mål til 0-1. 7 minutter var spillet.

Da holdene blev lige mange, så det godt ud med de blå briller. Der var store chancer, men bolden ville ikke ind. Efter 30 minutter skete mange ting på en gang: 3 spillere skulle ud. Madsen og Mathias blev skadede, mens Peter var drænet for kræfter pga. af den tunge bane. Konni, Hjalte og Mo kom ind, og de skulle lige finde ind i rytmen. Og det betød, at hjemmeholdet fik overtaget, og de scorede 2 mål i halvlegens døende minutter.

Bagud 2-1 i pausen var det nødvendigt med en gevaldig peptalk. Det lykkedes. Og Madsen var blevet lappet sammen, så han kunne erstatte Rytter.

Anden halvleg begyndte som den første, men med modsat fortegn: Bolden blev spillet tilbage til Kargaard, som spillede en forrygende kamp og blev dagens MoM med 11 stemmer. Kargaard spillede Issa, som sendte Mo afsted på kanten. Mo lagde en genial aflevering bagud til Konni, der tonsede bolden ind. Ingen Humlebækfod på bolden, før den lå i rusen. 2-2 og fornyet spænding i kampen.

Herfefter bølgede spillet frem og tilbage, men efter 11 minutter blev det 3-2, da Balle fejlvurderede boldens opspring på den dyngvåde bane, hvilket medførte, at en Humlebæk-spiller kunne score.

AFK havde flere muligheder for at score, men med 10 minutter igen skete der igen noget afgørende:

Mo forfuldte en svær bold, og han nåede den lige inden, han blevet savet over af målmanden. Han blev nærmest lavet til lirekassemand. Straffe og gult kort til keeperen.

Nicklas tog bolden og sendte den sikkert ind. Han reddede og scorede på straffespark i kampen. En stor præstation.

5 minutter før tid fik AFK hjørne: Simon sendte den ind i feltet, hvor Balle forlængede den til Peter, som scorede sejrsmålet. Peter spillede også en flot kamp.

Dommeren lagde 6 minutter til, og de var virkelig neglebidende, og stor var jublen, da der blev fløjtet af. Humlebæk havde en kæmpechance til sidst, men den blev misbrugt.

Det var virkelig en mandfolkepræstation af alle 14 spillere, og det var dejligt med stor støtte på linjen.

Nu er der kamppause i næste weekend, før Hillerød kommer besøg i årets sidste kamp d. 4.11. på Allerød Idrætspark. Vindes den, kan der overvintres på førstepladsen.

John

   
Ingerslev d. 21-10-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WidexAllerød FysioterapeuterneWeltz Byg ApSAL-GLAS ApSKop & Kande SøborgAutohjørnet Lyngby
Se også
Så kom sejren, men der var spænding til sidst17-09-2018 - Så kom sejren, men der var spænding til sidst
Ærgerligt pointtab i Taarbæk07-09-2018 - Ærgerligt pointtab i Taarbæk
Tredje kamp uden sejr02-09-2018 - Tredje kamp uden sejr
Nederlag i lokalopgør25-08-2018 - Nederlag i lokalopgør
Pointdeling i sæsonpremieren19-08-2018 - Pointdeling i sæsonpremieren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Ledøje Smørum IFAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 29. Sep. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 15. Sep.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Widex
BANKObanden
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Sponsorer
Allerød Fysioterapeuterne
Byens Pizza
Bog & idé
Dalgaard Serigrafi ApS
Yakiniku
ExpandIT Development ApS
Carlsberg
Frisør Moldow
Team Allerød
Carstens Diner
Weltz Byg ApS
Team Allerød
Kvickly Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Brøndby Stilladser ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
Land Development A/S
Sydbank A/S
Nordsjællands KonferenceCenter
Dalgaard Serigrafi ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?