Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Flot sejr i Liria, Harlev og Dino var skarpretterne
Flot sejr i Liria, Harlev og Dino var skarpretterne

Lørdag eftermiddag den 23. spetember 17 mødte vi Lirea FK på udebane i Herlev. Hjemmeholdet var inden kampen på andenpladsen i rækken, vi kunne overhale med en sejr, og trænerduoen havde opskriften klar.

Der var afbud fra Hjulmand, Okholm var med igen, og det var et tændt AFK-hold vi så hele kampen.

 

Hjemmeholdet har mange dygtige spillere, mere individuelt end kollektivt, og kommer med meget fysik. Konditionsmæssigt var vi ovenpå, desværre måtte et par spillere forlade banen før tid med skader, vi håber de er klar allerede til næste weekend.

 

Starten af kampen var helt lige, det blev ikke til målchancer i indledningen, et par hjørnespark til begge hold var det nærmeste vi kom på kampens første mål. Lirea forsøgte med fart på kanterne, vi lukkede godt af, og da hjemmeholdet endelig fk chancen, havnede skuddet langt fra mål. I det 34. tog Ysbæk sig af et direkte frispark, bolden var placeret omkring 30 meter fra mål, og bolden blev kanoneret på sammenføjningen. Det var tæt på, og ikke mange øjeblikke senere kom kampens første scoring så.

 

Rem viste flot overblik i hjemmeholdets felt, og Harlev var manden bag 0-1-målet via målmanden, der ikke kunne holde skuddet.

 

Kort efter blev en pågående Dino reddet i en ellers fin mulighed, og vi var i den grad ovenpå efter den lige start. Et minut før pausen måtte en Lirea-spillere ud med gult kort eftre frispark på Drescher, og føringen på 1-0 var en realitet ved pausen.

 

Få minutter efter sidebyttet måtte Buch parere et skud fra kort afstand, og vi svarede igen med godt tålmodigt spil i overtalsperioden.  Ysbæk måtte forlade banen, Ange kom ind, og ikke lang tid efter blev Peter dømt offside efter vi havde bolden i nettet. Ti minutter inde i 2. halvleg var vi tæt på igen, Dino forsøgte sig efter godt opspil fra en foretagsom Peter, Mark var også klar, og sådan fortsatte kampbilledet. Rem gav plads til Victor, og chancerne var vores.

 

Ange og Victor måtte begge se deres forsøg blive bremset, vi fik bedre betingelser på midten, og Morten og Harlev holdt sig ikke tilbage. Morten var tæt på scoring for anden kamp i træk, Lireas målmand måtte helt ud i fuld længde for at redde skuddet til endnu et hjørnespark. Mark måtte også ufrivilligt forlade banen, Okholm kom ind og gjorde det fint. Seks minutter før tid fik vi endeligt udbytte af overtaget. Ange var oplægger til Dino, der med et præcist spark udbyggede sin position som topscorer for os, 0-2 og glæden var stor på holdet, bænken og blandt de mange fremmødte AFK-tilskuere.

 

I slutminutterne var Harlev tæt på efter hjørnespark fra Basse, Dino fik trillet bolden forbi keeperen, men en forsvarer kom imellem ikke langt fra stregen. I overtiden sendte Harlev et projektil mod fjerneste hjørne, en flot redning fra målmanden gav os endnu et hjørnespark, og Peter må også siges at være tæt på i slutsekunderne, men resultatet blev 0-2 og det var vi helt tilfredse med. Som kampen skred frem fik vi et større overtag i chancerne, og da vi forstod at udnytte pladsen fik vi det vi kom efter.

 

Taktikken var klar og blev fulgt, og sejren var fuldt fortjent efter en helt igennem flot kamp, især efter pausen. Søren blev man of the Match, Harlev og Peter spillede også en rigtig god kamp - men det gjorde helt holdet faktisk denne herlige lørdag i Herlev.

 

Med sejren rykkede vi op på andenpladsen, 4 point efter førerholdet fra BSF.  I næste runde tager vi imod Kalundborg, et hold, der rykkede ud af DS med et brag sidste sæson. 

   
Finn A d. 24-09-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WidexTeam AllerødExpandIT Development ApSYakinikuAllerød FysioterapeuterneCarstens Diner
Senior 1's kampe mod Liria FK
 Dato  Type  Niveau     
 05-05-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Liria FK 5 - 0 
Valgte kamp23-09-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Liria FK - Allerød FK 0 - 2 
 27-05-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Liria FK - Allerød FK 1 - 3 
 08-10-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Liria FK 1 - 3 
Se også
Vi gjorde det nemt for hjemmeholdet i Frederiksberg Irætspark16-09-2018 - Vi gjorde det nemt for hjemmeholdet i Frederiksberg Irætspark
TFC Odsherred sendt hjem med nederlag efter sæsonens bedste kamp10-09-2018 - TFC Odsherred sendt hjem med nederlag efter sæsonens bedste kamp
Så kom sæsonens første sejr i DS, sejrsmålet mod Kastrup faldt dybt inde i overtiden02-09-2018 - Så kom sæsonens første sejr i DS, sejrsmålet mod Kastrup faldt dybt inde i overtiden
Vendepunktet lader vente på sig, vi tabte for fjerde kamp i træk26-08-2018 - Vendepunktet lader vente på sig, vi tabte for fjerde kamp i træk
Svær start i DS, topholdet B1908 slog os på standard situationer18-08-2018 - Svær start i DS, topholdet B1908 slog os på standard situationer

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Ledøje Smørum IFAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 29. Sep. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 15. Sep.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
BANKObanden
Intersport Allerød
Widex
Sponsorer
Yakiniku
Frisør Moldow
Handelsbanken
Weltz Byg ApS
Team Allerød
Allerød Nyt
Allerød Fysioterapeuterne
AL-GLAS ApS
Intersport Allerød
Bog & idé
Carstens Diner
Team Allerød
Allerød Nyt
Land Development A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Allerød Kommune
Jyske Bank Allerød
Nejstgaard & Vetlov
A/S Carl Nielsen & Søn
VB Byggeindustri A/S
Nordsjællands KonferenceCenter
Estate Mæglerne
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?