Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Vi tabte målrig kamp efter undertal mod slutningen
Vi tabte målrig kamp efter undertal mod slutningen

Lørdag den 2. september var solen klar, og banen i Allerød Idrætspark stod flot til kampen i Sjællandsseriens runde 3, hvor vi tog imod ligeledes ubesejrede BSF fra Ballerup/Skovlunde.

Dagens modstander spillede med om oprykningen i sidste sæson, og kampen blev tæt, intens og spændende foran de mange fremmødte tilskuere på lægterne.

 

Der var et glædeligt gensyn med Okholm og Rem efter mange kampes fravær, de tog plads på bænken sammen med Søren fra kampens start.

 

Vi så klar ud fra starten, åbningen var livlig for begge hold, og kampen var i den grad startet. En veloplagt Dino var med fremme i et par situationer i de første 10 minutter, BSF svarede igen og sådan fortsatte opgøret. Peter spillede senere Anke fri, desværre var skuddet lige ved siden af. Tættest på var Mark lidt senere, der fra en position udenfor feltet tordnede bolden fladt, målmanden så bolden sent - bolden havnede i hegnet ikke langt fra stolpen.

 

Syv minutter før pausen slog Dino til, uden chance for BSFs målmand kom vi på 1-0 som vel chancemæssigt var fair nok. 2-3 minutter senere kunne BSF udligne, vi var i overtal i feltet, men det var BSF-angriber ligeglad med, og vi blev overlistet for første gang i sæsonen efter ca. 225 minutters spil.

 

De 1-1 holdt til pausen, vi skiftede Søren og Rem ind istedet for Anke og Victor, og ville gerne komme ud med større energi til de sidste 45 minutter.

 

Idenfor de første 10 minutters spil i 2. halvleg var vi så tæt på to gange. Især den sidste, hvor Peter kom helt igennem efter samspil med Ysbæk var nærgående. Tværafleveringen blev afværget i absolut sidste øjeblik, lige før Dino kunne sparke bolden ind i tomt mål.

 

Få minutter senere kom kampens vel nok mest omdiskuterede situation. Harlev dækkede bolden i vores felt, han bliver sparket og begge falder. Dommeren dømte højst overraskende straffespark, og på det bragte BSF sig på 2-1- 'Jeg har bolden, der bliver lavet frispark på mig, og så bliver der dømt straffe' lød det fra en noget uforstående Harlev efter kampen.

 

Blot minuttet efter sparkede Ysbæk bolden i nettet til 2-2 efter et sublimt oplæg fra Dino, der var der spillet 61 minutter og kampen var i grad levende. Okholm blev sendt på banen i det 66. minut, Mark tog en pause på bænken, og på banen stod vi godt mod sæsonens hidtil hårdeste modstander.

 

I det 70. minut så vi igen på. BSF nåede bolden ved mållinjen, et halvkikset hovedstød tilbage i feltet og fra kort afstand kunne BSF sparke 3-2-føringen ind, det var alt for nemt. Bagud med en enkelt, vi ville have point ud af matchen, men minuttet efter blev Drescher sendt fra banen efter rødt kort, hvilket var en korrekt dom i den situation.

 

Vi slog imidlertid til i undertal, Hjulle lagde en lang præcis bold frem, Dino viste hvordan en første berøring skulle laves, og et lop over keeperen gav os stillingen 3-3 med et kvarter tilbage, flot af holdet i 10 mod 11.

 

Senere blev det endnu sværere, en situation ved hjørneflagt i BSFs venstre forsvarsside udmøntede sig i et gult kort til Mark, der var kommet på banen få minutter forinden. Det lignede unægteligt en hård dom, og udefra set en ensretning af dommene.

 

BSF udnyttede den ekstra plads til, at score sejrsmålet i det 86. minut, og nede med to mand formåede vi ikke at komme tilbage. Udeholdet havde et par forsøg i overtiden, keeper Buch lod sig dog ikke overliste, og efter 4 minutters overtid var det slut. Sæsonens første nederlag var en realitet, vi var måske ikke gode nok i de afgørende situationer, og må tilbage på træningsbanen med fuld fokus på næste kamp.

 

Dino blev fuldt fortjent man of the match.

   
Finn A d. 03-09-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyAllerød FysioterapeuterneIntersport AllerødTeam AllerødMr. AllerødFrisør Moldow
Senior 1's kampe mod BSF
 Dato  Type  Niveau     
 07-09-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  BSF - Allerød FK 1 - 0 
 14-04-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  BSF - Allerød FK 0 - 1 
Valgte kamp02-09-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - BSF 3 - 4 
 20-05-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - BSF 1 - 1 
 01-10-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  BSF - Allerød FK 0 - 1 
 14-04-2012  Turneringskamp  Danmarksserie  BSF - Allerød FK 2 - 0 
 27-08-2011  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - BSF 1 - 1 
 25-04-2011  Turneringskamp  2. Division  BSF - Allerød FK 2 - 1 
 13-11-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - BSF 2 - 0 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Intersport Allerød
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Allerød Kommune
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Brøndby Stilladser ApS
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
A/S Carl Nielsen & Søn
VB Byggeindustri A/S
Drachmann Advokater I/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?