Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Herlig fredag aften i Roskilde, Dino afgjorde kampen før pausen
Herlig fredag aften i Roskilde, Dino afgjorde kampen før pausen

Fredag aften den 25. august 2017 spillede vi sæsonens anden kamp i SS, her ventede RB1906 fra Roskilde på udebane i en kamp, der blev spillet på kunstgræsset ved Roskilde Idrætspark. Plads til vores opvarmning var der ikke helt styr på, men da kampen blev fløjtet op klokken 18:45 var vi klar.

 

Trænerteamet måtte igen bytte rundt på holdet, Anders Brorson var ny blandt de 14, og fik sin debut for holdet da han blev sendt på banen før pausen. Søren var desværre fohindret, Morten måtte melde forfald i løbet af ugen, Anzi var ekstra gardering, og anfører P var tilbage fra start.

 

Det blev en livlig indledning på matchen, hjemmeholdet tabte deres første match i sidste uge, og de kom i den grad under tryk fra det velsmurte AFK-hold. Vores forreste havde snøret støvlerne godt, midtbanen var solid og forsvaret afviste det, der kom.

 

Vi kom til et par afslutninger allerede i de første minutter, Ysbæk og Dino forsøgte sig, og kort efter faldt kampens første scoring, eller rettere scoringer.

For indenfor det samme minuttal (6.), slog vi til hele to gange, begge gange ved en særdeles livlig op oplagt Dino, der fikst udnyttede pladsen i feltet. Chancerne kom på stribe, Victor, Harlev og Peter var brandvarme, og med tålmodigt opspil kom vi til flere afslutninger. Roskildes målmand var travlt beskæftiget, og midtvejs kom hjemmeholdets første muligheder. Hjulle kom flot på tværs på den ene, og lidt senere strøg et frispark hele vejen igennem.

 

I det 32. minut kom kampens første gule kort. En decideret hævnakt på Anke kostede en Roskildes-spiller 10 minutter på sidelinien, og to minutter efter bombede Dino os på 3-0 og blev dermed noteret for  et vaskeægte hattrick i AFK-trøjen.

 

Anke måtte forlade banen kort efter, debutant Brorson blev sendt på banen, og kampen var livlig og seværdig. Lige indtil overtiden, samme Roskilde-spiller lod frustrationerne løbe af sig igen, denne gang gik det ud over Peter, og endnu et gult og dermed rødt kort kom op af dommerens lomme.

 

Nye regler i serierne betyder to gange gult giver to gange 10 minutters undertal, og efter de sidste 10 minutter kunne Roskilde sende en anden spiller på banen.

 

Frem mod 2. halvleg blev Fugl sendt på banen, Peter tog en slapper udenfor, og kampbilledet fortsatte som før pausen.

 

Flere mål blev det ikke til i kampen, vi var tæt på en håndfuld gange, mens Buch igen var sikkerheden selv. Peter kom senere på banen og overtog anførerbindet fra en overbevisende P, der ikke spillede i sidste uges sejr mod Frederikssund. Patrick spillede den sidste halve time, velkommen tilbage efter en lang periode udenfor, og bortset fra et gult kort til Hjulle og senere til Dino kunne vi ikke sætte en finger på indsatsen fra de 14 efter en super præstation fredag aften i Roskilde.

 

Man of the Match blev Dino fter en helt igennem flot kamp, Viggo blev runner up foran Dres og Basse.

   
Finn A d. 28-08-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WidexMr. AllerødBog & idéAllerød FysioterapeuterneKop & Kande SøborgBrillehuset
Senior 1's kampe mod RB 1906
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp25-08-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  RB 1906 - Allerød FK 0 - 3 
Se også
Efteråret sluttede med uafgjort 1-1 i Herstedøster, vi holder vinterpause på en delt førsteplads07-11-2017 - Efteråret sluttede med uafgjort 1-1 i Herstedøster, vi holder vinterpause på en delt førsteplads
Lundtofte blev også besejret, vi er alene på førstepladsen i Sjællandsserien29-10-2017 - Lundtofte blev også besejret, vi er alene på førstepladsen i Sjællandsserien
Herlev blev besejret, men det holdt hårdt.14-10-2017 - Herlev blev besejret, men det holdt hårdt.
Fjerde sejr på stribe efter 5-0 i Tuse.07-10-2017 - Fjerde sejr på stribe efter 5-0 i Tuse.
Storsejr over Kalundborg, flotte mål i en ensidig forestilling i Allerød Idrætspark01-10-2017 - Storsejr over Kalundborg, flotte mål i en ensidig forestilling i Allerød Idrætspark

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
1 #1 AllerodFK

d. 29-08-2017 14:58:40
1 #2 AllerodFK

d. 02-09-2017 00:46:45
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Frederikssund IKAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 31. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 4. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Widex
BANKObanden
Sponsorer
Team Allerød
Sydbank A/S
Allerød Nyt
Drachmann Advokater I/S
Autohjørnet Lyngby
Land Development A/S
Estate Mæglerne
Jyske Bank Allerød
Nejstgaard & Vetlov
Brøndby Stilladser ApS
Kvickly Allerød
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?