Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sæsonen afsluttet med manér, vi slutter nummer 4 i SS.
Sæsonen afsluttet med manér, vi slutter nummer 4 i SS.

Lørdag d. 10. juni 2017 sluttede sæsonen i Sjællandsserien, vi skulle en tur til Lejre og kampens betydning var klar for begge mandskaber. Hjemmeholdet kunne spille sig over den stiplede linie ved nedrykningsstregen, mens vi med et bedre resultat end Farum kunne slutte som nummer 3.

Trænertrioen var tvunget til at bytte ud på holdet i forhold til sidste kamp, det gav debut til unge Marcus Hjulmand fra U/19, der kom på banen få minutter eftre pausen.

 

Kampen var et stor bombardement mod Lejres mål, afslutningsstatistikken sagde 4-20, og de førstnævnte 4 var ikke indenfor rammen så keeper Buch havde en af de stille dage, selvfølgelig godt hjulpet af Søren, Basse, Hjulmand og Drescher i bagkæden. 

 

I starten af kampen forsøgte  hjemmeholdet sig et par gange, Buch måtte slå et indlæg ud af feltet, og kort efter startede det tunge pres mod hjemmeholdet. Der var muligheder mellem deres kæder, bagom forsvaret og vi udnyttede det resten af kampen. Victor storspillede, flere kom til afslutninger og det så solidt ud.

 

Kampens første mål kom i det 36. minut. Basse sparkede endnu et hjørnespark, og Ange (Anders Østergaard) dirigerede bolden i nettet til 0-1. Forinden kunne selsamme Ange se et forsøg prelle af på stolpen, Dino var også tæt på, og trods 10 minutter på sideliinien til Morten fortsatte vi dominansen. Mønster spillede afskedskamp inden turen til USA, og fik meget plads på kanten. Mark var her, der og alle vegne, vi var ovenpå og kunne gå til pause med en spinkel føring efter en solid første halvleg. 

 

Første forsøg eftre pausen kom efter 40 sekunders spil, Victor drev igen gæk med backen, men Mark blev vinket offside. Sådan fortsatte halvlegen, vi sukkede efter endnu en scoring og var tålmodige langt hen af vejen. Basse blev byttet for Marcus, Harlev fik et skrub og måtte også en tur udenfor. I det 61. minut kombinerede Mark og Victor sig igennem, afslutningen tog foden af stolpen, det var tæt på og sådan fortsatte kampen.

 

Mark forsøgte sig med en halvflugter, Ysbæk testede Lejres travle målmand og omkring det 79. minut fik Lejre en god mulighed, sparket fra en spids vinkel strøg langt over. Kim C kom på banen i det 80. minut istedet for Dino, der lidt senere byttede med Ange, og de to førstnævnte cementerede sejren i det 90. minut hvor vores topscorer/assistkonge Dino sikkert sparkede 0-2-målet ind. Lejre var reduceret til 10 mand på det tidspunkt eftre kampens andet gule kort, Bssse måtte se et godt direkte frispark blive reddet til hjørnespark i overtiden og efter 3 minutters overtid kunne vi endelig juble over sejren, der var en kærkommen revanche eftre 0-2-nederlaget i efterårsferien sidste år, i øvrigt den sidste kamp i sæsonen som Lejre har vundet.

 

Victor blev Man of the Match, Søren og Ange fik også stemmer, vi lukkede og slukkede sæsonen med en 4. plads, 4 point fra andenpladsen, og med stor tro på næste sæson som forhåbentligt starter bedre end den sidste.

 

God sommer til alle jer derude, tak til alle i Allerød Idrætspark når hjemmekampene skulle spilles, og tak til de mange, der også tog turene til udebanerne i løbet af sæsonen, det værdsætter vi og ser frem mod den nye sæson, der starter (allerede) til august.

   
Finn A d. 11-06-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødOK – Altid billig benzinFrisør MoldowKop & Kande SøborgBog & idéIntersport Allerød
Senior 1's kampe mod FC Lejre
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp10-06-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  FC Lejre - Allerød FK 0 - 2 
 22-10-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - FC Lejre 0 - 2 
 03-06-2015  Turneringskamp  Sjællandsserie  FC Lejre - Allerød FK 1 - 2 
 25-10-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - FC Lejre 4 - 2 
 12-04-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  FC Lejre - Allerød FK 4 - 2 
 21-08-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - FC Lejre 1 - 0 
 12-06-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  FC Lejre - Allerød FK 1 - 3 
 30-10-2012  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - FC Lejre 1 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Carlsberg
AL-GLAS ApS
Autohjørnet Lyngby
Mr. Allerød
Sepio
ExpandIT Development ApS
OK – Altid billig benzin
Allerød Fysioterapeuterne
Hvitved
Kop & Kande Søborg
Handelsbanken
Team Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Dalgaard Serigrafi ApS
Aage Christiansen & Søn ApS
Sydbank A/S
VB Byggeindustri A/S
Allerød Nyt
Nejstgaard & Vetlov
Brøndby Stilladser ApS
Flemming Elsborg Bolig
Drachmann Advokater I/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?