Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 2: Senior 2 er næsten i sikkerhed
Senior 2 er næsten i sikkerhed

Der kan rykke rigtig mange hold ud af serie 2 i år. Derfor er det vigtigt at holde fokus hele sæsonen. Det så ud til at lykkes denne lørdag mod Virums danmarksseriereserver. Der var virkelig tænding under oplægget og under opvarmningen. Det var også et forrygende hold, som løb ud på hjemmebanen: Gud var tilbage i målet. Debutant-Lucas, som er kommet fra Frederiksværk - og som gjorde det godt - Baris og Issa udgjorde bagkæden. Mus, Morten H, Ys, Rem og Morten d.L. var midtbanen, og i angrebet var Nicklas og Prince klar til at slå til.

 

Virum skulle vinde for at holde sig i rækken, og de lagde bedst ud. Det var som om, den gode energi, vi så under opvarmningen, langsomt sivede ud af holdet, og det blev lidt ligegyldigt. Alligevel have AFK flere chancer: Både Morten, Nicklas og Mus kunne have bragt holdet i front. Men også Gud blev sat på prøver.

 

I det 24. minut blev det 1-0: Et hjørnespark blev clearet ud til Rem, som sparkede kuglen ind igen, og der stod Issa, som via knæet fik scoret.

 

Der blev mistet mange bolde, så 3-mands-forsvaret var presset. Derfor kom Thor ind i bagkæden, og det gav ro på. Men der kunne ikke lægges så meget tryk på Virum mere. Og ud af ingenting fik de udlignet, da et skud blev rettet af og snød Gud i AFK-målet.

Lau og Benne kom ind i pausen. Lau gjorde comeback efter mere end 6 års pause fra fodbolden, og det var en fornøjelse at se hans boldberøringer. Der var ingen boldtab, men mange geniale afleveringer. Specielt én til Nicklas, som han burde have scoret på. Også Benne kom ind og fik afgørende betydning.

 

Efter 8 minutter blev Nicklas kantet i feltet, og dommeren dømte et lidt tyndt straffe, som Mus sikkert omsatte til en 2-1-føring. Kort efter blev Nicklas savet over i feltet, men her var fløjten tavs.

Det så sikkert ud, og det blev endnu sikrere, da Benne spillede Prince fri til scoring. Men det var det ikke.

 

I halvlegens 47. minut skulle der lige laves en detalje i opspillet, og pludselig var bolden tabt, og kort efter kunne Gud pille den ud af nettet. 3-2, og dommeren fortalte, der var under 1 minut tilbage. Der gik tid, og Prince trillede bolden væk ved et frispark. Gult kort. Der gik tid, og Nickas kastede hjørneflaget til Bloksbjerg. Gult kort. Der gik tid, og Virum fik flere dødbolde, hvor de sendte bolden ind i feltet. Det ene minut, der var tilbage, blev til 7 minutter. Men heldigvis fløjtede dommeren kampen af, inden det blev mørkt. 3 point og en plads i næste års serie 2 er næsten sikret. Rem blev fortjent kåret til dagens MoM. Næste kamp er mod et andet bundhold: Gribskov. Der skal vi vise, at vi kan styre en kamp.

   
Ingerslev d. 14-05-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødCertegoAL-GLAS ApSIntersport AllerødKongsted ApSEstate Mæglerne
Se også
Flot sejr til andetholdet04-06-2017 - Flot sejr til andetholdet
Suveræn sejr til andetholdet21-05-2017 - Suveræn sejr til andetholdet
Fantastisk comeback var tæt på at give point07-05-2017 - Fantastisk comeback var tæt på at give point
Stimen fortsætter30-04-2017 - Stimen fortsætter
6. kamp i træk uden nederlag til andetholdet23-04-2017 - 6. kamp i træk uden nederlag til andetholdet

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
AFK Akademi
Elite sponsorer
BANKObanden
Widex
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Team Allerød
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
Estate Mæglerne
Brillehuset
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
A/S Carl Nielsen & Søn
Allerød Nyt
G&O Maritime Group
Dalgaard Serigrafi ApS
Autohjørnet Lyngby
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?