Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Helsinge fik igen ørerne i Allerøds målmaskine, storsejren fra efteråret blev gentaget
Helsinge fik igen ørerne i Allerøds målmaskine, storsejren fra efteråret blev gentaget

Lørdag den 13. maj var vi en tur nordpå, nærmere betegnet i Helsinge hvor Sjællandsseriens næstsidst placerede hold tog imod på en lidt lun forårsdag. Vi havde tre nye med på holdet i forhold til sidste uges knap så prangende kamp mod Birkerød. Søren var blevet sin skade kvit, Anke var også tilbage samt Mathias Bigler, der heldigvis ville tage en tørn for os. Alle tre var vigtige spillere i jagten på point mod det rødblusede hjemmehold, der helt sikkert gerne ville revanchere 0-6-nederlaget fra efterårets kamp i Allerød.

 

Kampens indledning var ikke den bedste for os. Helsinge pressede godt og højt, og vi havde vaskeligheder på den lidt langhårede bane. En albue til næste på Basse, et frispark lige uden for vores felt, og et AFK-hold der lidt for tit kom på bagkant. Inden for det første kvarter var chancefordelingen 3-0, og vi måtte skifte Harlev tidlgt efter endnu et albuesving i ansigtet. Anke kom ind, og den unge mand spillede en helt igennem fornuftig kamp, og kom denne gang på tavlen, mere om det senere.

 

Lidt omkring den halve time blev Helsinges keeper den største i en direkte duel med Dino, en fodparade på en friløber og stillingen var fortsat 0-0 trods en stigende Allerød dominans. Mark sendte et missil mod krydset, keeperen var helt ude, også da Viggo smart prøvede fra en lidt spids vinkel. Vi måtte nøjes med et hjørnesparl. 

 

Bedst som stadionuret rundede 42 minutter, skete der ting og sager på banen. C. Bigler sendte et godt frispark afsted i Helsinges felt, bolden blev blokseret og en meget pågående OK kom først og prikkede kuglen ind via den ene stolpe. 0-1, og det skulle hurtigt blive bedre endnu.

 

Få minutter senere, det var i overtiden, fandt en godt spillende Victor topscorer Dino i feltet, og 0-2-målet blev sikkert sat ind.

 

En føring på 2-0 var resultatet af stenhårdt arbejde, Mønster, Søren og Mark løb mange gode metre på midten, C Bigler og Basse og Balle var påpasselige nede bagved, og Buch var igen godt spillende.

 

Straks fra 2. halvlegs start var vi i teten igen, Dino testede Helsinges gode keeper, OK var tæt på nok en scoring, og da hjemmeholdet sendte bolden godt over i en 1:1 situation var stillingen uændret. Lige indtil det 64. minut, Dino var denne gang oplægger, Anke styrede bolden i det tomme mål til 0-3, og kampen var reelet afgjort.

 

Vi var ikke færdige med det gode spil, M. Bigler havde afløst Mønster, og fire minutter efter 0-3-scoringen lå bolden igen i Helsinges mål. Det var ovenikøbet en sand perle, anfører P (man of the Match) kom fri i feltet, indlægget så højt ud, Dino var ligeglad og dirigerede bolden sikkert i mål udenfor målmandes rækkevidde. En flot scoring.

 

Buch viste igen sin klasse, Helsinges forsvar halsede efter, og da Mark i helt fri position blev fældet var kamepnds myndige dommer - og alle os andre - ikke i tvivl om kendelsen. Straffespark, og på det sendte Dino bolden stensikkert i mål til 0-5. Hattrick af Dino, sådan.

 

Kim C kom på banen mod slutningen, Victor fik et velfortjent hvil, og i det 83. minut kunne Basse tordne bolden i mål til 0-6 på Mønsters oplæg, og dermed blev det. Sejren på 6-0 var en tro kopi af efterårets møde, hvor Ysbæk dengang var hattrick-mager, denne gang var det Dino, og bortset fra en Helsinges-spiller tåbelige frispark på Buch i slutminutterne, hvilket kostede kampens eneste gule kort, blev kampen trods de vildfarne albuer i indledningen, spillet i en god ånd uden de større kontroverser.

   
Finn A d. 14-05-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenCarstens DinerFrisør MoldowExpandIT Development ApSAllerød FysioterapeuterneTeam Allerød
Senior 1's kampe mod Helsinge Fodbold
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp13-05-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Helsinge Fodbold - Allerød FK 0 - 6 
 24-09-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Helsinge Fodbold 6 - 0 
 23-05-2015  Turneringskamp  Sjællandsserie  Helsinge Fodbold - Allerød FK 2 - 3 
 11-10-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Helsinge Fodbold 0 - 1 
 04-05-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Helsinge Fodbold - Allerød FK 2 - 2 
 08-09-2012  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Helsinge Fodbold 0 - 0 
Se også
Sæsonen afsluttet med manér, vi slutter nummer 4 i SS.11-06-2017 - Sæsonen afsluttet med manér, vi slutter nummer 4 i SS.
Dramatik i Herlev, Liria blev besejret i tæt kamp27-05-2017 - Dramatik i Herlev, Liria blev besejret i tæt kamp
Ingen vinder i topkampen mod BSF21-05-2017 - Ingen vinder i topkampen mod BSF
Herlev var chanceløse, vi vandt 3-0 i forårets 4. runde22-04-2017 - Herlev var chanceløse, vi vandt 3-0 i forårets 4. runde
Nederlag i Brøndby efter mange chancer i begge halvlege.18-04-2017 - Nederlag i Brøndby efter mange chancer i begge halvlege.

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
AFK Akademi
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Widex
Kvickly Allerød
BANKObanden
Sponsorer
OK – Altid billig benzin
Byens Pizza
Allerød Fysioterapeuterne
Handelsbanken
GTX
Weltz Byg ApS
Carstens Diner
Certego
Bog & idé
Frisør Moldow
Autohjørnet Lyngby
Team Allerød
G&O Maritime Group
Nejstgaard & Vetlov
Dalgaard Serigrafi ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
CLK Malerfirmaet
Allerød Nyt
Autohjørnet Lyngby
Sydbank A/S
Land Development A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?