Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
U17: Stærk og fokuseret indsats gav sejren
Stærk og fokuseret indsats gav sejren

Torsdag aften stod på kamp B73 Herlev på udebane for U17-1 drenge. Vi kom med en god kamp fra weekenden mod Frederiksværk. Der var et par enkelte ændringer i truppen til kampen mod B73.

Inden kampen vidste vi ikke særlig meget omkring vores modstander, så det taktiske oplæg bød på, at vi skulle have fokus på egne evner.

Kampen startede lidt hektisk, B73 kom med et tungt pres, hvor de havde to angribere liggende fremme. Vi skulle lige indstille os på det, men da det var gjort fandt bagkæden hurtigt ud af, hvordan de skulle spilles.

Vi ville inden kampen være det bold dominerende hold, og dette lykkes hele kampen igennem, da B73 spillede meget direkte.

Cirka halvvejs i første halvleg kom Kasper igennem i venstre side og lagde en flad bold indover, Hauge kom farende og lagde et tungt pres på et par forsvarsspillere, der resulterede i et mål til os.

Vi sad tungt på spillet og det meste foregik efter vores hovedet, men vi vidste at vi skulle være opmærksom på B73’s kontrastød.

Efter 31 minutter får vi spillet os fri centralt på bane, og Markus får en del plads foran sig. Han skulle ikke bruge lang tid på at se at deres keeper stod lidt ude af målet, og fra 20-25 meter sparker Markus den i kassen, 2-0 til os.

Efter 38 minutter mistede vi kort fokus, hvilket resulterede i at B73 kom til skudmulighed lidt uden for feltet, dette udnyttede de effektivt og reducerede til 2-1, dette var en opkvikker til os.

I pausen fik vi vendt de indbyrdes aftaler, og drengene vidste præcist, hvad de skulle gøre i anden halvleg. Fokus og tålmodighed var nøglen for os, da vi vidste, at hvis vi kunne gøre det, ville vi vinde.

Vi ligger et tungt pres fra start, og brænder flere store chancer. 13 minutter efter pausen finder en godt spillende Filip, Emmanuel der sparker den i kassen til 3-1 til os.

10 minutter senere får vi erobret bolden og efter et par hurtige kombinationer finder Irynej, Emmanuel der resolut sparker bolden fladt i den lange hjørne, et godt mål og 4-1 til os.

Vi sad generelt tungt på kampen og B73 var sjældent på vores halvdel og løb meget efter os. Dette resulterede i at de løb tør for energi til sidst.

Med 3 minutter igen tager Hans et hjørnespark, han spiller Kasper, der runder et par forsvarsspillere i feltet og sparker den sikkert ind, til slut resultatet 5-1.

Der var god stemning efter kampen og drengene skal have ros for at der var fokus hele vejen rundt, samt de holdte hovederne kolde, da kampen var yderst hårdt spillende fra modstanders side, og da dommeren gav lov til dette, fik vi nogle knubs.

Kampens spiller blev en hårdt arbejdende Lukas, der dækkede mange områder centralt på banen, samt satte mange angreb op.

Vi er på rette vej, men mangler endnu at møde de andre tophold i rækken, hvilket vi glæder os til. 

   
KimPlenge d. 12-05-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødAL-GLAS ApSCertegoGTXExpandIT Development ApSAllerød Fysioterapeuterne
Se også
Vildt drama om 1. pladsen i Mesterrækken12-06-2017 - Vildt drama om 1. pladsen i Mesterrækken
Sejr giver sæsonfinale i sidste kamp01-06-2017 - Sejr giver sæsonfinale i sidste kamp
Underholdende topkamp i Brøndby28-05-2017 - Underholdende topkamp i Brøndby
Sikker sejr i solskin22-05-2017 - Sikker sejr i solskin
Fornuftig start på sæsonen for U17-108-05-2017 - Fornuftig start på sæsonen for U17-1

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
AFK Akademi
Elite sponsorer
BANKObanden
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Widex
Sponsorer
Autohjørnet Lyngby
Frisør Moldow
Intersport Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
ExpandIT Development ApS
Handelsbanken
Carlsberg
Kongsted ApS
GTX
Team Allerød
Brillehuset
Jyske Bank Allerød
Land Development A/S
Brøndby Stilladser ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Drachmann Advokater I/S
Sydbank A/S
Autohjørnet Lyngby
Aage Christiansen & Søn ApS
CLK Malerfirmaet
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?