Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
U19: Sindsygt drama mod Helsingør
Sindsygt drama mod Helsingør

Onsdag aften skulle u 19 til Helsingør hvor vi havde bange anelser da vi ved at Helsingør er et super hold hvor flere spiller er på kontrakt og deres senior hold ligger og kæmper om oprykning til superligaen, og vi ved at de træner 5 gange om ugen. 

 

Vores bange anelser viser sig at holde stik Helsingør kommer blæsende fra start og vi har stort set ikke fat i bolden, efter blot 5 minutter får vi første advarsel en bold i feltet og en Helsingør angriber tæmmer den og first timer bolden mod mål Yusuf når ikke at reagerer, men heldet er med og bolden tager stolpen.

 

Blot 5 minutter eftergår det galt, flot spil af Helsingør og en fri spiller på kanten af feltet kanonerer bolden op i krydset Yusuf får lige fingerspidserne på, men det stopper ikke det flotte skud i at stryge i kassen til 1-0 til Helsingør.

 

Blot et par minutter efter får Geest gult og som om vi ikke var presset nok i forvejen med 11 mod 11 så det ikke godt ud med en mand nede.

 

Det er lige som om at vi virkelig rykker sammen og kæper som besatte for at holde os inde i kæmpen, Yusuf er nu blevet spillet varm og er sikkerheden selv når det lykkes helsingør at få afsluttet indenfor rammen.

 

Resten af halvlegen er vi stort set ikke på helsingørs banehalvdel alt handler om at undgå at komme merer bagud, bagkæden med Hjulle,Tobias Mik og Geest får super hjælp af Hindkær og Daniel som arbejder stenhårdt.

 

Der bliver også arbejdet hårdt fra Anzi på den ofensive midtbane og fra Fugl og Boye på kanterne(det samme gjorde også Rewes og Vianen da de kom ind) og når det lykkes os at komme på Helsingørs banehalvdel kæmpede Broson med 2-3 mand for at bare holde bolden lidt på vores fødder.

 

Puha vi overlevede til halvlegen med kun at være bagud med et mål og så længe vi kun var bagud med et så lever vi stadig.

 

2 Halvleg var lidt af en kopi af 1 halvleg Helsingør presser os i bund, men vi fornemmer også at at de bliver lidt frustreret af at de ikke kan lukke kampen.

 

Og stik mod alt sund fornuft så efter 25 minutter får Broson holdt fast i bolden og hårdt presset af sine sædvanlige 2-3 mand får han spillet bolden ud til Fugl og det var lige nøjagtig den plads han skulle bruge, et godt træk ind i banen og så kringlede han bolden over i modsatte krog til 1-1 en perle af et mål.

 

Det gjorde Helsingør lige den tand mere frustreret og de lage samtidig mere tryk på vores forsvar, et super angreb blev afsluttet hvor den rammer en på vejen og totalt snyder Yusuf, men i dag havde vi heldet og den tager stolpen.

 

Efter ca 30 minutters spil har de igen et super angreb og efter et indlæg pander en Helsingør angriber bolden i mål helt ude i siden uden chance for Yusuf, men som den eneste på hele banen havde linie dommeren set en offside og målet blev annuleret.

 

Helsingør bor nu i vores felt men ligyldig hvad så piller Yusuf bolden som det letteste i hele verden, med 10 minutter igen bliver hjulle skadet, så hvis ikke det var svært nok i forvejen hvad så nu hvor vi mangler vores anfører og styrmand i forsvaret.

 

Daniel blev rykket ned som makker til Tobias i midter forsvaret og de fik næsten afvist alt, men pludselig er en angriber fri feltet han afslutter flot bolden stryrer hårdt langs jorden mod mål helt ude i siden og hvad ingen havde set muligt skete Yusuf dykker ned og redder og ikke nok med det han holder den det var årets redning, så jeg tror at der er flere af deres angriber som har mareridt over Yusuf i de næste par dage.

 

Vi er helt oppe og kører ude på bænken og drømmer om at vi kan holde stand og redde det ene point i hus.

 

2 Minutter inde i overtiden falder afgørelsen Anzi napper bolden på midten af banen tager et par gode træk får sendt bolden frem til Boye han får spillet bolden videre til Vianen det tager et træk i feltet og afslutter i det lange hjørne til 2-1 til os.

 

Og efter yderlige 2 minutters tilægstid fløjter dommeren kampen af og vild jubel fra vores side kan bryde løs, denne kamp viser med al tydlighed at alt kan ske så længe man ikke giver op og dette hold har en jernvilje som kan bringe os langt.

 

Tænk engang hvor langt vi kunne komme hvis vi trænede fuldt ud, denne kamp giver forhåbentlig den gejst og lyst som vi skal bruge for at tage ydelige skridt væk fra bunden, det vil forhåbentlig ske på søndag hvor vi skal til BSV/FC Holte.

 

Kampens MOM blev suverænt Yusuf med 9 stemmer også høj klasse af Hindkær med 4 stemmer, men det var frem for alt HOLDET som vandt denne kamp.  

   
flemming theill d. 11-05-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødFrisør MoldowAL-GLAS ApSAllerød NytAllerød FysioterapeuterneMr. Allerød
U19-1's kampe mod Helsingør IF
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp10-05-2017  Turneringskamp  Elite Øst  Helsingør IF - Allerød FK 1 - 2 
 26-04-2015  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Helsingør IF 1 - 0 
Se også
Alt gik galt mod topholdet15-06-2017 - Alt gik galt mod topholdet
5 Nederlag på stribe05-06-2017 - 5 Nederlag på stribe
Lokalderby mod Birkerød30-05-2017 - Lokalderby mod Birkerød
Nyt nederlag27-05-2017 - Nyt nederlag
Mange afbud gjorde det svært mod BSV16-05-2017 - Mange afbud gjorde det svært mod BSV

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
AFK Akademi
Elite sponsorer
BANKObanden
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Widex
Sponsorer
Weltz Byg ApS
Byens Pizza
Estate Mæglerne
OK – Altid billig benzin
Dalgaard Serigrafi ApS
Kongsted ApS
Allerød Nyt
Autohjørnet Lyngby
AL-GLAS ApS
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Team Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
Drachmann Advokater I/S
Allerød Nyt
Jyske Bank Allerød
Autohjørnet Lyngby
Brillehuset
Nordsjællands KonferenceCenter
Brøndby Stilladser ApS
Sydbank A/S
G&O Maritime Group
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?