Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 2: Fantastisk comeback var tæt på at give point
Fantastisk comeback var tæt på at give point

Vi har et godt koncept i AFK´s første-/andetholdstrup: 4 trænere, en målmandstræner og Greve, som sørger for lækkert, rent tøj og håndklæder til hver træning og kamp. Man skulle tro, at dette ville tiltrække mange spillere, og det har det også gjort. Men mange er kun i klubben, når de ikke har andet på programmet. Det er en af grundene til, at det var voldsomt svært at stille et hold, som skulle en tur til Frederiksværk for at møde rækkens toer. Undertegnede brugte alle ledige timer torsdag og fredag på at skaffe spillere, og alligevel lykkedes det kun at skaffe 12.

 

Der blev stillet et godt hold, men det siger sig selv, at det er svært at at stå imod et hold, som kan skifte ud løbende. Specielt når det var så varmt, som det var denne lørdag.

 

Opstillingen var: Gud i målet. Thorkil, Wissing og M. Bigler i forsvaret. Mus, Konni, Anke, Mathias Aa og Maddi på midten. Prince og Nicklas i front. Thorkil var lige landet efter 7 måneder i Australien, så han havde ikke én eneste træningsmeter i benene. Jacob Målmand fra U19 var den eneste, som ville/kunne tage med til Frederiksværk, og planen var, at Gud skulle i marken, når det var tid at skifte ud. Det kom ikke til at ske.

 

Vi var enige om, at spare på kræfterne og spille sikkert. At begrænse fejlene og lade hjemmeholdet løbe. Det holdt i 3 minutter. Så blev der driblet på tværs, hvor alle var på vej frem. Bolden blev pillet og lagt ind i målet til 1-0. Gud holdt os inde kampen med store redninger, men i det 18. minut blev det 2-0: Wissing ville losse bolden ud af kommunen, men den ramte banden og sprang hen til en Frederiksværk-spiller, som hurtigt kunne tage indkastet og udnytte at AFK var i ubalance.

Kort før blev det 3-0, da hjemmeholdet udnyttede endnu en fejl.

 

I pausen var det meningen, at der skulle skiftes ud. Men Gud trådte forkert, så han byttede med Jacob, og så var der ikke mulighed for flere udskiftninger i sommervarmen. Men Jacob gjorde det godt i sin debutkamp. Han havde mange redninger, men efter et kvarter blev det 4-0, og AFK´erne så groggy ud.

 

Kort efter fik en Frederiksværkspiller gult, og det ændrede kampen totalt.

i det 22. minut spillede Mus Maddi fri. Han spillede på tværs til Nicklas, og denne svigtede ikke. 4-1. Nu gik det ikke helt galt, tænkte vi. Og det gjorde det ikke. Tværtimod:

 

Kort efter havde Maddi en kæmpechance, som målmanden mirakuløst reddede til hjørne. Det tog Prince, og bolden peb via Wissings pande ind under overliggeren. 4-2. AFK havde store chancer, og hjmmeholdet var dybt rystet. De skiftede ud, men AFK´erne havde fået ny luft.

 

i det 40. minut fik AFK endnu et hjørnespark, og atter lagde Prince bolden perfekt ind. Denne gang var det Nicklas, som headede den ind. 4-3. Og AFK´erne satsede. Hjemmeholdet var i tovene, og det var virkeligt imponerende, at de 10 markspillere fra AFK kunne finde så megen energi.

 

Dommeren lagde 5 minutter til, og hjemmeholdet havde rigeligt at gøre med at forsvare sig. AFK´erne satsede alt til sidst med det resultat, at en modstander kom fri og blev fældet i feltet. Straffesparket blev omsat i mål til slutresultatet 5-3. Men for pokker hvor var var det en mandfolkepræstation at hive sig så meget op ved hårrødderne. 7 spillere fik stemmer, men det var Nicklas, som løb med flest og blev kåret som dagens MoM.

 

Mon ikke der kommer flere spillere i truppen, når holdet på lørdag tager imod Virum-Sorgenfri. Den kamp skal vindes.

   
Ingerslev d. 07-05-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødTeam AllerødAllerød FysioterapeuterneFrisør MoldowAutohjørnet LyngbyIntersport Allerød
Se også
Flot sejr til andetholdet04-06-2017 - Flot sejr til andetholdet
Suveræn sejr til andetholdet21-05-2017 - Suveræn sejr til andetholdet
Senior 2 er næsten i sikkerhed14-05-2017 - Senior 2 er næsten i sikkerhed
Stimen fortsætter30-04-2017 - Stimen fortsætter
6. kamp i træk uden nederlag til andetholdet23-04-2017 - 6. kamp i træk uden nederlag til andetholdet

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
AFK Akademi
Elite sponsorer
Intersport Allerød
BANKObanden
Kvickly Allerød
Widex
Sponsorer
Carstens Diner
Byens Pizza
Intersport Allerød
Mr. Allerød
Allerød Nyt
AL-GLAS ApS
Kongsted ApS
Autohjørnet Lyngby
Bog & idé
Handelsbanken
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Sydbank A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Aage Christiansen & Søn ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
Land Development A/S
Brøndby Stilladser ApS
Jyske Bank Allerød
Autohjørnet Lyngby
G&O Maritime Group
Estate Mæglerne
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?