Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kvinde 1: Forårets første 3 point
Forårets første 3 point

Efter nederlag i vores første kamp skulle vi nu forsøge at jagte sæsonens første sejr. 

 

Vi lægger ud med højt pres og det lykkes os at stresse Rødovre. Vi spiller godt sammen de første tyve minutter og får presset Rødovre langt tilbage på banen. Vi kommer også til flere mindre chancer, men får ikke scoret.

I stedet kommer Rødovre bedre med i kampen som første halveg skrider frem. Men vores forsvar står godt og får lukket af, og Mie og H i midterforsvaret sørger for at Rødovres langbolde ikke bliver til reele målchancer. Cirka 10 minutter før pause kommer vi foran. Efter flot indlæg af Freja opstår der klumpspil foran mål. Amanda og Valsø skyder begge flere gange på mål men forsvaret og målmand afværger, til sidst får Amanda headed bolden ind mod målet og en Rødovre spiller retter bolden af lige i nettet.

Og der skulle ikke gå længe før vi øger føringen yderligere. Kun 2 minutter efter skyder Stine på mål lidt uden for feltet, og den sidder perfekt ude i siden, og så kunne vi gå til pause med en 2-0 føring. 

 

I anden halveg fortsætter vi vores høje pres og vi kommer frem til mange chancer. Halvejs inde i anden halveg øger vi føringen på et flot sammenspillet angreb, som starter med en spilning helt nede fra forsvaret. Trine bliver spillet fri ude på kanten og lægger bolden indover til Emilie Balle. Hun dribler lidt rundt i feltet og laver derefter en hælaflevering til Freja som sætter bolden sikkert i nettet. Og så var vi foran med 3-0. Kort efter får en Rødovrespiller gult kort for brok, og så var vi i overtal i 10 minutter. Desværre får vi ikke udnyttet overtallet. Vi bliver tværtimod presset ned på vores egen banehalvdel. Dette resulterer i et uheldigt straffespark til Rødovre. Mie vil heade bolden væk, men rammer uheldigt Balles arm som hun ikke kan nå at flytte. De scorer sikkert på straffet og reducerer til 3-1. 

Men vi holder hovedet højt, og kort efter Rødovrescoringen øger vi vores føring. Valsø bliver sendt afsted på en friløber. Hun tager bolden til sig, og skyder den fra kanten af feltet over hovedet på målmanden og lige op i hjørnet af målet. 

De sidste 10 minutter af kampen lægger Rødovre højt pres på os, og vi bliver presset langt tilbage på banen. Men vores forsvar står godt, og de kommer aldrig frem til store chancer trods det høje pres. 

 

Kampen slutter 4-1 til os og vi rykker op på en femte plads i rækken. 

Man of the match blev Stine som vandt en masse vigtige nærkampe på midten, scorede på et flot langskud og lagde mange gode bolde frem i banen til vores angribere og kanter. 

 

Næste kamp spiller vi på lørdag ude mod Roskilde. 

   
AN d. 19-04-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WidexMr. AllerødAutohjørnet LyngbyAllerød NytCertegoTeam Allerød
Se også
AFK vs. Grønland16-06-2017 - AFK vs. Grønland
God indsats mod topholdet fra Birkerød, hvor vi var foran en stor del af kampen30-05-2017 - God indsats mod topholdet fra Birkerød, hvor vi var foran en stor del af kampen
Storsejr over Raklev21-05-2017 - Storsejr over Raklev
3 point i Brøndby15-05-2017 - 3 point i Brøndby
Ærgerligt nederlag i weekenden08-05-2017 - Ærgerligt nederlag i weekenden

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
AFK Akademi
Elite sponsorer
BANKObanden
Widex
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Allerød Nyt
Byens Pizza
Handelsbanken
Dalgaard Serigrafi ApS
Estate Mæglerne
Mr. Allerød
GTX
Kongsted ApS
AL-GLAS ApS
Frisør Moldow
Team Allerød
Team Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Estate Mæglerne
A/S Carl Nielsen & Søn
CLK Malerfirmaet
G&O Maritime Group
Nejstgaard & Vetlov
Aage Christiansen & Søn ApS
Brøndby Stilladser ApS
Jyske Bank Allerød
Autohjørnet Lyngby
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?