Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 2: Dramatik i Hornbæk
Dramatik i Hornbæk

Det var en vigtig kamp for begge hold. Både Hornbæk og AFK skulle bruge 3 point, hvis de ville spille med om topplaceringerne i serie 2. Og det ville begge hold.

AFK stillede således op: Gud i målet. Baris, Patrick og Issa i bagkæden. Rytter, Anke, Thor, Konni og Prince på midten. Nicklas og Peter var i front.

Der var fokus på dommeren hos spillerne. Det er ikke de bedste erfaringer, vi har med ham, og vi skal have ham i næste kamp også. Han kom også meget i fokus. Han afgjorde desværre kampen.

Første halvleg blev en kedelig affære. Kun i det 10. minut skete der noget: Dommeren fløjtede og pegede på pletten i AFK´s felt. Alle stoppede op. Både med- og modspillere fattede intet, men der var dømt straffe til Hornbæk. Hvis dette var linjen, ville der blive dømt straffe hver gang, bolden kom ind i feltet. Hornbæk scorede til 1-0, og så skete der ikke mere i den halvleg.

I anden halvleg skete der til gengæld noget. Det blev en hæsblæsende affære. Allerede i det 2. minut blev det 1-1, da Nicklas spillede på tværs, og Mus - som var kommet ind - hoppede over, så Prince var helt fri. Og han scorede sikkert.

Nu kom chancerne på samlebånd til AFK. Nicklas og Peter havde store muligheder, men bolden ville ikke ind. Da der var gået et kvarter, var det som om, at begge hold blev trætte, og bolden smidt ligeså hurtigt væk, som en teenagepige mister sin dyd ved Roskildefestivallen. Det var de vildeste boldtab, og de gav kæmpechancer i begge ender. Heldigvis var Gudnitz på sin plads, og han hev feberredninger ud af ærmet. Angriberne var i overtal i begge ender, så det var mærkeligt, at målene ikke bare væltede ind. Der blev ikke scoret mere i kampen, og det var skuffende, for AFK havde chancer til 4-5 mål. Til slut, da mørket havde sænket sig, opstod det rene skydetelt foran Hornbæk-målet. Peter kanonerede på overliggeren, og Nicklas flugtede en bold mod mål. Den ramte en Hornbæk-spiller på armen, og for os på linjen lignede det et klart straffe. Og for de fleste af spillerne også. Det fortalte de også dommeren. Godt nok i et kedeligt sprog, så Nicklas fik gult og Konni rødt. Heldigvis fløjtede han af lige efter, så gemytterne fik lagt sig på vej ind til omklædningsrummet.

Endnu engang blev der fightet forbilledligt, men der kommer ikke nok mål ud af anstrengelserne. 3 spillere skilte sig ud som dagens MOMS: Gud stod fantastisk i målet. Patrick spillede en fejlfri kamp i midterforsvaret, og Rytter gjorde, hvad der passede ham på kanten

   
Ingerslev d. 12-04-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødIntersport AllerødTeam AllerødCarlsbergBog & idéMr. Allerød
Se også
Flot sejr til andetholdet04-06-2017 - Flot sejr til andetholdet
Suveræn sejr til andetholdet21-05-2017 - Suveræn sejr til andetholdet
Senior 2 er næsten i sikkerhed14-05-2017 - Senior 2 er næsten i sikkerhed
Fantastisk comeback var tæt på at give point07-05-2017 - Fantastisk comeback var tæt på at give point
Stimen fortsætter30-04-2017 - Stimen fortsætter

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
AFK Akademi
Elite sponsorer
BANKObanden
Widex
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Sponsorer
Kongsted ApS
OK – Altid billig benzin
Byens Pizza
Allerød Fysioterapeuterne
Estate Mæglerne
Frisør Moldow
Team Allerød
ExpandIT Development ApS
Weltz Byg ApS
Allerød Nyt
Carlsberg
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Brøndby Stilladser ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
Land Development A/S
Autohjørnet Lyngby
Jyske Bank Allerød
Kvickly Allerød
VB Byggeindustri A/S
Allerød Nyt
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?