Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kvinde-afd.: Evaluering af efterårssæsonen i 2016
Evaluering af efterårssæsonen i 2016

8-kvindesenior ( mesterrækken )


Dette er vores old girls hold og sædvanen tro vandt de selvfølgelig deres række igen i denne sæson( det gør de hver sæson). Det er fantastisk at dette old girls hold stadig kan give den gas og gøre det så godt. I dette efterår var der endda udvidet med hold hvor flere af modstanderne havde en alder til, at kunne være deres børn. Ikke desto mindre har de igen vundet og stort tillykke igen -igen skal det lyde herfra.

 

Det er nogle rutinerede piger og de styrer alt selv og så træner de ikke engang, så imponerende er det.

De spiller i øvrigt også semifinale i 8-mandsrækken i pokalturneringen mod Fløng-Hedehusene den 3/5 næste år og her ønskes de ligeledes held og lykke.  

 

 

KS-truppen


Generelt havde KS-afdelingen nye og spændende udfordringer i dette efterår. På grund af, at SBU lavede nye årgange igen(ændret fra ulige til lige), måtte vi i AFK før sommerferien justere ind, da vi ellers havde lavet et set up, som gjorde, at vi var den eneste klub på Sjælland og København, som havde hold i alle rækker. Derfor måtte vi i sommerferien rykke hele fire årgange op – nemlig 00-99-98 og 97, hvoraf kun årgang 98 og 97 reelt set skulle være seniorer.

 

Af disse årgange skulle årgang 97 starte med, at indgå i den nuværende 1. Holdstrup med de rutinerede piger og årgang 00-99-98 skulle så danne ramme for et nyoprettet 2. Hold, som havde fået tilladelse af SBU, at starte i serie 1 og ikke serie 2 på grund af fine præstationer i både U19 og U17 ØST. Vores nye primære fokusområder for den nye KS trup var derfor:

 

  • Varieret og sjov træning. 
  • Spændende, socialt(aldersrelateret)og udviklende træningsmiljø med høj intensitet
  • Trivsel og velvære/ tryghed og fastholdelse af så mange piger som muligt
  • Integration

Derudover ville vi stabilisere os i ØST rækken med hold 1 og målet for hold 2 var faktisk, at rykke i sjællandsserien i første forsøg.

Med en femteplads i ØST for hold 1 og at AFK kvindesenior samlet set er nummer 13 på Sjælland, København, Bornholm og Lolland-Falster var dette godkendt og lykkedes.

 

Desværre manglede KS-2 blot to point for, at komme i sjællandsserien, men måtte se det mere rutinerede hold fra Lyngby løbe med titlen som oprykker, selvom AFK vandt 8 ud af 10 kampe.

 

Men alt i alt er missionen og visionen i dette efterår gået godt og dette skal primært pigerne have stor tak for, da det er med deres positive tilgang til seniorafdelingen, at det er lykkedes.

 

Naturligvis koster sådan nogle markante justeringer nogle piger og det er altid brandærgerligt, men det har ikke været mange og vi håber på, de dukker op igen.

 

Derudover blev vores anfører Louise Bonnor og vores forsvarskaptajn Carina Wegener begge desværre korsbåndskadet i dette efterår og det er meget tungt for hele truppen. Vi ønsker Dem begge pøj pøj, held og lykke og håber snart, at se dem igen og så tager truppen naturligvis arbejdshandskerne på og viser vejen til foråret.

Nu begynder indendørssæsonen og her stiller KS – afdelingen med ikke mindre end 5 indendørshold og 1 futsal hold, så der bliver nok at se til.

 

Til sidst men ikke mindst, kan vi nævne, at det fra i sommers hele tiden har været meningen, at der skulle findes en ny 1. Holdstræner i kvindeseniorafdelingen pr.1/1 og han er heldigvis fundet for et stykke tid siden. Og derfor er vi glade for, at kunne byde Muhammed Keskin velkommen.

 

Keskin kommer fra drengeafdelingen, hvor han tidligere har trænet både U15,U17 og U19 drenge.

Keskin har en kæmpe gejst, vilje, fremtoning, ildhu og ikke mindst er han en ildsjæl som dedikerer sig 100 % og derfor ser vi enormt frem til, at få ham indlemmet i KS afdelingen og vi skal heller ikke lægge skul på, at det længe har været et ønske at få ham som træner.

 

Til sidst – Tak til pigerne, forældrene og lederne for et godt efterår og en god indstilling til det som vi før sommerferien valgte at kalde for ” den moderne seniortrup” og Stor Tak til hele klubben, da AFK er en fodboldklub for begge køn.

 

Jakob & Lennart

   
AllerodFK d. 09-11-2016
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenAllerød FysioterapeuterneOK – Altid billig benzinMr. AllerødFrisør MoldowCarlsberg
Se også
Først i årets sidste kamp lykkedes det en modstander at tage point fra Kvinde 126-10-2020 - Først i årets sidste kamp lykkedes det en modstander at tage point fra Kvinde 1
Nordea Fonden på besøg hos AFK15-10-2020 - Nordea Fonden på besøg hos AFK
Sikker 2-0 sejr sikrer oprykning til Danmarksserien11-10-2020 - Sikker 2-0 sejr sikrer oprykning til Danmarksserien
Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner11-07-2020 - Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner
AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen28-06-2020 - AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Allerød Fysioterapeuterne
Brønnums Turistfart
Intersport Allerød
OK – Altid billig benzin
Frisør Moldow
Sepio
AL-GLAS ApS
Handelsbanken
Mr. Allerød
Carstens Diner
Hvitved
Team Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Kvickly Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Kommune
Sydbank A/S
Drachmann Advokater I/S
VB Byggeindustri A/S
Allerød Nyt
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?