Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sikker sejr i årets sidste kamp
Sikker sejr i årets sidste kamp

Årets sidste kamp i Sjællandsserien blev spillet lørdag d. 29. oktober i Allerød Idrætspark, hvor Allerød FK tog imod Glostrup i en kamp, der oprindeligt var programsat til d. 10/9-2016, en dato dagens gæster havde spurgt os om kampen kunne flyttes fra.

 

Det kunne den, vi var nogenlunde intakte efter sidste uges 0-2-flop, ankelskadede Harlev blev erstattet af tilbagevendte Basse, og Bogan stillede op som ekstra gardering hvis der skulle blive brug for det.

 

Den stride blæst betød to vidt forkellige halvlege, vi havde vinden i ryggen før pausen og som kampen formede sig var vi vel bedst både i med- og modvind.

 

Stadionuret viste 2:31, da kampens første scoring faldt. C. Bigler spillede Dino fri i feltet, gæsternes målmand tøvede og med et elegant tjat fra tæt afstand kom vi på 1-0. En ønskestart for holdet og trænerduoen Dennis og Clemment, og chancerne faldt på stribe. Skudstatistikken viste 6-2 efter 25 minutters spil, og vi var meget tæt på endnu en scoring, især da Victor fik en helt fri afslutning fra omkring samme spot som Dinos, skuddet blev på forunderlig vis sktyret godt over i medvinden.

 

Keeper Buch var på sin plads efter et hjørnespark, Casper S. vist gode takter i front, og Ysbæk fik arbejdet godt, dog uden den fornødne offensive effekt denne gang. Gameplanen var klar, vi sotd godt bagved og med midtstopperparret Lands Bigler/Patrick i det spillehumør blev det akkurat ligeså svært for gæsterne som vi håbede på.

 

Casper S var tæt på at fordoble føringen, Dino sendte Ysbæk godt mod mål, skuddet blev kvikt klaret af en fodparade for Glostrups travlt optagede målmand. Søren var tilbage i maskinrummet, den dreng arbejder stenhamrende hårdt begge veje, og i det 41. minut måtte en Glostrups spiller ud med gult kort efter Søren var gledet igennem i en lovende omstilling.

 

Pausestillingen 1-0 var i underkanten af spil og chancer, og dagens gæster vejrede ny luft i 2. halvlegs medvind. Vi benyttede pausen til at skifte Victor med Basse, og sidstnævnte spillede en flot halvleg efter sin langes skadespause.

 

33 sekunder var der spillet i 2. halvleg før Glostrup forsøgte sig første gang, skuddet havnede mange meter forbi, og protesterne for et hjørnespark i situationen forduftede hurtigt. Kanp syv minutter senere var både Ysbæk og Mark tæt på, og mituttet efter måtte Dino forlade banen efter et vrid i anklen, Mønster kom på banen, og var med til at køre sejren hjem.

 

I minutterne efter var Glostrup lige lovligt meget på vores halvdel, Buch og defensiven var stadig godt spillende, og vi kom godt over perioden og de store chancer kom fra os. Mark og Mønster var begge tæt på, Glostrups målmand reddede med en super refleks og tålmodigheden var bestemt med os. I det 72. minut kunne Glostrups bastioner ikke holde længere, Søren spillede Mark fri i feltet, og med et velplaceret skud kom vi på 2-0.

 

En herlig scoring, og 11 minutter senere kom det sidste stik så, rollerne blev byttet rundt, Mark var oplægger og Søren skarprretter til 3-0-målet på et fladt skud i feltet. Minutter forinden hvade Schjellerup forladt banen, Issa kom ind i front og fik de sidste minutter på banen.

 

Tre minutter før tid måtte Mark forlade banen med et gult kort, Buch blev testet en enkelt gang i overtiden, og efter fire overtidsminutter kunne dommer Frederikke fløjte halvsæsonen af til stor glæde for os og tilskuerne.

 

Unge Madsen spillede igen solidt på backen, og kunne glæde sig over endnu 90 gode seniorminutter på banen.

 

Cheftræner Dennis sagde efter sejren 'Dejligt at slutte med en sejr, den var fuldt fortjent efter mange chancer til os. I 1. halvleg kunne vi have ført større, og selvfølgelig bliver det lidt nervøst i modvinden. Vi spiller bedre og klogere i 2. halvleg, får forbedret nogle ting, og spiller godt ud af deres pres. Alle arbejder hårdt, forsvaret står godt og Buch er sikker i det hele. Vi er afhængig af alle arbejder, og sejren var en god måde at slutte af på inden den lange opstart som vi ser frem til'.

 

Med sejren er AFK på 7. pladsen med 17 point, og møder 8. placerede Frederikssund med 11 point i forårets første kamp til april næste år.

 

Tak for i år til alle omkring holdet, på holdet og på tilskuerpladserne, samt selvfølgelig alle dem, der hjælper i Allerød Idrætspark når vi spiller på hjemmebane, uden jer vil det ikke rigtigt kunne fungere ! .

   
Finn A d. 30-10-2016
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødIntersport Allerød3FSepioFrisør MoldowBog & idé
Senior 1's kampe mod Glostrup FK
 Dato  Type  Niveau     
 27-04-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  Glostrup FK - Allerød FK 2 - 4 
 16-09-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Glostrup FK 5 - 1 
 26-04-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Glostrup FK - Allerød FK 1 - 2 
Valgte kamp29-10-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Glostrup FK 3 - 0 
 25-02-2007  Træningskamp  2. Division  Glostrup FK - Allerød FK 3 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
1 #1 AllerodFK

d. 31-10-2016 21:15:43
1 #2 AllerodFK

d. 31-10-2016 21:16:08
1 #3 AllerodFK

d. 01-11-2016 22:59:37
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
AL-GLAS ApS
Bog & idé
Krukkerne
Hvitved
Autohjørnet Lyngby
Carlsberg
Certego
ExpandIT Development ApS
Sepio
Frisør Moldow
Intersport Allerød
Team Allerød
Drachmann Advokater I/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
Kvickly Allerød
Flemming Elsborg Bolig
Brøndby Stilladser ApS
VB Byggeindustri A/S
Sydbank A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?