Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Tvivlsomt straffespark blev afgørende i nederlaget til Liria
Tvivlsomt straffespark blev afgørende i nederlaget til Liria

Det er omrokeringernes tid, således var der tre udskiftninger på holdet i lørdagskampen mod Lirea på Møllemosen i forhold til sidte uges 1-0-sejr i Ballerup, og det blev en kamp, der formentligt fandt sin afgørelse midtvejs i 2. halvleg da dommeren ændrede sin kendelse så udeholdet fik tilkendt et særdeles tvivlsomt straffepsark.

 

Nye på holdet til kampen var Casper Bigler, Casper S efter endt karantæne og Emil Bogan, der kom ind mod slutningen til sin debut. Udeholdet fik lige akkurat afvist en mulighed fra Dino lige inden det første spilminut var nået, og blot to minutter senere fik vi den start vi ikke skulle.

 

Et par træk ind i banen, fladt spark mod modsatte stolpe og 0-1 var en kendsgerning. Som flre gange før var Lirea kommet på tavlen i starten af kampen, og holdet fra Herlev er særdeles dygtige til, at trække tiden når der er brug for det...

 

I minutter efter scoringen var det mest AFK på bolden og chancerne. Casper S vandt flere dueller, og får alene mod to modstandere sendt en kvalificeret afslutning mod målet, der lige akkurat gik udenom. Lirea kom i perioden ikke frem til noget nævneværdigt, og i det 25. minut faldt udligningen så. Dino blev fældet i feltet efter godt sammenspil med 100 kamps jubilaren Ysbæk, der var ingen tvivl eller spørgsmål om straffeparket, der efter endt behandling sikkert blev sparket ind fra Dino selv.

 

1-1, og vi var tilbage i kampen.

 

I det 36. minut kunne og burde vi sparke os til føring, men Lireas målmand fik pareret forsøget fra Ysbæk, og Dino bragede sekunder senere en stor chance over mål fra tæt afstand. Lirea kom til et par løse chancer som pausen nærmede sig, og de 1-1 var vel lidt i underkanten set fra chancefordelingen i de første 45 minutter.

 

Casper var med i meget foran, Mønster og Søren gjorde et stort stykke arbejde på midten, og Madsen var med i meget og med i hele kampen.

 

2. halvleg startede med 3 (!) chancer til os indenfor de første 8 minutter, spillet kunne være nedre, og føringen forduftede da Harlev måtte ud i ti minutter i en nærkamp, hvor modstanderen vist hev ligeså meget i trøjen.

 

Vi klarede de ti minutters undertal, Lirea lagde en tungt tryk på os, men lignede ikke et hold med gennembrudskraft mod de uhyre påpasselige Patrick og Xander i centerforsvaret. Det tidligere omtalte straffespark blev fløjtet i det 69. minut, Lirea sendte et indlæg ind i vores felt, Bigler fik stoppet bolden og dommeren vinkede afvægrende, da det var lige på kroppen  - lige indtil linjedommeren ville det anderledes, og så blev straffesparket dømt. Unægteligt en hård dom, armene var inde ved kroppen, og derfor var det ekstra svært at kapere. Buch kunne ikke gentage sidste uges flotte redning, og Lirea kom på 2-1.

 

Alle pauser blev derefter trukket ud til det yderste, flere gange måtte udeholdets spillere til behandling, udskiftningerne blev flittigt brugt og 'rolig, rolig, rolig' blev råbt ved samtlige spilstop.

 

Vi jagtede et udlignende mål, Morten blev sendt på banen, og to minutter før tid kunne gæsterne udnytte en omstilling til nok en scoring, og bagud 1-3 var kampen tabt.

 

Blot fire minutters overtid blev det til, vi fik ikke for alvor udnyttet chancerne og måtte efter to sejre forlade banen med et nederlag efter en knap så god indsats mod et gennemrutineret hold, der på banen havde alt medgangen.

 

Xander blev Man of the match, Harlev og Bigler blev runner up.

   
Finn A d. 09-10-2016
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS Audiology3FAllerød FysioterapeuterneAllerød FysioterapeuterneAutohjørnet LyngbyExpandIT Development ApS
Senior 1's kampe mod Liria FK
 Dato  Type  Niveau     
 05-05-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Liria FK 5 - 0 
 23-09-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Liria FK - Allerød FK 0 - 2 
 27-05-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Liria FK - Allerød FK 1 - 3 
Valgte kamp08-10-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Liria FK 1 - 3 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
Skjold Burne
Krukkerne
Allerød Fysioterapeuterne
ExpandIT Development ApS
Brønnums Turistfart
Team Allerød
Bog & idé
Handelsbanken
Frisør Moldow
Mr. Allerød
Certego
Team Allerød
Kvickly Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Sydbank A/S
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Nyt
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Aage Christiansen & Søn ApS
Allerød Kommune
Drachmann Advokater I/S
VB Byggeindustri A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?