Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Storsejr over Helsinge, Sebastian Ysbæk scorede et vaskeægte hattrick i 1. halvleg
Storsejr over Helsinge, Sebastian Ysbæk scorede et vaskeægte hattrick i 1. halvleg

Lørdag d. 24/9-2016 var der kamp i Allerød Idrætspark, vi tog imod Helsinge Fodbold i strålende solskinsvejr i en kamp med stor betydning for begge mandskaber. i Tabellen var der nemlig blot et point til forskel, AFK dog for en kamp færre, og vi mødte frem med en resultatmæssigt lidt skuffende start på året.

 

Casper måtte sidde over med karantæne, C. Bigler tog over i midterforsvaret, og Mathias gled også ind i startformationen, det var på bekostning af Victor, der med en halvdårlig ankel satte sig på udskiftningsbænken sammen med Xander og Madsen.

 

Vi fik en fremrangede start på opgøret, efter blot 2:02 på uret headede (!) Søren os i front efter en hoppende bold i feltet, Dino tog sig af assisten efter Harlevs forarbejde. Knap 9 minutter senere kom kampens næste scoring, Ysbæk sendte bolden i nettet til 2-0 fra en spids vinkel, Helsinges målmand nåede ikke ned til skuddet.

 

Vi var ovenpå, fik udnyttet mellemrummene og pladsen i siderne i en kamp hvor Mathias og Mønster var stærkt spillende på midtbanen, og gæsterne ikke kunne komme igennem vores defensive bastion. Midtvejs i halvlegen ville Buch alligvel ikke have spænding i kampen, og med stor vilje blev den tabte bold ikke til en chance for det gæstende mandskab.

Minuttet efter var Ysbæk på spil igen, Mønster var denne gang i oplæggerens rolle, og 3-0-målet varmede de fremmødte tilskuere på Møllemosen. Harlev og Dino kombinerede fint, Patrick og Bigler kom godt imellem flere gange, og der var nok et mål fra Ysbæk inden pausen.

 

Det var i det 38. minut, oplægget sotd Dino for, og det flade spark susede i nettet i modsatte side. 4-0, det var stærkt efter en super første halvleg af hele holdet.

 

Ti minutter inde i 2. halvleg kom Harlev igen på tavlen, fra sin på dagen lidt tilbagetrukne plads blev bolden kanoneret fladt ind udenfor feltet til 5-0, helt uden chance for udeholdets keeper.

 

Ysbæk forsøgte med et flot spark mod modsatte hjørne, målmanden var helt oppe og fiste til hjørnespark, med velfortjent ros fra vores Dennis til følge. I det 70. minut var det slut for Bigler efter et uheld med skulderen, Mark og Harlev fik en slapper, og de tre indskiftede spillere gjorde også en god figur i kampen.

 

Mod slutningen fik Helsinge sat sig lidt for tungt på kampen, vi får dog clearet sikkert, og i det 84. minut var Xander redningsmand på stregen. Bedst som uret var på vej til det 90. minut viste Victor nok engang sin hurtighed, og den korte tilbagelægning blev omgående straffet med en dribling udenom keeperen, og til 6-0-målet hvilket blev slutresultatet efter en drønende flot kamp fra vores hold.

 

Hattrick-mageren Ysbæk blev fortjent valgt til Man-of-the Match, Søren, Bigler, Mønster og Mathias var også super godt spillende, og

   
Finn A d. 25-09-2016
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødAutohjørnet LyngbyKop & Kande SøborgHvitvedFrisør MoldowAL-GLAS ApS
Senior 1's kampe mod Helsinge Fodbold
 Dato  Type  Niveau     
 13-05-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Helsinge Fodbold - Allerød FK 0 - 6 
Valgte kamp24-09-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Helsinge Fodbold 6 - 0 
 23-05-2015  Turneringskamp  Sjællandsserie  Helsinge Fodbold - Allerød FK 2 - 3 
 11-10-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Helsinge Fodbold 0 - 1 
 04-05-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Helsinge Fodbold - Allerød FK 2 - 2 
 08-09-2012  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Helsinge Fodbold 0 - 0 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Sponsorer
Autohjørnet Lyngby
Team Allerød
3F
Sepio
Allerød Fysioterapeuterne
Carstens Diner
Kop & Kande Søborg
Carlsberg
Bog & idé
OK – Altid billig benzin
Frisør Moldow
Team Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Flemming Elsborg Bolig
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Nyt
Sydbank A/S
Nejstgaard & Vetlov
Kvickly Allerød
Allerød Kommune
Drachmann Advokater I/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?