Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Uafgjort i Herlev var i underkanten af spil og chancer
Uafgjort i Herlev var i underkanten af spil og chancer

Lørdag formiddag den 3. september 2016 løb vi på banen på Herlev Stadion til sæsonens fjerde kamp, det er et stadion hvor græsset er skiftet ud med kunstgræs, det underlag vender vi tilbage til.

Anfører Mark var tilbage på holdet, det betød Harlev blev rykket frem, og på bænken tog Mathias Bigler plads sammen med Xander og Mønster, Mathias kom på banen i 2. halvleg til sin debut på holdet, og var centimeter fra at få matchvinderrollen i de hektiske slutminutter.

 

Kunstgræsset var en prøvelse for begge mandskaber, en støv af granulat blev hvirvlet op ved enhver berøring af underlaget, der fra Herlevs side blev omtalt i meget negative vendinger. Vi fik kombinationerne til at glide fra starten, hvor vi dominerede stort. Chancerne kom da også, Mark sendte bolden på ydersiden af stolpen, Harlev forsøgte også, og målet kom da også, det var i det 24. minut.

Victor forfulgte en lang bold mod hjemmeholdets mållinje, med en god speed blev bolden nået, indløgget sad præcist til Ysbæk, der bankede 0-1-målet ind i modsatte side af feltet. Et flot mål.

 

Fem minutter før pausefløjtet var vi i den grad i overtal i en omstilling, den forkerte løsning blev valgt, og en velspillende Madsen så gult i angrebet efter...et par hårde sekvenser på få sekunder, og vi måtte starte 2. halvleg i undertal.

 

Herlev forsøgte at presse på, vi svarede igen, og da Victor blev hevet ned i en omstilling lignede det unægteligt at gult kort til hjemmeholdet, der dog slap i hele kampen til stor undren for vores lejr.

 

Keeper Buch var på sin plads på et hovedstød, det blev startskuddet til en periode hvor Herlev var ovenpå, og på en høj lang bold fik de afsluttet, Buch var sikkerheden selv og reddede flyvende Herlevs farligste forsøg hidtil.

 

I det 63. blev Dino sendt frit afsted af Søren, prikket udenom målmanden var fint, bolden tog imidlertid en drejning udenom modsatte stolpe og det så godt ud på det tidspunkt.

 

Fra det 71. til 73. minut kom vi lidt i uvejr og det var ikke for det vejrmæssige. En Herlev-spiller brugte ufine metoder, et lille puf fra vores spiller da han med vilje blev trådt over foden, i en situation hvor bolden var på vej efter et målspark, blev takseret til endnu et gult til os...og kort efter kunne vi se 1-1-målet blive puffet over stregen efter en redning fra Buch.

 

M. Bigler kom som nævnt ind, den unge spiller gav flere prøver på sin kunnen, og fik afsluttet et par gange, hvor specielt den sidste, det var i det 87. minut, blev reddet på stregen af en forsvarsspiller - det havde ellers været en drømmedebut af de helt store.

 

I overtiden fik begge hold en chance, Buch reddede skuddet sikkert, mens Søren var tæt på at tackle bolden hele vejen i Herlevs mål, men det blev dagen hvor vi spillede og spillede, og måtte nøjes på pointtavlen efter en kamp, der længe lignede en sejr til os, hvilket selv de mest patriotiske tilskuere til opgøret kun kunne istemme.

 

Tim spillede en flot kamp, og blev Man of the Match, mens Casper og Ysbæk begge var toneangivende i sæsonens første uafgjorte kamp.

   
Finn A d. 04-09-2016
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenAutohjørnet LyngbyHandelsbankenTeam AllerødOK – Altid billig benzinAllerød Fysioterapeuterne
Senior 1's kampe mod Herlev Fodbold
 Dato  Type  Niveau     
 27-09-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Herlev Fodbold - Allerød FK 1 - 1 
 22-04-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Herlev Fodbold 3 - 0 
Valgte kamp03-09-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  Herlev Fodbold - Allerød FK 1 - 1 
 02-04-2011  Turneringskamp  2. Division  Herlev Fodbold - Allerød FK 2 - 0 
 27-08-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Herlev Fodbold 3 - 0 
 08-05-2009  Turneringskamp  Danmarksserie  Herlev Fodbold - Allerød FK 1 - 1 
 27-09-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Herlev Fodbold 3 - 1 
 14-06-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Herlev Fodbold 2 - 3 
 23-03-2008  Træningskamp  Danmarksserie  Herlev Fodbold - Allerød FK 3 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Intersport Allerød
Sponsorer
Kop & Kande Søborg
Frisør Moldow
Carstens Diner
Krukkerne
Brønnums Turistfart
Team Allerød
Handelsbanken
Hvitved
Sepio
ExpandIT Development ApS
Carlsberg
Team Allerød
Kvickly Allerød
Nejstgaard & Vetlov
Drachmann Advokater I/S
A/S Carl Nielsen & Søn
VB Byggeindustri A/S
Sydbank A/S
Allerød Nyt
Allerød Kommune
Aage Christiansen & Søn ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?