Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Vi tabte til FA2000, og slutter sidst i DS.
Vi tabte til FA2000, og slutter sidst i DS.

Lørdag eftermiddag den 18. juni 2016 spillede vi den sidste turneringskamp i Danmarksserien i denne omgang. I Frederiksberg Idrætspak ventede FA2000, et hold vi var placeret over i tabellen og som vi vandt 1-0 i efterårets sidste kamp.

Vi mødte frem til kampen med en enkelt ændring i forhold til 4-0-sejren over Ledøje.

 

Anfører Mark var tilbage på holdet, OK (U/19), Basse og Hau (også U/19) var på bænken og kom alle ind i 2. halvleg på kunstgræsset på opvisningsbanen. 

 

Kampen sluttede 1-0 til FA2000, et resultat der betyder holdene byttede plas i rækken, og dermed slutter vi sidst i rækken efter en sæson, hvor vi ikke var skarpe nok, og generelt nok lidt for unge mod de mange rutinerede spillerei rækken.

 

Mod FA2000 lignede det ikke et nederlag, vi kom bedst ud fra 1. halvleg efter nogle gode forsøg i slutminutterne - især Mark, Dino og Victor var tætte på.

 

Hjemmeholdet spillede bolden fint rundt, de satsede på lange afleveringer til deres hurtige angriber, og han voldte os lidt problemer i 1. halvleg. I det 40. minut afsluttede Ysbæk lige på målmanden efter godt forarbejde fra Dino og en særdeles veloplagt Harlev. 

 

Altid vågne Buch var på sin plads, da FA2000 blev sat igang med et boldtab, det sluttede med et hjørnespark som ikke kastede noget af sig. Få minutter senere (51.) var Dino og Ysbæk uhyre tæt på, halvflugteren strøg i sidenettet.

 

Afgørelsen kom i det 63. minut. Et indkast havnede ved bagerste stolpe, hvor FA2000 fik headet på tværs til 1-0. føringen var i den grad stik mod spil og chancer, og chancerne blev ved med at komme....

 

OK og Basse kom på banen, begge havde et godt indhop, og vi trykkede på. Harlev kom først på hjørnepark, vi var der ikke til at følge op, og FA2000-keeperen måtte redde med hovedet til nok et hjørneapark. Mark fik chancen, bolden blev reddet på stregen og målet var som forhekset. 

 

I det 66. minut blev Harlev klart hægtet i feltet, dommeren fløjtede og hev minsandten et gult kort op for 'film' hvilket det slet ikke lignede. Forsvareren hos FA2000 var da også hudløs ærlig, og indrømmede der var klar straffespark....

 

Hau kom oogså ind, vi angreb, og FA2000 var sjældne gæster. Når omstillingerne endeligt lykkes kunne Buch og Tim (igen en flot kamp) nemt trevle det op. I overtiden appelerede vi igen forgæves for straffespark, og efter 48:30 i 2. halvleg kunne dommeren så fløjte kampen og sæsonen af. Vi var tæt på flere gange, men forsømte også at spille chancerne større og det blev afgørende.

 

Harlev blev Man of the Match, Tim var runner up.

 

Sommerferien skal nydes, og så skal vi tilbage på banen med en god form til den nye sæson i Sjællandsserien.

 

Tak til tilskuerne, der har fulgt os i tykt og tyndt, der var desværre været langt mellem sejrene, det vil vi gerne ændre til den kommende sæson.

 

God sommer, tak for nu.

   
Finn A d. 19-06-2016
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologySepioMr. AllerødOK – Altid billig benzinAllerød FysioterapeuterneIntersport Allerød
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
WS Audiology
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Autohjørnet Lyngby
Team Allerød
Frisør Moldow
Allerød Fysioterapeuterne
Sepio
Certego
AL-GLAS ApS
Kop & Kande Søborg
Carlsberg
ExpandIT Development ApS
OK – Altid billig benzin
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
VB Byggeindustri A/S
Sydbank A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Drachmann Advokater I/S
Brøndby Stilladser ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
Allerød Kommune
Allerød Nyt
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?